Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
elég sokat olvasok, de havi/heti lapokat(igaz én nem ebbe a korosztályba tartozom). Ami szerintem szomorú(mármint hogy könyvet nem olvasok), mert azért egy könyv teljesen más élmény. Egyébbként tudom az okát is. Egy számítógépes játék vagy film vagy akármi sokkal gyorsabb szorakozást, rövidebb idő alatt nyújt mint egy könyv, egy könyvet nem lehet egy óra alatt végig olvasni, persze az is igaz hogy le lehet tenni, és folytatni lehet, de valahogy mégis ezt érzem az oknak.
De azt nem értem hogy mértnem hogy újságot mérnem olvasnak a fiatalok, mert az szerintem nem ok, hogy nem olvastatnak velük úlyságot, velem se olvastattak aztán mégis olvasok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest