Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
na most vok egy kicsit –kép leadásig
Ha nem csinál sok képet nem kap pénzt. Erre van igény. Az más kérdés, hogy nem kell hozzá tudás. ÉS????
Nem max 200 db képet kérnek tőlük. ( pl mellesleg ) Mivel őket is fotósoknak/fotóriportereknek hívják , így lejáratják a szakmát, és az összes hozzáértő embert.
Annak ellenére tudom, hogy jobb mint a szaros 30D-m
Akkor jobb mint az enyém 20D és 1D ( nem mark
, ez csak 4mp ) , de háát nekem sincs pénzem másra szívesen lecserélném én is 2 db mark III-ra ha valaki állná , akkor gyorsabbak lennének a fókuszok , és kicsit keményebb a kép is meg sok apró újdonság, de amíg ez SZÁMOMRA megfelelő addig nem látnám értelmet . Amúgy már egyre kisebb a közép kategória (10D, 20D, 30D.. ) és a felső (1*) -között, és most már a markok inkább presztízst jelentenek, mint oly nagy szintet profi és fél profi között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ez csak 4mp ) , de háát nekem sincs pénzem másra szívesen lecserélném én is 2 db mark III-ra ha valaki állná , akkor gyorsabbak lennének a fókuszok , és kicsit keményebb a kép is meg sok apró újdonság, de amíg ez SZÁMOMRA megfelelő addig nem látnám értelmet . Amúgy már egyre kisebb a közép kategória (10D, 20D, 30D.. ) és a felső (1*) -között, és most már a markok inkább presztízst jelentenek, mint oly nagy szintet profi és fél profi között.