Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
Nos egy kis Tamron 90mm 2.8 beszámoló
avagy én vagyok béna vagy az obi kuka ? 
Megkaptam végre a várva várt csomagot. Doboz kibont, megvan benne minden. Objektív kívülről hibátlan. A belső teszteléshez felcsavartam a vázamra (D7K) és a műhelyben gondoltam lövök pár tesztképet. A váz A üzemmódban f4 es rekesszel lőttem párat. Na mondom akkor kezdem az elejéről 2.8 stb stb. Erre akárhogy tekerem a tárcsát a vázon az biza f4 alá nem megy... Vagyis megy ha átkapcsolom Manual fókuszra és eltekerem a végtelen állás fele akkor 2.8 ra beáll de ahogy állítok a fókuszon a rekesz is megy vele... Vissza Auto fókuszra és ahogy a fókusz motor dolgozik szépen állítódik a rekesz is ... ez a jelenség 130 ezer forintért nagyon szórakoztató

Na mondom fasza behalt a váz
Feldobtam egy 50mm 1.8D-t azzal szépen dolgozik, ahogy azt megszoktam.Vissza a 90mm a hiba ugyanaz
vagy nem is hiba ? Vagy csak Tamron? 5 körül feldobom egy D5100 ra is 
Jahh most levettem a vázról és valami finoman zörög benne

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okos Otthon / Smart Home
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
avagy én vagyok béna vagy az obi kuka ?