Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- hcl: Amúgy mi a terv?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Egyszer valakitől kölcsönkértem egy ötszázast, rá egy hétre elküldtem postán, a mai napig nem kapta meg.... nagyon kellemetlen volt a számomra.
A másik esetben egy ezrest küldtem boritékban egy levél mellékleteként , az is elveszett...... és ott a levél volt a lényeg...... Utána egy postán is dolgozott ismerős mondta, hogy nem szabad sima levélben pénzt küldeni, mert megtalálják....... no lehet, hogy csak az én leveleim keveredtek el.....
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IttEladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest