Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Azok után hogy a mogyoródi aquaparkban jól kiszórakoztam magam és összekoszoltam a szemeim
, gondoltam leülök a kicsi gépem elé és feltolok rá egy Ubuntut. Már az elején furcsa volt valami, mert állítólag ~ 20 perc alatt meg lehet csinálni nettel együtt, nekem meg már olyan 45 perce tökörészett. Miután minden megvolt (particionálás, telepítés, etc.), rákérdezett, hogy le akarom-e tölteni a magyar nyelvi fájlt és az igen-re mentem. Innentől kezdve nem lépett tovább a drága, csak kék képernyő (Windows feeling) alul szürke sáv... 
Gondoltam nekifutuk mégegyszer magyar nyelvi fájl telepítése nélkül. Sajnos így sem jártam sikerrel. De őszinte legyek?!
Nagy ívből tojok rá. Nem fogom magam felherrgelni, sőt meglepődni is csak akkor lepődnék meg, ha zökkenőmentesen felment volna.
MOD: Sokkal inkább érdekel az, hogy leégett a hátam.
Aktív témák
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Iqos cigaretta
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, gondoltam leülök a kicsi gépem elé és feltolok rá egy Ubuntut. Már az elején furcsa volt valami, mert állítólag ~ 20 perc alatt meg lehet csinálni nettel együtt, nekem meg már olyan 45 perce tökörészett. Miután minden megvolt (particionálás, telepítés, etc.), rákérdezett, hogy le akarom-e tölteni a magyar nyelvi fájlt és az igen-re mentem. Innentől kezdve nem lépett tovább a drága, csak kék képernyő (Windows feeling) alul szürke sáv...