Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
engusz
veterán
Nagyon jóóó idő van kint! Fel kellene állítani a medencét, de inkább lustulok... :)
-
[amne]
senior tag
Aki komolyan gondolja hogy jönni akar PH! Talira, az jelezze is ezt a topicjában hogy tudjuk hány emberre lehet számítani.
-
Som@
őstag
Ne kezdjétek megint! :(((
-
Wolverine
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Talán zsiga, de nem mindegy? Megpróbáltalak védeni :D
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
remelem rolam beszel... mert ha nem...:)
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Nem akaorm újra felszítani a hajnali parázs szóváltást, de Westlake-nek sorba kell állnia, a PH! talis topicban már ígértek verést Alvinnak :U
-
westlake
félisten
de jo lehet azoknak, akik egesz nap csak forumoznak, es chat-elnek:DD
-
[amne]
senior tag
''(Én is szeretek ökörködni, de akkor inkább felmegyek a #prohardver chatre és ott tombolom ki magam.)'' - Hát igen, próbálunk komoly témákról beszélgetni, fejleszteni mérhetetlen inteligenciánkat és szaktudásunkat, szellemi vezetőnk HiperG segítségével, erre feljön holmi Moderátor aztán annyi...még szerencse hogy opom van gec0 :DD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Esetleg felvethetnénk a dolgot Parcinak. Kérdés hány esetben vennétek hasznát... talán az utóbbi, gyors újraellenőrzéses rendszernek már lenne értelme.
Ui: Lehetne a neve ''Mass Destruction'' is :)
MOD: Westlake: Benne voltam egyben, nincs mit szépíteni. Tanultam belőle. Remélhetőleg veletek is így történt. :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Kellene a moderátoroknak (grat Bash :) ez hogy történt egyébként ilyen sebtiben?) egy ''Armageddon'' gomb is, amivel akár teljes topikokat lehetne üríteni. :) Na jó, mondjuk inkább úgy hogy be lehetne írni hogy mettől meddig. Esetleg lehetne egy olyan is hogy gyorsan a végleges törlés előtt végigfutni a kijelölt hsz-eken és ''megmenteni'' ami kell. Mondjuk ez úgyis túl bonyolult, de azért az ötlet jó, nem? :)
Egyébként én pl. nem is tudom szívesen lennék-e moderátor. Nem lenne nyereményjáték. :) Bár mondjuk az előzőben nyert pólómat még azóta sem kaptam meg...
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ez engem inkább elszomorít. Dehát mit tud tenni az emberfia? Én az eset óta inkább már óvatos vagyok, mint láthattad...
Amúgy pedig csak halkan jegyzem meg (ezt már természetesen nem neked kamikaze boci), hogy van nekünk egy Ring topicunk. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17888&arc=f[/L]
Ott lehet keménykedni. :) -
I_Am
veterán
Itt is megkérdezem hátha......
Szóval nem tudtok valami olyan ingyenes tárhelyet, ahova 300-500 megát fel lehet pakolni? -
Som@
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Köszi. Mostmár tényleg jól jelenik meg. :P
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
szerintem a a te alairasod is hosszu (meg szar is:DD )
-
Som@
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Neked mennyi soros az aláírásod? :U
(Félve kérdezem, mert múltkor is kiderült, hogy nekem jelent meg Mozilla alól 4 sorosként valakinek az aláírása. Én meg jól rászóltam. :B )
Szóval akkor mennyi az annyi? -
lesaux
veterán
Ne kezdjük már ma is. Pláne ne így korán reggel...
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ne kezd el, mert en meg vagyok olyan hulye, hogy folytassam;]
[persze, hogy nem ebredtel fel, az este lefarasztott valaki:D] -
PeliScan
addikt
Gratulálok, Bash! :)
-
tigga
tag
A chat azért nem jó nekik mert ott nem lehet rangokat kapni :D
illetve lehet de nem ovisoknak osztják :D -
Som@
őstag
Engem speciel annyira nem zavar, amit műveltetek az éjjel, csak akkor hogy a fenébe várhatjuk el a többi fórumozótól, hogy ne chatnek és játszótérnek tekintsék a PH!-t, ha Ti ezt csináltátok? :U
Következetesség? Persze. De mint már valaki említette, 100 hozzászólást nem fogunk kitörölni...
Máskor egy kicsit okosabban! :P
(Én is szeretek ökörködni, de akkor inkább felmegyek a #prohardver chatre és ott tombolom ki magam. :D ) -
Sick Boy
őstag
Hát... jól elszaladt mellettem az idő. Új offtotyik... Látom azért a színvonal eléggé visszaesett. Na mindegy, minden jó dologgal így van már régen... mindegy. Csak mellékesen jegyezném meg, nem mintha pontosan illene a témába, nem is hiszem, hogy érdekelne valakit is. Na szal azért nem voltam, mert palóc-esküvőn voltam Nógrád megyében. Egész 7végén (péntektől) állt a banzáj és vasárnap este értünk haza. Hmmm... Bash-t szívesen elvittem volna erre az esküvőre, láthatott volna egy kis igazán magyar tutti feelinget. Személy szerint én még nem voltam vidéki lagzin, szerintem klassz volt.
-
I_Am
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Jó rendben, hogy nem egy olyan téma, ami annyira szemet szúróan nem kell, de azt hiszem, hogy odaát nem ment annyira az off és nem is egy szakmai totyik, amiben a sok off vétek, mert elveszik az ember a sorok közt.
Azt hiszem érdemben is hozzászólok a másik totyikhoz, mert Én is oda tartozom.:DDD -
westlake
félisten
ne egyedul allj ki harmunk hulyesege miatt!
ha ez a chat szeru ize sok embernek bantana a szemet, nyugodtan toroltessetek, megigerem, legkozelebb megprobalok uralkodni magamon:)
MOD: ...szerintem, ha ezt egy ember vegigolvassa, tenyleg rohogni fog...
es szerintem ettol szep az elet....
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Akárhogy is számolom, ez két topic. Az pedig belefér az egyszer-kétszer-be :)
Szvsz nem kellett volna ezt csinálniuk (mondjuk szólni kellett volna hamarabb...ebben én is hibás vagyok, lévén itt vagyok az egész kezdetétől), de neked se kéne ennyire komolyan venni a dolgot.
I_Am: a szétoffoláshoz képest igen, használható.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Na most szerinted az egy használható totyik?
Most ha ébren lenne twollah, akkor menne is a post: ''megint egy IQ Blaster topic''. -
I_Am
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nézz be a Moderátort keresek totyikba és meglátod.
Boci nem ellened szeretnék szólni, hanem a saját véleményem írom le.
Nekem is vannak napjaim amikor csak olyan totyikokhoz szólok hozzá ahol szakmai társalgás megy, de az elmúlt egy órában olyan jól éreztem magam, hogy a párom 5-ször ébredt fel arra, hogy hangos nevetésben török elő.....nem bírtam már hallkan elfojtva csuklani.:DDD -
kamikaze boci
őstag
Egyszer-kétszer megszaladt?: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=68850 [/L]
Hidd el nem az a bajom, hogy ''mulatságos'' csevegés folyik. Ez jól elfér IRC-n. Hanem az, hogy a használható hozzászólásokat 3-4 fórumozó eltűnteti a többség elől.
Cathfaern, én mondtam. Az előző offban volt rá példa.
Lehet, hogy rosszul látom a kérdést, de zavar. Megyek, alszom rá egyet.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Az, hogy egyszer-egyszer nagy ritkán megszalad az emberek ujja a billen az miért gond? Nem állandó, de nagyon mulatságos volt, ezért szerintem nem kellene töröltetni a hozzászólásokat.:(((
-
Cathfaern
nagyúr
vazze, most látom: hármótoknak sikerült 3/4 óra alatt 10 hozzászólást generálni? Mit ne mondjak, gratulálok :(((
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
elmennel? nelkulem? :D
megyek en is aludni
pa-pa -
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
187 centi, es 72 kilo? te sem vagy egy vastag gyerek..
Az Ön indexe: 20,59 Normális
Önnek nincs szüksége fogyókúrára, testsúlya az ideális tartományba esik, így várható élettartama a leghosszabb. Sportoljon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális súlyát. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Egye fene, mentem aludni, még a végén lekaratézol:D -
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem perverz csak gyors.:DDD
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
187??
akkor nem megyek talira:DD -
kamikaze boci
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ami azt illeti, ez off de nem chat topik:U
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
az neked kondi? en csak az oramat nezem:DD
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
72 kilo - 150 centi.... szerem elso latasra....:D
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest