- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Mint írtam, jó munkát végzett. Szóval, ha pesti vagy, akár jó választás is lehet.
Nekem több telefonomba került mire át tudta az ismerősöm venni az objektívem. Ráadásul tetemes késéssel ért oda a jóember-. Ráadásul egy tök más helyre, mint amit előtte megbeszéltünk.
A vázam is ment volna hozzá tisztításra, de ez már össze sem jött, mert -szintén az előre megbeszélt- időpontban nem reagált a telefonra, smsre, végül még a mobilját is kikapcsolta.
Ez nálam nem fér bele a tisztességes ügymenetbe, így nem is szoktam ajánlani senkinek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Spotify
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Cyberpunk 2077
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest