- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth Sith
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nemrég vettem használtan egy canon 17-40 f4L obit, ránézésre nem poros, nem gombás, akadás és hang nélkül megy. A fókusz is gyors, ránézésre minden rendben van. Mivel eddig rossz idő volt, nem tudtam vele kint, normális fénynél fotózni csak bent ritkábban, magasabb ISO mellett pár teszt képet gyakorlatilag. De most, hogy kivittem, feltűnt, hogy a kép közepétől kifelé, nem csak picit torzul vagy minimálisan életlenebb, hanem konkrétan teljesen elcsúszik a kép, mintha bemozdulna, pedig ISO100-on 1/800-on f4 mellett is jelentkezik ez a jelenség. Arra tippelnék, hogy újra kéne kalibráltatni a fókuszt benne. Minden más objektívemmel jó, 70-200, 50mm is gyönyörű éles képet ad.
Budapesten hol csinálnak ilyet? Camera Kft-nél objektív kalibrációval, bevizsgálással is foglalkoznak? Illetve ha igen, mennyibe fájhat egy ilyen móka? Akitől vettem, mondta, hogy ha bármi gond van vigyem vissza, de előtte megnézetném szervízben, hogy tudjam konkrétan, mi a probléma vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Autós kamerák
- Filmvilág
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest