- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bash
őstag
Orlando rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt. Durván egy órára van tőlünk, nem távolság.
Nem tudom, hogy mire vagytok kíváncsiak, elég nehéz így pár mondatban felvázolni a lehetőségeket. Egy helyet mindenképpen ajánlok, a szórakoztató parkok közül az Universal Studios-ra (Bővebben: link) mindenképp érdemes egy napot rászánni, és mellette van a világ legnagyobb Hard Rock Cafe-ja (Bővebben: link). Ezen kívül is rengeteg látnivaló van, felsorolni is hosszú lenne, kérdezd meg tiv83us-t is a topic-jában, biztos ő is tud ajánlani valamit: Bővebben: link.
Alkohol-ról lemondhattok, 21 év alatt sehol sem fognak kiszolgálni, sőt sok szórakozóhelyre be sem engednek 21 év alatt. Ahová beengednek ott pedig kaptok egy megfelelő színű karperecet, hogy még véletlenül se kapjatok alkohol-t. Nagyon szigorúan veszik. Dohányozni 18 éves kortól lehet, ha jól tudom, de nem árt figyelni a nem dohányzó jeleket. Én nem élek egyikkel sem, így tapasztalatokról nem nagyon tudok beszámolni, tiv83us erről is biztosan tud mondani bővebbet.
Még egy fontos dolog, autó nélkül nagyon meglesztek lőve, ha van rá lehetőségetek, akkor gondolkodjatok autóbérlésen, bár 25 év alatt annak is borsos ára van.
Esetleg összefuthatunk majd egy amerikai PH!-találkozóra is. 
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Vicces képek
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom, hogy mire vagytok kíváncsiak, elég nehéz így pár mondatban felvázolni a lehetőségeket. Egy helyet mindenképpen ajánlok, a szórakoztató parkok közül az Universal Studios-ra (