Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Lényeg a lényeg, örülünk a sikereidnek jó, hogy neked összejött. De kár itt 2-3 milliós felszereléssel hasonlítani bármit is, jó hogy neked ilyened van. De valószínűnek tartom, hogy vannak olyan emberek rajtam kívül is akik még soha sem láttak 300f2.8-at maximum képről. És ez nem azt jelenti, hogy a csuda marketing áldozatai lennénk akik a messiásra vártak, hogy felnyissa a szemüket, van élet a 350D-k és a sigma obik árnyékán túl...
Ezzel itt mindenki tiszatában van. De én nem tehetem meg, hogy millás obit vásáljak 1 millás váz mellé. Annak ellenére tudom, hogy jobb mint a szaros 30D-m... meg az EXes obik. Ha pedig esetleg megynyerném az 5ös lottót nem a fényképezés lenne a hobbim hanem sportkocsikat gyűjtenék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- Sony Alpha A9 II ( ILCE9-M2 ) fényképezőgép - Újszerű -
- Canon EOS R7 fényképezőgép - 1000 expó - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest