Hirdetés
- Yodafon: :L
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Mint írtam, jó munkát végzett. Szóval, ha pesti vagy, akár jó választás is lehet.
Nekem több telefonomba került mire át tudta az ismerősöm venni az objektívem. Ráadásul tetemes késéssel ért oda a jóember-. Ráadásul egy tök más helyre, mint amit előtte megbeszéltünk.
A vázam is ment volna hozzá tisztításra, de ez már össze sem jött, mert -szintén az előre megbeszélt- időpontban nem reagált a telefonra, smsre, végül még a mobilját is kikapcsolta.
Ez nálam nem fér bele a tisztességes ügymenetbe, így nem is szoktam ajánlani senkinek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- LEGO klub
- Jogász topik
- Horgász topik
- Yodafon: :L
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest