Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Kárbelejlentőn nincs fénykép, és a biztosítótól kapott értesítőkön sincs. Őszintén megmondom, hogy erre már nem emlékszem. Rendőrt nem hívtunk, személyi sérülés nem történt, a balesetet elismerték, nem készült fénykép. A Twingo akkor sem biztonságos (az Astra, a régi Swift sem). Tény, hgy szerencsésen jöttem ki az esetből. Volt már pár balesetem, amikor meghallottam azt a leírhatatlan hangot, és bevertem a tetőbe a fejem (kb 20 cm-re felettem), biztos voltam benne, hogy totálra tört az autóm eleje. Ekkor már láttam, hogy a másik autó széttört. Kiszálltam és meglepődtem, szinte alig lett baja.
Ezeknél már csak azok az esetek voltak durvábbak, amikor egy nyerges sodort el egy személyautót. Rádudáltak, ha nem tették volna, észre sem veszi. Ripitsára törte a 38 tonnás ''dög'' a kis ''matchbox''-ot.
Smart-ot nem vennék (arányaiban iszonyú drága), se régebbi Mercedes-t (újat sem). A Cooper nekem is tetszik, de az is irreálisan drága. Ennyi pénzből inkább 3db Mitsu 2.0 diesel Galant-ot.
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest