Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Tithian
őstag
Mi miért is nem vagyunk az EB-n?
Hol rontották el?
Nem vagyok nagy futballfan, de erre kíváncsi vagyok. -
Tithian
őstag
Kérdés, hogy melyik. Az, hogy egy találkozón ott volt, és ott DNS-mintát szerváltak tőle, arra bizonyíték, hogy valamelyik.
Amúgy meg úgyis az a bizonyítés és arra, ahogy valaki eldönti. Addig sem arról van szó, hogy veszélyesen magas lesz a nyár végére az amcsi államadósság. :) -
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Hallottam hogy a fogait is megnézték.Azt asszem még könnyen lehet manipulálni,hogy úgy nézzen ki mint az igazi Saddam-é.De vajh mennyit adnának az amerikaiak egy eredeti hajszálért Saddam fejéről?:D
-
_Volkovy_
nagyúr
Mit szóltok ahhoz,hogy Saddam-ot mutogatják a tévében?
Eljut az aldzsazírához,aztán fellázad az egész iraki nép. -
PeliScan
addikt

életemben nem láttam még -
PeliScan
addikt
Eddig úgy volt h elindítottam az Outlookot, és szinkronizálta a leveleket. Ma délutántól kb előttel jelszót kér, pedig istenbizony sehová sem nyúlkáltam.
-
PeliScan
addikt
Tudom, h a lehető legrosszabb kombináció, lécci ne térítsetek, majd rájövök magamtól, de. :)
Neketek is kér jelszót minden Outlook indításkor a hotmail? Nekem ma, akárhányszor elindítom, kér. Eddig nem csinálta. Többiek? -
Som@
őstag
Tom&Jerry a legnagyobb. :D
-
anulu
félisten
Thrawn: persze, hogy ismerős! :)) egy mániákus Star Wars függőnek ne lenne az? :U:B:P csak lehetett volna dicsőbb is a halála
-
divot
veterán
Ezt már láttátok?

-
PeliScan
addikt
Kalandor, kész az egyik kábel, írtam mailt meg smst, egyelőre nem válaszoltál, hátha itt előbb megtalálod. :)

-
-
Tithian
őstag
Már megint kihalt a fórum...
Kiderítettem, hogy a zakszelerónál még nem járt le a hűségem, mert a tavalyi ingyenes időszakot nem számolják bele. Azt mondták, mielőtt lejár, ajánlatot tesznek :):) -
_Volkovy_
nagyúr
Jóreggelt mindenkinek.
Levágattam a hajam,most 4mm-es. -
-
Loretto
veterán
na?
-
Som@
őstag
Tudja valaki, mekkora volt a jegybanki alapkamat 2003-ra vetítve?
-
Loretto
veterán
csak hogy világos legyen: ismerősnál házkutatás volt más miatt és megjegyezték hogy sok a nem odavaló műsor.amugy vmi könyvelási cuccot kerestek asszem.szal parázzon?
-
divot
veterán
Stimt. A BSA egyesületként tevékenykedik, azon kívül, hogy bemószerol a hatóságoknál, semmiféle hatásköre sincs, de mivel a hatóságnak a feljelentéseket ki kell vizsgálniuk, tulajdonképpen ugyanott vagyunk, mint ha a BSA lenne a hatóság.
Ugyanakkor én is úgy tudom, hogy magánszemélyekkel nem foglalkoznak. -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én már megvárom az S939-et, hamár 1,5hónapja megvettem a Gigabyte 7NNXP-m, nem kevés pénzért. majd 1-1,5 év múlva váltok.
-
anulu
félisten
válasz
Loretto
üzenetére
a BSA nem hatóság! elméletileg semmilyet, a rendőrség felé továbbítja az adatokat, és a police foglalhatja le a gépet, de csak házkutatásival mehetnek be a lakásba. gyakorlat szerint viszont a legapróbb fülesre ugranak. elméletileg magánemberekkel nem, csak cégekkel foglalkoznak.
vmi gáz van? -
Loretto
veterán
Jóre reggelt. egy fontos kérdés. BSA ha milyen szankcókat alkalmaz/hat?
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
vhol már lehet kapni S939 A64-et, úgyhogy kezhecc spórolni :) 105+ büntetés környékén van a 3500+ + még hozzá a deszka. 150-ből kijön :) és még RAM-ot sem kell cserélned. jó üzlet, mi? :DDD
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Látom, becsületesen készülsz az újabb pénzkidobásra. :D
Én viszont egyelőre asztali divx lejátszókat nézegetek, de totál láma vagyok ebben a témában (is), még azt se tudom, hogy kell egy több cd-s filmet egy dvd-re írni, stb. :D -
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csak nehogy megálmodj valamit és meggazdagodj belőle, mert akkor annyi lesz Neked. Akik tanítottak majd tartják a markukat velem az élen.:DDD
-
Alvin_ti4200
félisten
Na én megyek szunyókálni és közben kivesézem magamban az A64-es chipset-ek rejtelmeit:D
-
-
Cathfaern
nagyúr
Nem hiszem, hogy bárki is meg lenne bélyegezve. (ha az #971-os hsz-emre gondolsz, illetve az ottani tévedésemre, akkor arra azt tudom mondani, hogy még túl friss a bolondóra emléke :P) Főleg nem általam, mert ha én meg is bélyegzek valakit, akkor legrosszabb esetben is 1 hét múlva elfelejtem :D
Részemről a téma be van fejezve, peace :) -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nagyon penge lettél, hallod-e?! :D elolvasva ennyi tudást, elálmosdtam, úgyh hunyok 1et :)
-
LOTR
addikt
Aktív témák
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest