Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Egy rakás tesztfotó és a micro adjustment állítgatása után arra a megállapításra jutottam, hogy a gyutáv két végén szinte pontos (70mm-en talán +2 van benne) viszont a 100-135 állásokban egyértelműen front fókuszos az objektív.
Azt gondolom ez az a helyzet, amit a vázon nem tudok sehogy korrigálni, de legalábbis teljesen tanácstalan vagyok. Ezt a szervízben vajon tudják korrigálni?Jelenleg, egy W+3 és T+1 beállítással eddig jutottam.
(#22934) *Ropi* Mikor állványra tettem, a stabit kikapcsoltam teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest