Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
divot
veterán
Vettem a CBA-ban Stein szlovák sört 129 forintért. Srácok, csak ajánlani tudom, a legjobb cseh serfőzdék hagyományait követi: 5,1%-os alkoholtartalom, szóval ez nem az alapjáraton vizezett Kőbányai-sztájl. :D
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Karthago-t nem nézitek meg?
-
KovacsUr
addikt
bcs: az aláírásod a Downward Spiralból jön? :U
-
escie
őstag
jah, Tunézia elég biztonságos volt, amikor én voltam, '98-ban, vagy '97-ben...
bár az allóvizet kissé felkavarta, hogy az elönk éppen a mi szállodánkba volt szíves beköltözni egynéhány órára... :)
pont abban a városban járt...
addig nem lehetett bemenni, míg ''őfelsége'' bent méltóztatott tartózkodni...
de amúgy nyugis volt...
csak kétszer lőttek a levegőbe, mert a tömegtől nem tudott elindulni az elnök busza. :)) -
de rosszul megy itt valakinek... :D akkor eek szerint nem olyan rossz a helyzet...
-----------------------
mindenki világgá megy? egyébként nem értem azt a logikát, hogy amikor eleve meleg van itt is, akkor miért kell oda menni, ahol még melegebb van ? :F
én ilyenkor Skandináviába mennék, Lappföldre, a norvég fjordokhoz, vagy esetleg Skóciába, vagy valahová, ahol nincs 40 fok... persze én utálom a meleget...
de azért ami nyáron a mediterrán térségben van az túlzás. árnyékban 35-40 fok, a tenger 28-29 fokos... titeket az lehűt? :D -
Batman
őstag
De ehez meg hozzá jön fejenkét 16ezer forint reptéri illeték.
-
rog
addikt
röviden?
a repülés szerintem a természet rendje ellen való perverz dolog.
hosszan?
életem első (és már tudom, hogy utolsó :) ) repülőútja volt. komolyan azt hittem hogy repülni valami elegáns dolog vagy mi. de addig a pontig eljutni hogy leülsz a helyedre 1,5óra+ 4 sorbanállás. közben terelgetnek jobbra balra, az animátorok hogy ne unatkozz :)
aztán frankón nem kaptunk helyet a checkin-nél egymás mellett, csak egymás mögött. cserélni nem lehet, mindenki párban jött. szal 3 órát kellett végigszenvednem 1 darab horizon c. újságot olvasgatva. visszafelé már mi is lökdösődtünk, hogy legyen jó helyünk (=egymás mellett üljünk) de cserébe vihar volt végig. ja és felszállás elött kaptunk egy sms-t otthonról, hogy ''jó akkor kimegyek elétek a reptérre, remélem addig nem jön a tornádó'' köszi. adrenalinszint belőve alapszintre :)) aztán a pilóta egyfolytában ilyenekkel zaklatott: hogy kérem kössék be az övet, mert viharzónába érekezünk 1 percen belül'', ''meg maradjanak ülve'', ''meg van önök között egy pap?'' ja ez nem volt, de vártam nagyon :)
szóval én aaszem kirepülőztem magam egy időre :)) -
divot
veterán
Tunéziában a hotelek többségét kitelepítették a városoktól tisztességes távolságra, hogy lehetőleg ne keveredjen a helyi lakosság, meg a gyaúr :D vendégsereg. Szóval ott a turizmust szükséges rossznak tartják.
Egyiptomban annyival jobb a helyzet, hogy régebben élnek az idegenforgalombók, ezért valamivel jobban tisztelik az idegeneket.
De, én mostanság semmi pénzért nem utaznék muszlim országba. -
rog
addikt
nem tom én egyik helyen sem voltam (nem is fogok menni, mert elég volt a repülőgépekből egy életre), de egy-két haverom akik nagy utazók, és az ő elbeszéléseik meg fényképeik alapján merem neked ajánlani hogy inkább a piros tengert nézzétek meg. (vagy esetleg irak, állítólag az most igen olcsó lastminuteben :D )
-
F-ECT$
titán
http://www.lastminuteut.hu/
Itt meg nem talál semmit sem a fenti feltételekkel. -
F-ECT$
titán
Úgyis ezt a topikot olvassák a legtöbben:
Júli végén szeretnék családdal elutazni valahova. Valami egzotikus, strandolós hely kellene, repülő nem gáz. Mi Tunéziára gondoltunk (Sousse).
Járt már ott valaki? Tapasztalatok? Konkrét hotelről esetleg?
Mi a Best Raisen egyik ajánlatát néztük ki, ami 1 hét, Coralia Club Palm Beach (***) All inclusive ellátás, mindennel együtt (reptéri illeték, biztosítás, stb.) 115e/fő. Jónak tűnik az ár, vagy mégsem az? :) -
Bash
őstag
Üdv mindenkinek!
Tudom nem hiányolt senki, de itt vagyok megint. :D
Bash újra otthon, és újra neten. 5 napja nem jártam itt, nem tudok semmiről semmit. Majd bepótolom...
A nyaralás többé-kevésbé jól sikerült, több, mint 2 GB kép- és videoanyag is készült, majd válogatok belőlük. :) -
Bazsesz
őstag
-
[amne]
senior tag
Kéne egy limiter PH motorba. Max 10 hsz / nap / user. Aztán lehet emelt díjas SMS-ért Hsz csomagokat venni. 1 400HUF-os SMS-ért kapna a user + 5 hsz-t. Nem lenne ennyi baromság meg offolás, és lenne pénze PH-nak mindenre...az ötlet az enyém (c)(r)(tm)(minden) jutalékot és thai kuvákat küldhetitek.
-
engusz
veterán
TexT-BoY: 25±1 hozzászólás/nap

-
divot
veterán
Megdöglöm ettől a hülye időtől. Nakközben eső, délután hőség, stb. :O
-
KovacsUr
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
...óránként, és ráadásul milyeneket! :DDD
-
_Hunter_
őstag
Den-nek üzenem, hogy köszönöm.
-
Bencom
senior tag
Jé, Seniortag lettem...:DDD
-
twollah
nagyúr
Hamarosan indulok be dolgozni.
De nincs kedvem hozza 4 nap pihenes utan.
Az vigasztal, hogy 19-tol szabin leszek 2 hetig. -
-
Elkezdtem nézni a 24 c. sorozatot, nem tűnik olyan rossznak. Viszont jún. 16-22ig nem leszek TV közelben. Nincs valaki, aki esetleg be tudná digizni, aztán meg vagy CD-n, vagy neten odaadni nekem? A netes megoldás úgy lenne a legjobb, ha Chellos lenne a kollega, hogy a limitet ne lépjem-lépjük túl.
Kösz. :) -
crab
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
hát a google tárol bizonyos oldalkat, de iszonyú mák kell ahoz, hogy pont azt az oldalt mentse arról a site-ról ami neked kell, szal keress rá a google-el majd a tárolt változatra kattints, az esély 0%, de nekem egyszer bejött:)
mod: Cathfaern megelőzött:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest