- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Frenetikus élményt éltem át mintegy 3 és fél perccel ezelőtt!
Az történt, hogy reggel, munkába jövet, nem volt kedvem odahaza szendvicset csomagolni és az egyszerűség kedvéért a gyümölcskosárban található 2 db őszibarackot vettem magamhoz. Azt tudni kell, hogy eddig életemben őszibarackot gyümölcs állapotában (nem lé, nem befőtt) talán 10x ha ettem. Valamiért ezek a magyar gyümölcsök (alma, körte, brack, szilva) sosem fogtak meg. Ha ettem is pár falat barackot, valaki mindig pucoltan, falatokra vágva tette elém.
Most nekiláttam, lehúztam a barack héjját és odafigyelve, hogy az ingem ne legyen barackleves, könyörtelenül elfogyasztotam mindkettőt. Nem hittem volna, de nagyon ízlett, jól esett.
Tudom, hogy marhaság, de ez az egész annyira feldobta a napom és jó kedvet adott, hogy még. Teljesen megváltozott a barackról kialakult véleményem. Ha ma hazamegyek, biztos, hogy veszek még pár darabot.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest