Hirdetés

Aktív témák

• steveetm

őstag

válasz fokukac #636 üzenetére

Akkor mondok egy OTP-s sztorit én is.
    hónap eleje óta melózok, így kellett magánnyugdíjpénzátrba belépnem. Választásom az OTP re esett, bementem papírért, csaj ideadja, mondja töltsem ki, de mindenképp nekik vigyem vissza, mert ha a munkáltató küldi be, akkor mindig balhé van. Hmm mondom jó, töltöm ki, de itt melóhelyen is rákérdeztem hogy mivan. Mondták hogy a balhé az, hogy az kapja a jutalékot akinél a lapot leadom(munkáltató, vagy OTP-s csaj). Korrekt, ha megmondja talán még vissza is viszem neki, igy adtam a munkáltatónak.
    Na ebben még nem volt azért semmi extra, de pár napja reggel csöng a mobil, mogorva hangon beleszól egy csaj, xy vagy OTP-től, ön lemaradt róla! Asse tudtam holvagyok, kérdezem miről. Aszondja a magánnyugdíjpénztárról, elfelejtette ráírni hogy mikor állt munkába! És most mit tudok csinálni? Nemtudom! Jó, akkor majd beszélek a munkáltatóval, ők küldték be. KÖSZÖNÖM! és leb@szta.
    Azért nem hívtam csak vissza elküldeni a picsba mert rejtett számról hívott.
    X évig fogok nekik tejelni, a seggem kéne hogy kinyalják, és ez? Ennyit OTP-ről, majd megtudakozom hogy átlehet e menni máshova és hogy hogy.

Üdv.: steveetm

Aktív témák