Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Azok után hogy a mogyoródi aquaparkban jól kiszórakoztam magam és összekoszoltam a szemeim
, gondoltam leülök a kicsi gépem elé és feltolok rá egy Ubuntut. Már az elején furcsa volt valami, mert állítólag ~ 20 perc alatt meg lehet csinálni nettel együtt, nekem meg már olyan 45 perce tökörészett. Miután minden megvolt (particionálás, telepítés, etc.), rákérdezett, hogy le akarom-e tölteni a magyar nyelvi fájlt és az igen-re mentem. Innentől kezdve nem lépett tovább a drága, csak kék képernyő (Windows feeling) alul szürke sáv... 
Gondoltam nekifutuk mégegyszer magyar nyelvi fájl telepítése nélkül. Sajnos így sem jártam sikerrel. De őszinte legyek?!
Nagy ívből tojok rá. Nem fogom magam felherrgelni, sőt meglepődni is csak akkor lepődnék meg, ha zökkenőmentesen felment volna.
MOD: Sokkal inkább érdekel az, hogy leégett a hátam.
Aktív témák
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Fogyjunk le!
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Borderlands 4 - A hónap végén érkezik a Mad Ellie and the Vault of the Damned
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, gondoltam leülök a kicsi gépem elé és feltolok rá egy Ubuntut. Már az elején furcsa volt valami, mert állítólag ~ 20 perc alatt meg lehet csinálni nettel együtt, nekem meg már olyan 45 perce tökörészett. Miután minden megvolt (particionálás, telepítés, etc.), rákérdezett, hogy le akarom-e tölteni a magyar nyelvi fájlt és az igen-re mentem. Innentől kezdve nem lépett tovább a drága, csak kék képernyő (Windows feeling) alul szürke sáv...