Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Real_Necro

veterán

Látom megint megy a Tami 17-50 köpködése. Azért siralmas, hogy azok a fő köpködők, akik talán az életben nem fogtak ilyen obit a kezükbe, vagy nem használták őket 1 napnál tovább, vagy addig sem. Csupán valamit valahol olvastak, esetleg valami full amatőr siránkozására alapoznak.

Tény, ki lehet fogni belőlük a hibásat. De miből nem? Nikonból és Canonból is van. Ezért kell vásárláskor letesztelni. Meg ezért van a gar. Ha tv-t/monitort vesz az ember nem teszteli le? Hazaviszed, pixel hibás és nem ugatsz ugyanúgy? Akkor meg mit akar az, aki teszteletlenül megvesz valamit?

Igen, nekem is van Tamron 17-50-em. Újan vettem 5 év garral.
    DE
    Neten rendeltem meg, hogy tudjak élni az esetleges 8 napos elállási jogommal. Olyan üzletet választottam, amely megbízható és van lehetőség alaposan szemügyre venni az obit. Leteszteltem az üzletben. Teszteltem utána napokig még. Borotva éles képek születtek vele, tehát jó. Szóval elégedett vagyok vele, azóta kitobi helyett használom. Ha most kellene választani, megint ezt venném, nem bántam meg.

Csak hogy legyen majd belinkelni a posztomat, hogy igenis, van aki elégedett vele. ;)

Új hozzászólás Aktív témák