- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
A kerekvarba mennyibe kerul egy gumicsere?
Egyszeru MTB kerekparrol van szo.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi52
tag
válasz Tothgera30 #65018 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, de csak tapasztalat alapján, mert az Astra G bár nem annyira elektromosan komfortos, mint az Astra H, de megbízhatóbb. Előbbi enyém, utóbbi a testvéremé volt. Előbbi semmi hiba, utóbbinál már több volt,főleg az elektronika és ezáltal a szerelő. Úgy 90 ezer km körüli volt mindkettő.
Ez csak saját tapasztalat, lehet másnál másképpen vált be e két típus. -
nagyúr
-
szasanyi
félisten
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Drughi #65041 üzenetére
Természetesen nem egy versenyautó. De az A16XER és az F17-es váltó (rendszeres olajcserével) betonbiztos megoldás. B16XER-t kihagynám, Euro6 miatt néha kopog. De itt az 1.4T 2012 után (M32 fl) elég frankó, tartós, ez nem a TSI technika. Nekünk is családi flottában egy kombi van, 1.6 szívó, nekem nem volt vele gondom. Utána valami Auris/Corolla HSD felé váltanánk.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
levi1108
aktív tag
-
levi1108
aktív tag
128GB Pendrive eladó
-
Drughi
addikt
válasz Tothgera30 #65038 üzenetére
Az 1.6os-t próbáltam, de nagyon erőtlen volt
1.4T-t pedig nem mertem bevállani 10évesen, pont úgy mint a sok TSI--t sem merném.
Ameddig van szívó 1.6 addig kihúzom azzal és majd beújítok egy már kiforottabb kis turbósra . -
Tamás9x
őstag
Sajna azrva vannak, ha jól nézem
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
szabonagyur
félisten
Na igen a G Astra eleg sokaig volt, hogy van minimalis egybeeso idoszak a H-val, 2008as egesz friss, meg 1.4 jobban mozgatja mint ugyanez a H-ban.
-
Tothgera30
Ármester
Annyiból jó H Astra nem lesz, csak olyan amire rámegy még a vételár fele. Egy szép G Astra a kínálat tetejéről is kijönne. Ez az öcsémé, 2008-as, kínálat tetejéről, köszöni, hűt-fűt-jön-megy-világít-dudál.
#65023 Drughi: Pont hogy J-ből benzinest érdemes venni manapság. Bár 2m-os ársávval tényleg el kell felejteni, azért a korrekt, megkímélt darabok feljebb kezdődnek.
#65036 Tamás9x: Frankopizza. Úgy tudom egy házaspár üzemelteti, nagyon kedvesek, korrektek, kis családias az egész.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Eloszor is Boldog Uj evet mindenkinek!
Segitsetek mar legyszi be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja!
Bekescsabai topikban volt egy eves "hagyomany", Szilveszter ejszakara probaltuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most a #40k lenne kozel, de ugy latom nem nagyon megy nekik, igy segitsegre lesz szukseg
Barmit irhattok, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas
Koszi elore is!ui: meg lehet par topikban elhintem a kerelmet, mert kell az a #40k
Jah es persze az se baj ha tulszaladunk, max csinalunk 50k-t, amig birja a PH szerver...
-
Tamás9x
őstag
Egy picit elvonatkoztatva. Ma honnan érdemes pizzát, tálat rendelni?
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
szabonagyur
félisten
válasz Drughi #65034 üzenetére
Ugye ez csak elméleti szinten jó, hogy nem buknál te sem meg én sem rajta, mivel nem is tudsz jobbat venni.
10 év? Inkább 15+ ami megjelent, mint eldobható autó. Nem egyből látom, hogy folyik az olaj.
Egy tagnak a környéken 3 db Audi 80 vagy 100 van, de a legtöbb esetben kettő be sem indul, de a harmadik is olyan amilyen... és mind az utcán van letámasztva.
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #65033 üzenetére
Ezt én is észre vettem, hogy sokkal kevesebb a szabad parkolóhely a házak körül.
Nekünk is 2 kocsink lett, a kollégámék szembe velünk is "dupláztak", a földszinti egyedülálló maminak is 2 van (igaz egy eladó, de akkor is 2 helyet foglal per-pill)
És valóban, többségbe vannak a 10 év körüli kisautók.Most kíváncsiságból megnéztem mit adnak a 2 éve vett kocsiért. 1M-ért vettem, beleraktam 25e km-ert és buknék rajta kb 200eFt-ot. Az most elég jó.
-
szabonagyur
félisten
válasz diablo1984 #65032 üzenetére
Március óta mindenki autóval jár, kb 1M alatt mindent el lehet adni csak legyen rá műszaki meg 4 kereke (saját autómat drágábban tudom eladni mint vettem, bár ugye amit vennék helyette az is többet került).
A ház ahol most lakunk még tele van nyuggerrel de már megjelentek a 2. szakadt autók hiszen ugye külön járnak boltba meg össze vissza.
Van az egyik öreg ahol fél éve alatt elporladt a bolthoz vett B Corsa, most egy még régebbi kisautó van, kíváncsi vagyok meddig bírja.
-
diablo1984
veterán
válasz szabonagyur #65030 üzenetére
azt nem tudom, hogy mi a mostani felállás, mi 2,5éve vettük magánszemélytől, utána mikor magamnak kerestem kombit, az már kemény dió volt a sok tekergetett órás külföldi és fos állapotú között, de belebotlottam a focusba, szintén magyar és magánszemélytől, én nagyon nem bántam meg, 10 éves és hiába 220e km- beltere újszerű, kívül rozsda mentes(alja is az volt), kapott nálam alvázvédelmet, világból kimegy!
-
lakisoft
veterán
Keresek olyan asztali házat amibe a kövi alaplap belefér (barkácsolás nélkül):
Intel® Workstation Board S5520SC, Mérete: SSI EEB (305 × 330 mm)
Bármilyen ajánlat érdekel privátban.- Árad -
-
szabonagyur
félisten
válasz diablo1984 #65028 üzenetére
Vírus előtt igen volt 8-900 körül használható példány, most nehezen.
-
diablo1984
veterán
ennél a focusnál a kasztniját érdemes megvizslatni(első sárvédők és küszöb bermudája, ajtók alja, sárvédő ívek és az alja), az szokott poshadni. Magyarként érdemes a km-nek utána járni és ott a fotókon is megnézni, hogy kasztni rendben van-e. Motor nem tankcsapda benne.
(#65024) szabonagyur : attól függ mi az igény, utolsó szériás classic 100e km alatt 1millióért persze hogy nem fog, de 8-900e ft-ért már lehet vállalhatót kapni, igaz a korából adódóan fárad el benne 1-2 dolog, de viszonylag filléres hozzá minden és nem törvényszerűen fosódik minden össze. De egy focus jobb alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Elnézést, nem fogalmaztam egyértelműen: nekem már van autóm (J Astra, 1,4T), és a kollégámnak keresek egy, az említett kritériumoknak megfelelő autót. Teljesen egyértelmű, hogy kompromisszumokat köt, ezért is nézte már ki az említett Focust. Közlekedőedénynek kell, ~ 25 km-re lakik Nyh-tól, azaz napi 50 km. Dízel kizárva, ilyen idős kocsinál már - szerintem - a dízelnyűgök nem vállalható kompromisszumok.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
embe
nagyúr
válasz BabMester #65022 üzenetére
Melyik Focus? Amikor az 1-es Focus megjelent, vagy anno a Sierra - minden volt csak nem unalmas és jellegtelen a maga korában.
Másik: Ha valaki használt autót akar venni, ráadásul nem fiatalt, akkor kompromisszumot kell kötni. Akár többet is. Ha nem, akkor keresgethet évekig.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz diablo1984 #65021 üzenetére
Jelen piacon H-bol is az alja van mar csak. Nem epp autovasarlasnak kedvezo idoszak a mostani.
-
Drughi
addikt
A J astrát felejtsd el. Főleg benzinesbe.
Én idén végigjártam, igaz csak kombi vonalon, H astrából 1,5M a vállalható, J-ből 2M felett, viszont marha lomha volt az 1.6os. A H sokkal pörgősebb volt, nagyon nehéz a J kasztnija.
Végül mk 2.5 Focus lett.
Hiába volt 4-5 típus kinézve, mind bizonytalan előéletű volt, pedig 1-1 kocsit nehéz volt ott hagyni, de higgadt fejjel jó döntés volt nem beleugrani. -
diablo1984
veterán
focus mk 2,5 kombi 1,4 benzinem van(nem eladó), a feleségemnek astra h 1,4 benzin 5 ajtós, mindkettő teljesen vállalható közlekedésre alkalmas autó, a h astránál már a korából adódóan(16év, 276e km) el-el romlik valami, de üzembiztos, a fordnál egyenlőre semmi(10és, 220e km).
Ezeket tudom ajánlani, J astrát ennyiért még sz@rt sem kapsz, h-ból a jobbakat már igen, fosucból az utolsó szériás mk 2,5eseket is kis szerencsével ki lehet fogni. Ami lényeges -nem tudom, hogy milyen használatra kellene- a dízeleket ilyen idős autókba kerülni kell, bár a fordnak jó az 1,6 tdci-je, de ha nem akartok kockázatot, akkor a benzines mind opel és fordnál is jobb választás, opelnél az 1,4 90 lovas, vagy az 1,6 116lovas(ez már okoskerekes), fordnál 1,4, 1,6(mindkét variáns, az erősebb okoskerekes szintén) ajánlható. -
wwhy
veterán
válasz Drughi #65015 üzenetére
Köszi. 1M körül, lehet 1,2M is, de nem számottevő a különbség.
Egy Focus2 van jelenleg képben, 230e km, még nem néztem meg, szervizkönyves, jó állapotban.Tothgera30: egy másik jelölt egy H Astra, csak még nem döntötték el, hogy eladják-e; G-t kizárja a leendő tulaj. A szerelőt írd meg pü-ben, jól jönne, ha ért a J Astrához is Köszönöm.
A zember nagy, ~120kg / ~ 180cm.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
E1even
senior tag
Ajándék játékok Steam-re (akinek még nincs meg ):
Overlord II"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
E1even
senior tag
válasz E1even #64933 üzenetére
Eladó cuccok:
- Új Vsonic New VSD3S fülhallgató
- Új Aiptek AHD H500 Full HD digitális videokamera
- Új BT Beat 22.2V 1500mAh 45C 6S Lipo Battery XT60 Plug
for RC Racing Drone akksik
- Huawei AM08 bluetooth hangszóró
- Irodai/otthoni konfig LG monitorral"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Drughi
addikt
1M-ből csak a legalja lesz, legalább is ha 2008 utániban gondolkoztok
Utolsó szériás G Astra, esetleg H, de az drágább, 2007 körüli 2-es Focus, valami ilyesmiben gondolkodnék.
Persze attól függ mik az elvárások. A kisautó leszűkíti a kínálatot.
Egy utolsó éves (2007-2008) Ignist is ajánlanék, az 1.3as benzinessel,de az kicsi. Az én 186cmremmel pont elférek elől, de 190 fölött kényelmetlen[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Keresek karbantartott, rendezett előéletű autót, lehetőleg sedant, kisautó kizárva, nagyembernek kell Keret: 1M Ft körül.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tamás9x #65008 üzenetére
A kérdésem baromi egyszerű, ebben az esetben mi a teendő (ez inkább csak költői, tudjuk jól) illetve mennyi időt venne igénybe mire visszakapom. Mert ha olyan a hozzáállásuk mint a telefon felvételéhez akkor inkább nézek más LG szervízt
(Alul a tálca közepének vonalában vízszintes 1 sornyi pixelhiba, valamint egy függőleges szintén 1 sornyi pixelhiba, amit látsz a képen is, valamint a két sor metszeténél fekete háttéren kék pixel hiba)
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Tamás9x #65006 üzenetére
Köszönöm, de ezek szerint akkor dolgoztak...
A legidegesítőbb pedig az, hogy basztak felvenni a telefont több napon keresztül. Azért az meg még a mai világban is luxus, hogy most 2 kérdésért kocsikázzak 100+ km-t.
Csak gondolná az ember, hogy ha már itt van közel az emberhez valami akkor opció, de ezek szerint még sem.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest