Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz
üzenetére
Ok, félreértettem, sorry. (persze ilyen a google, nem kezdtem el ellenőrizni, biztos vannak jobb gyűjtő galériák)
Én D30-at is használtam/néha használok, ahhoz képest egy 40D is egy modern műremek

Egyébként amikor még először kivittem a 150-600-at akkor jött a 'ú milyen objektív, biztos jó messzire lát' megjegyzés, mikor egyáltalán nem is olyan nagy ezeknek a nagyítása (még crop kamerán sem), még így is elég közeli helyet kell találni (részemről a fürdőszoba ablak nagyjából egy vonalban egy fával, kissé fölötte (ez viszonylag jó szög), de ennél közelebb még sehol se tudtam kerülni, csak ha a fűben vadásztak valamire. Szóval szerintem ez még fontosabb, mint maga a technika.
Most már nincs ilyenem, de amikor jó lenne, akkor nagyon jó lenne. Mozgó témáig el se jutottam, az már egy másik szint, bár sportra ahogy próbálhattam, ha jól meg van becsülve a távolság előre manuálisan és van jó kontraszt, akkor ez rásegít annyit, hogy ráharapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest