Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Használtam, ezért írtam, amit írtam. Persze, ha valakinek betonból van a keze, az egészen más, annak tényleg nem szükséges a stabilizátor.
Én semmi belassulást nem tapasztaltam, nem tudom mire gondolsz.
Mozgó célt is lehet stabilizált objektívvel követni, főleg, ha több üzemmódja van a stabilizátornak.
Egyébként én még nagylátószög esetén is hasznosnak tartom, ha mondjuk 1/8 vagy 1/4-es záridők még kitarthatóak vele. Ezzel csökkentheted az érzékenységet, illetve le lehet rekeszelni az objektívet, hogy legyen mélységélességed. Akkor sem hátrány, ha az adott területen tilos állványt használni...
Természetesen mindenkinek magának kell eldöntenie. hogy neki mi kell, mit tud még kézből kitartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Sony a6600 + EXTRÁK ! Több mint 1 év HAZAI GARANCIA !!!
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest