Hirdetés
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
na most vok egy kicsit –kép leadásig
Ha nem csinál sok képet nem kap pénzt. Erre van igény. Az más kérdés, hogy nem kell hozzá tudás. ÉS????
Nem max 200 db képet kérnek tőlük. ( pl mellesleg ) Mivel őket is fotósoknak/fotóriportereknek hívják , így lejáratják a szakmát, és az összes hozzáértő embert.
Annak ellenére tudom, hogy jobb mint a szaros 30D-m
Akkor jobb mint az enyém 20D és 1D ( nem mark
, ez csak 4mp ) , de háát nekem sincs pénzem másra szívesen lecserélném én is 2 db mark III-ra ha valaki állná , akkor gyorsabbak lennének a fókuszok , és kicsit keményebb a kép is meg sok apró újdonság, de amíg ez SZÁMOMRA megfelelő addig nem látnám értelmet . Amúgy már egyre kisebb a közép kategória (10D, 20D, 30D.. ) és a felső (1*) -között, és most már a markok inkább presztízst jelentenek, mint oly nagy szintet profi és fél profi között.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ez csak 4mp ) , de háát nekem sincs pénzem másra szívesen lecserélném én is 2 db mark III-ra ha valaki állná , akkor gyorsabbak lennének a fókuszok , és kicsit keményebb a kép is meg sok apró újdonság, de amíg ez SZÁMOMRA megfelelő addig nem látnám értelmet . Amúgy már egyre kisebb a közép kategória (10D, 20D, 30D.. ) és a felső (1*) -között, és most már a markok inkább presztízst jelentenek, mint oly nagy szintet profi és fél profi között.