Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
''Rengeteg fantasztikus beszélgetésben volt részem......de tényleg, amit józanul nem tudtam volna ''kierőszakolni'' abból az emberből akivel dumáltam....''
Igen ez az állapot az alkohol csodája. Én csak úgy mondom: filozófussá ittam magam.Ez jó. Így tényleg jót lehet dumálni.
Sajnos az emberek nagy része túlságosan felszines ahoz, hogy ilyen állapotban érezze jól magát. Tehát tovább iszik. Vagy egyszerűen nem tudja meghatározni a mértéket ami ehez a módosult tudatállapothoz vezet. Félek tudat alatt nem is akarják.
Aktív témák
Aktív témák
- Sorozatok
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingatlanos topic!
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- Projektor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ThinkPad T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 Gamer! Ryzen 7 5700X / B550 Aorus Elite/RX 6600 XT 8GB OC / 500GB M.2 SSD+HDD /700W/LED
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 3400G PRO / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Ti 6GB OC / SSD+HDD / 600W /RGB LED!
- 6.Gen i7-es Gamer! Core i7 6700 / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Super! 6GB OC / SSD+HDD /600W/FULLRGB
- 9.Gen i7-es Gamer! Core i7 9700K / 16GB DDR4 /Nvidia RTX 2060 Super! 8GB OC /500GB SSD+HDD/600W/RGB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest