Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
Én ezen röhögtem hülyére magam:
Bővebben: link
francia bulldog -
Damage
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Valahogy nem tudlak sajnálni az összetört Ford-od miatt. Őshazádban egy ember annak örül, ha tisztességes munkával egy fapados Suzuki-ra össze tud kaparni 6 éves részletfizetéssel. Én egy (diesel) Isuzu motoros Opelnek is örültem volna, de csak egy Opel motoros lett belőle. Hiánycikk Mo-on az Isusu-s Astra, pedig mennyivel jobb. Tovább bírja, és erősebb az Isuzu motoros. Pár hónapig volt Ford Rangerem (az csak 2,5td), de a magyar üzemanyagárak kicsit elszálltak. Az én felhasználásom mellett nem kifizetődő.
-
Damage
senior tag
Újraindítottam tegnap este a chello-s modemet és mit látok? 2,5 Mbit/sec-es letöltés!
Kezdek kibékülni a chello-val (a ''téonlájnos'' balhé után mégjobban).
Balcsi 17 fok
, ezt a hetet kihagyom, jövő7en remélem jobb idő lesz. Kezdjük a reggelt egy kedves számmal:
I:\zene\Cradle\Lovecroft & Witch Hearts\CD2\Cradle Of Filth - 10 - Of Dark Blood And Fucking (stripped to the bone mix).mp3
Szép jó reggelt mindenkinek.... -
Damage
senior tag
válasz
kíváncsi
üzenetére
A link tartalma:
''Query: SELECT uid, nick, ban, face, posts, rank, reg, (TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as days, posts/(TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as ppd, lasthit FROM users WHERE ORDER BY uid ASC;
Error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY uid ASC' at line 1''
Szerintem is szóljunk, hogy töröljék ki. Engem felháborít!
(#3371) VladimirR
Elnézést! Szinte sejtettem, hogy rosszul fogom leírni a nick-ed. Nem tervezed megvalósítani, hgy egy adott user összes HSZ-ra rá lehessen keresni? (Nem tudom, hogy mennyire nehezen valósítható meg ez az ötlet.) -
Damage
senior tag
Én is aug 8 és 23-a között mennék. Azért csak feltételes mód, mert a jövő7et inkább hanyagolom. Nem lesz jó idő, és programok se lesznek. 15én lemegyek, akármilyen idő lesz, és 23-ig haza se jövök (szintén Balatonboglár). Bornapok, sok progi, sok haver, sok pia...
Jövőhéttől nem kell tartanod, elég ramaty idő lesz. A víz is lehűlt 26 fokról 19 fok körülire... -
Damage
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
''Hatalmas erőfeszítéseimnek'' hála, sikerült rátalálnom.
Köszönöm a segítséget, progi fent van, remélem működik.
Köszönöm szépen!
Szerk: Szerencsére a Google-t már 1999 környékén megtaláltam, amikor magyar nyelven még nem volt elérhető. Azóta is terjesztem az igét:
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Gondolom van már ilyen topic (igen, most lusta vagyok rákeresni), de van egy kis problémám. Fent van a gépemen az MSN 7.0, be van konfigurálva az Outlook Express, és természetesen fent van a Windows Messenger is. Az MSN 7.0-t néha használom. Be van állítva, hogy ne induljon el magától, csak amikor én szeretném. Amikor megnézem a leveleimet (Outlook Express), néha bejelentkezik a Win Messenger (fákk). Hogy a rákba lehet letiltani, hogy ne jelentkezzen be?
Outlook Express, eszközök, Windows Messenger, beállítások: windows messenger futtatása indításkor és háttérben való engedélyezés inaktív. Feltettem a Reg Cleaner-t, automatikus indításból kiszedtem a file-t, de ezek ellenére is néha ''felülbírálja'' a beállításaimat/gondolataimat. Mit tegyek, hogy ne induljon el a win Messenger az Outlook indításánál? (igen, választottam a brutális törlést, de ez sem célravezető).
Szerk: (#3356) ngabor2
Remélem van olyan kereső Vladmir (jól írom a nevét?) kibővített kereső oldalán, ahol személyre vissza lehet nézni a hozzászólásokat. Én rendszeresen így használom a ''válasz'' gombot. Nem kevés esetben az utánam elhangzott dolgokra is így reagálok (egy korábbi hozzászólásom módosítása által).
Én szvsz teljesen felelegesnek tartom az általatok ''rangnak'' titulált fokozatokat. Gondolom ezekkel a szerkesztők (Házigazdák, Moderátorok) is egyetértenek. Egyetlen egy oldallal találkoztam, amin értelmét láttam. Ez egy fotós oldal (szándékosan nem írok URL-t), és ott nyomatéka van egy ''rangosabb'' ember hozzászólásának, egy ''újoncnál''. Ezen az oldalon értékelik a fórumozók hozzászólását, elfogadják a véleményüket, esetleg szembe szállnak vele. Nem szeretnék ebbe belemenni, de tényleg nem sok értelmét látom. Már csak azért sem, mert rendszeresen látok ''te újonc vagy'', ''mit akarsz fanatikus tagként?'' stb. 3 vagy több éve/200napja PH addikt ''buta'' (elnézést, de ez tény) felhasználóktól olyan hozzászólásokat, amitől a bicska kinyílik a zsebemben...
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Nem is meséltem....tegnap megyek be délután a munkahelyemre. Egy nagy csepeli multin belül (ahol többek között Yutani dolgozik) vagyunk főfuvarozók. Tudni kell erről a telephelyről, hogy hatalmas terület (nem a Csepel Művek), és sok épület az 1910-1920-as években épült. Kit látnak szemeim? Rossz arcú teletetovált sötétebb bőrű emberkéket. Először azt hittem, hogy targoncásoknak hirdettek felvételt. Utána megláttam a kamerákat és Ganxta (így kell leírni?) Zolee-t. Itt forgatják a következő klipjüket. Nem volt velük gond, csendben elvégezték a dolgukat és utána le is léptek (de én még előttük, mert itthon várt a jól megérdemelt pihenés). Nem vagyok a rajongójuk, nem szeretem a zenéjüket, de már várom ezt a klippet. Nagyon kíváncsi vagyok. Tényleg vannak itt kísérteties helyek, az épületek 80%-át egyáltalán nem használják és nem mai épületek. mekkorát fogok röhögni, amikor viszontlátom az elkészült klipben.
-
Damage
senior tag
Tudtommal 1 évvel ezelőtt (de lehet, hogy még most sem) volt E deluxe-ban rev2-es, vagy újabb verzió. Az enyém rev1013-as (E deluxe).
A sima Deluxe-nál volt a Rev1.** és Rev 2.** verziók. Nekem abból 1.04-es volt, ha jól emlékszem.
A mostani alaplapomban csak a meglévő (2*512@400 Mb Kingmax) memóriákat használtam. Soha nem volt gond, soha nem fagyott le.
Megkérdezhetem, hogy egész pontosan mi nem stimmel az alaplapoddal (elképzelhető, hogy nem olvastam eléggé vissza). Nem megy 200FSB-n sznkronban a procival? Vagy más gond?
faster: milyen memóriával próbálkoztál? (milyen márka volt a 2*256 amivel ment, és milyen a 2*512, amivel nem megy?)
Tildy: akkor ne vegyél ilyen sz*rt. Nem akarom védeni az ASUS-t, biztos kiadnak 1-2 lapot, VGA kártyát, ezt-azt ami esetleg gyári hibás. Nekem ezek szerint szerencsém volt. Emlékszem az előző VGA kártyámra, egy Asus Radeon 9600XT volt. Ekkor tört be az ASUS a Radeon piacra. Sírt mindenki, hogy ez meg az a baja az ASUS Radeonokkal. Soha nem volt azokkal se gondom. Úgy látszik szerencsém volt eddig ezzel a márkával. Arányaiban kellene megvizsgálni ezt a kérdést, kinek melyik márkával volt gondja, de ehhez tudni kellene az eladási statisztikákat. Majdnem biztos vagyok benne, hgy az ASUS előkelő helyet foglalna el. Ők se hülyék, miért adnának 3 év garanciát sz*r termékre? Felőlem mindenki azt vesz, amit akar. Nem az én bajom, ha utána szív vele, idő előtt meghibásodik (vagy pont 1 év gari után), vagy akármi. Én biztos nyugodt szívvel ajánlanám azokat a hardware-ket, amik nálam kifogástalanul működtek. Nem akarok sablonszövegekkel jönni, ohgy nézzétek meg ezt meg azt a hardaóre tesztet, hogy istenítik az ASUS-t. Nálam személyes tapasztalat, de nem erőszakoskodom. A piac nagy, rengeteg márka van, szabad a vásár...
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Take it easy!
Vidd vissza.....tudtommal van rá garancia, és gondolom nem 2-3 év után jött elő a hiba. Nincs garancia? Ez már nem az én gondom...számomra ezért fontos, hogy olyan terméket adjanak, amire legalább egy (de inkább több) év gari legyen. Nem vagyok hívő, nekem ez a márka jött be. Számodra van egy jó tippem, biztos az ASUS sz*r, vegyél helyette mást.
Vidd vissza gariban, nincs más ötletem... -
Damage
senior tag
Mégilyet?! Szegény ASUS-ról így beszélni....
Én kicsit (nagyon) elfogult vagyok. Mindig mindenben ASUS-t veszek, ha tehetem (és ha létezik belőle ASUS gyártmány). Volt már jó pár gépem, jó pár alaplapom. Volt Asus A7N8X deluxe gold, mot Asus A7N8X-E deluxe, és soha nem volt vele gond. Nagyszerűen működik, az Asus GeF 6800-assal együtt, az Asus CD olvasó és ASUS DVD író mellett. 3 év gari, remek support, nagyszerű software körítés, csodás teljesítmény, (szemet gyönyörködtető doboz
), tuningbarát stb. Szerintem a legjobb márka.
User Error?
Szerk: Látom egyre többen panaszkodtok, hogy 333-an megy csak a RAM. Elárulom, hogy mi a probléma. Az nForce2-es alaplapok, azokon belül is a legelső széria általában nagyon-nagyon finnyás a RAM-okra. Új Rev-es Asus lapot kell venni, azok már mennek mindenféle memóriával. Nekem a sima (nem E) deluxe-al volt ilyen esetem. Sokáig, kitartóan keresgéltem/próbálgattam a RAM-okat, míg az egyikkel meg nem moccant 400 felett is. Az új alaplapommal (új Rev-es E deluxe), már nem volt ilyen probléma. Minden RAM-mal megy dual-ban 400-at, vagy jóval felette! Az alaplapok nagy töbsége fel se veszi szolgáltatásban/támogatottságban/teljesítményben az ASUS-szal a versenyt. ASUS rlz
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Megköszönném, ha írnál róla bővebben ebben a topicban:
Már hallottam erről, és sokan dícsérték (semmit nem tudok erről a módszerről) bár én szkeptikus vagyok. Eddig a legjobb módszer a Stephen King féle Leszoktató Rt. Olvasta valaki? Elég hatásos módszer!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Damage
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mit meg nem adnék azért, hogy végre letegyem a cigit. Bennem sajnos nincs elég akaraterő és elég durván szívom 10 éve. Felkelek, ki se nyílt a szemem, de már automatikusan gyújtok rá. Mindig van legalább 3 doboz itthon és 2 doboz az autóban, 1 doboz a melóhelyemen. Ismerettségi körömben kb annyi a dohányzó, mint a nem dohányzó ember. Nem dohányosokkal egy légtérben nem gyújtok rá, inkább kimegyek a szobából/épületből.
Használtál valami segítséget (tapasz, rágó)? Mióta nem gyújtottál rá? Rádtör még a hiánya? Irigyellek ezért.... -
Damage
senior tag
-
Damage
senior tag
Ismert közszereplők és művészeti alkotások ''közösülésének'' eredményei:
Bővebben: link -
Damage
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Isuzu...
Diesel Opel Astra-m van. Évekig kergettem Isuzu motoros Astra-t (ugyebár van az Opel motoros és az Isuzu motoros diesel). Nem jött össze
Iszonyú jó motorokat gyárt, biztos nem fogsz csalódni benne! Grat a kocsihoz, remélem én is hamarosan ki tudom majd cserélni a sajátomat!Most eszembe jutott a munka/fizetés arány. Kicsit szomorú vagyok, hogy itthon évekig kell keményen gürcölnöd, hogy egy roncs tulaja lehess....(vagy 12 évig köhögheted a havi részletet, a fizetésed 1/5-ét egy ''ócska'' Suzukiért). -
Damage
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Az Adriához nem kell útlevél

Mo-Ausztria-Olaszország
Mo-Horvátország
Mindkét útvonalnál az Adriai tengerpart a cél, és új személyivel is át lehet menni a határon.
Majd igény esetén töltök fel kisvideo-t, képeket, amit a tengerben csináltam. (Canon a40+víz alattai szerkó). Horvátban érdemesebb, kavicsos tengerpart, nagy látótávolság. Olaszban (Bibione) homokos tengerpart, alig látni valamit. -
Damage
senior tag
Nukleáris bomba föld alól robbantva. Nagyon kemény:
Bővebben: link -
Damage
senior tag
Utoljára talán IFABO-n vagy Compfair-en ettem lángost (már nem létező számítástechnikai kiállítás a BNV területén). Ennek legalább 5-6 éve és akkor 300 Ft körül volt ott a sima lángos és 600-700 Ft a finomabb, virslis, húsos stb. A legdrágább majdnem 1000 Ft-ba került.
Itt megjegyezném, hogy mennyire hiányolom az efféle PC-s kiállításokat. Milyen jó és szép is volt, amikor minden új hardware ott virított a CPU-tól kezdve ajátékvezérlőkön át a hangtechnikáig. Természetesen mindent ki is lehetett próbálni és a helyszínen kedvezményesen megvásárolni.
A FEHOVA az egyetlen kiállítás, amit a mai napig meglátogatok....régen sokkal jobb volt minden kiállítás... -
Damage
senior tag
Inkább ne törd össze! Kössz!

És ne gondolj ilyen hülyeségekre...csak vezess normálisan és biztonságosan!
Szerk: Én féltem a kis ''szemem fényét'', ezért ilyet vennék neki:
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Majdnem a kedvencem! Meg is lepődtem vmelyik nap. Láttam az M1-esen egy 350-est, egy kisebb Yacht-ot húzott maga mögött ( 8x3 méter körüli).
A kedvencem az F650-es, élőben soha nem láttam, és soha nem lesz ilyenem, de a Hummer elbújhat mellette:
Talán a ''Milyen autót szeretnél'' topicban már leírtam, de ebben nem vagyok biztos
Egy ilyen autót szeretnék, és nem sportautót (persze, ha a benzin/gázolaj olcsóbb lesz a víznél). -
Damage
senior tag
Kárbelejlentőn nincs fénykép, és a biztosítótól kapott értesítőkön sincs. Őszintén megmondom, hogy erre már nem emlékszem. Rendőrt nem hívtunk, személyi sérülés nem történt, a balesetet elismerték, nem készült fénykép. A Twingo akkor sem biztonságos (az Astra, a régi Swift sem). Tény, hgy szerencsésen jöttem ki az esetből. Volt már pár balesetem, amikor meghallottam azt a leírhatatlan hangot, és bevertem a tetőbe a fejem (kb 20 cm-re felettem), biztos voltam benne, hogy totálra tört az autóm eleje. Ekkor már láttam, hogy a másik autó széttört. Kiszálltam és meglepődtem, szinte alig lett baja.
Ezeknél már csak azok az esetek voltak durvábbak, amikor egy nyerges sodort el egy személyautót. Rádudáltak, ha nem tették volna, észre sem veszi. Ripitsára törte a 38 tonnás ''dög'' a kis ''matchbox''-ot.
Smart-ot nem vennék (arányaiban iszonyú drága), se régebbi Mercedes-t (újat sem). A Cooper nekem is tetszik, de az is irreálisan drága. Ennyi pénzből inkább 3db Mitsu 2.0 diesel Galant-ot. -
Damage
senior tag
A mailbox-os címem szinte használhatatlan. Valamelyik jóakaróm feliratott egy pár külföldi/szex levelezőlistára, napi több tucat levelet kapok oda, nem győzöm törölni. Próbálgasd azt a címet, amiről küldtem (semmi gond nincs vele, nem használok tűzfalat, vírusírtót), bizalomra épül a PC-m biztonsági rendszere.

Eddig nem volt ilyen gond, ohgy nem tudtak nekem levelet küldeni...
Igazad van, Renault Kangoo, és Peugeot Partner (egyébként a Partnerre gondoltam, mert az készült a Berlingo mintájára), de a Kangoo talán mégrosszabb.
Nem tudom, hogy mikori gyártmány volt a Twingo, megnézem majd (ha egyáltalán rajta van ezen a lapon, vagy a kárbejelentőn).
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Majd hamarosan scannelek egy iratot az Allians-tól. Egy Renault Twingo-val karamboloztam, amikor a jobb első sárvédőm megsérült (15 ezer Ft-ért cseréltem) és a jobb első indexbúrám betört, más baj nem történt az autómmal. A lökhártó visszaugrott, a lámpa sértetlen maradt. A Twingo-ból nem sok maradt. A bal első lökhárítótól a bal hátsó lökhárítóig széttört olyan szinte, hogy csak az anyósülésnél tudtak kiszállni az autóból. Szerencsére a gyerek nem sérült meg benne...
-
Damage
senior tag
válasz
KovacsBela
üzenetére
4 éves Diesel Berlingo-t már bruttó 1,3 millióért lehet kapni (a diesel a drágább, jobb, kevesebbet fogyaszt). 6-7 éves már 800 ezer Ft környékén kapható:
Haszongépjárművek, Citroen, Berlingo. Hozzáteszem, hogy ezeket (a legtöbbet) le lehet vizsgáztatni 5 személyre, személyautóra. Különösebb anyagi ráfordítást nem igényel. Ezek ellenére próbálok mindenkit lebeszélni a francia autókról. Persze a peugeot 607 nagyon szép és jó is, de a kategóriájában azon az áron van jobb is (ez a Berlingo-ra is igaz és persze a Peugeot Kangoo-ra is). -
Damage
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én sem változtatok rajta, csak én vezetem az autóm, ezért nem állítja el senki. ~ 250-300 ezer km alatt már hozzászoktam a méreteihez, tudom hol az eleje és a hátulja. Reflexszerűen tolatva parkolok mindenhova (oda is, ahova más szemből áll be), olyan helyekre is, ahova a Corsa se mer beállni (Astra Caravan). Mindenhez hozzá lehet szokni, de egy idő múlva előtérbe kerül a kényelem.
Igen, a háttámla dőlésszögére gondoltam (elnézést a pontatlan fogalmazásért).
Legjobban azokat azautókat utálom, amiken nincs hátsó ablak, nem látom a hátulját. Volt egy Sonata-m, lépcsőshátú, de a hátulját nem láttam. A mögöttem parkoló autók motorháztetejét sem, de csodás volt az ég felé a kilátás. Nehéz volt megszokni, és nem volt rövid autó, de elég szerencsétlen ezeknek az autóknak a hátulja. Egy ideig Vito-val (nincs hátul ablaka) és Ranger-rel (pickup terepjáró) jártam. Ezzekkel nagyon utáltam városban parkolni. Oldalsó tükörből kellett parkolni, és elég nehéz megszokni a hátulját. -
Damage
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
4 dologtól függ, hogy milyen messze vagy a kormánytól: kormánymagasság (nem minden autóban), ülésmagasság (nem minden autóban), ülés dőlésszög és ülés távolság a pedáloktól. Én a 177cm-emmel ''F'' Astra-ban teljesen leengedem az ülést, kb 70 fokos ülés, teljesen hátul és kb így érzem kényelmesnek. Szerintem inkább felhasználásfüggő az egész. Városban jobb magasabban lenni és közelebb (aki nem érzi az autójának az elejét, az legalább lássa) a kormányhoz. Rendszeresen hosszú távon jobb a kényelem. Könyököt a térden pihentetve fogni a kormány alját.
-
Damage
senior tag
Sok minden függvénye, a metál fényezés felártól indul, és típusfüggő is, az se mind1, hogy le van szedve az adott elem, vagy az alvázon marad. Legutolsó balesetmnél a jobb első sárvédőm behorpadt. 15-20 körül lett volna a lakatos munka + 40 a fényezés. 10 ezerért szereztem ilyen elemet (az autómmal azonos színűt), és nem utángyártott elem volt, hanem gyári. 200-300 ezer Ft-os autónál lesz*rnám (elnézést), hogy milyen esztétikai hiba van rajta, mivel tudom, hogy a javítás ára nincs arányban az autó értékével, és ez is egy használati cikk, ami törik. 5ször annyiba lenne a javítás, mint az autó.
Tildy: nem erről van szó, nem a Ti hibátok, hogy ennyit kérnek el tőletek. Nekem annyi a véleményem, hogy ez rablás. Főleg egy fehér autó esetében, ami nem metálfény, gyöngyház. Én biztos nem javítattam volna meg, főleg nem ennyiért. Arra is gondolni kell, hogy egyszer le fogjátok cserélni, és akkor igencsak nagyot fogtok bukni vele. Piaci értékben talán 5-10 ezer Ft különbözet van, és 75-öt költöttetek rá. Egy hagyományos ''F'' Astra-t se nehezebb megszerelni, ha leáll és már ''fillérekért'' kapható....alattam már átpördült a 450 ezer km-n és semmi gond nincs vele. Előre sajnálom azt az embert, aki megveszi majd tőlem, persze nem kizárt, hogy totálkárra tör egy baleset során...
Szerk: ugye tudod, hgy ez a beszámításos módszer parasztvakítás?! Ne dől be nekik, kérj mindenhonnan ajánlatot. Milyen kamat, milyen THM mellett, milyen havirészlet. Tudtommal ketten vagytok. Előítéleteim vannak a Suzukival, de az új Swift-et ajánlom (3 milla alatt elég jó felszereltséggel), vagy egy Corsa-t. Mégjobban megéri az 1 évnél fiatalabb autók. Amikor kijönnek a szalonból, abban a pillanatban esik az ára 200-500 ezer Ft-ot. Ezzel lehet a legtöbbet nyerni. Én egy fél éves-éves autót vennék, amin 3 év vagy 100 ezer km gari van, vezetett szervzkönyvvel (persze 5 ezer Ft-ért azt rnak bele, amit szeretnél), de ezzel is sokat lehet nyerni.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://www.autoplus.com.mk/katalog/daewoo/matiz.jpg)
Kezdek kibékülni a chello-val (a ''téonlájnos'' balhé után mégjobban).
, ezt a hetet kihagyom, jövő7en remélem jobb idő lesz. Kezdjük a reggelt egy kedves számmal:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)