Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Frenetikus élményt éltem át mintegy 3 és fél perccel ezelőtt!
Az történt, hogy reggel, munkába jövet, nem volt kedvem odahaza szendvicset csomagolni és az egyszerűség kedvéért a gyümölcskosárban található 2 db őszibarackot vettem magamhoz. Azt tudni kell, hogy eddig életemben őszibarackot gyümölcs állapotában (nem lé, nem befőtt) talán 10x ha ettem. Valamiért ezek a magyar gyümölcsök (alma, körte, brack, szilva) sosem fogtak meg. Ha ettem is pár falat barackot, valaki mindig pucoltan, falatokra vágva tette elém.
Most nekiláttam, lehúztam a barack héjját és odafigyelve, hogy az ingem ne legyen barackleves, könyörtelenül elfogyasztotam mindkettőt. Nem hittem volna, de nagyon ízlett, jól esett.
Tudom, hogy marhaság, de ez az egész annyira feldobta a napom és jó kedvet adott, hogy még. Teljesen megváltozott a barackról kialakult véleményem. Ha ma hazamegyek, biztos, hogy veszek még pár darabot.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android szakmai topik
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest