Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Bash
őstag
Már régóta gondolkodtam azon, hogy mennyire jó dolguk van az idiótáknak. Rengeteg előnyük van normális, értelmes embertársaikkal szemben:
- soha nem bíznak rájuk semmi plusz melót, mert idióták, alkalmatlanok;
- soha nem baszogatják, ha mégis, akkor sem jut el a tudatukig;
- csodálatos beszélgetőpartnerük önmaguknak;
- boldogok, nem vágynak többre (nem látnak tovább jelenlegi helyzetükön).
Na, befejeztem. Elnézést, de valahol ki kell bosszankodnom magam, és nem akarok kárt tenni senkiben/semmiben.
Más. 6 óra 40 perc múlva indul a gépem, és addig még szunnyadnom is kellene egy keveset. 5 napra elutazom, de azt hiszem nem maradok net nélkül. Ha mégis, akkor lehet, hogy tényleg kárt teszek valakiben. :D
Más. [amne] javaslatára, Club jóváhagyásával kicseréltem a képet az arcképes topicban. Most már jobbra néz. :)
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Robotporszívók
- RAID
- Villanyszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest