Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci74
aktív tag
válasz betyarr #67590 üzenetére
VTac-el mi a baj? Több éve működnek hibátlanul nálam...
Led-es cuccokat az anrobiszlec.hu - ról is vettem már, Hajdúböszörményi a cég, nagy készlettel és választékkal , lehet útba esik neked vagy ismerősödnek...
Ha mindenképpen Philips akkor talán lumennet.hu, a Moszkva utcán a tuning boltos partnerük, szerintem ugyan azon az áron megoldja helyi átvétellel. -
zsolti1902
aktív tag
válasz FRENK1988 #67598 üzenetére
Van Kingmax 2x2GB 1333Mhz-es ramom, normál profilú + 4GB Elixir szintén normál 1600Mhz-es, Kingston 4x4GB LP. Ezek közül szerintem tudnál tesztelni Intel konfigban valamelyikkel.
Csak hát 500 Ft-os üzemanyag ár mellett meggondolandó hova megy az ember kocsival.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
FRENK1988
veterán
válasz zsolti1902 #67597 üzenetére
Főleg úgy hogy Inteles konfigom van
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
zsolti1902
aktív tag
válasz FRENK1988 #67596 üzenetére
Én tudok adni szívesen, csak 30km-re vagyok Nyíregyházától. Mire az üzemanyagot felszámolod kétszer, lehet nem éri meg eljönni érte.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Valakinek nincs véletlenül felesleges asztali ddr3 memóriája kölcsön legalábbis erre a hétvégére?
Sajna nem tudom hogy a lap vagy a memória vagy a CPU a hibásNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
betyarr
veterán
válasz Drughi #67591 üzenetére
onnan rendeltem meg 19-én.aztán 1 hét múlva írtak,hogy a 6-ból csak 3 van.máig arra vártam,hátha jön belőle még,de írtak,hogy vagy kell a 3db,vagy törölhetem a rendelést,mert nem tudni,hogy lesz-e belőle.az utóbbit választottam.
na meg egyébként is eléggé ki van a hócipőm az emaggal.volt most egy kis afférom velük
-
betyarr
veterán
tudtok helyben olyan üzletet,ahol philips ledeket árulnak?obi,praktiker,euronics kilőve,ott nincs olyan amilyen kellene.rendelni nem szeretnék a postaköltség miatt.
vagy,ha valaki jártas a ledek terén,akkor ajánlhatna e14-es melegfényű,minél nagyobb fényerővel rendelkező ledet.mármint olyat,ami tartós is.a sok garancia sem lenne rossz.
a 4-500ft-os vtac ledek nem játszanak. -
dfg54
tag
Eladó adattárolók:
Samsung 970 EVO Plus 250GB M. 2 PCIe, 1 napos!
Samsung 160 GB HDD
Samsung 320 GB HDD
WD 500 GB HDD
Seagate 500 GB HDD
WD 250 GB HDDhttps://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
ati888
senior tag
Sziasztok
Tud valaki segíteni, hogy milyen nagyobb klímás cég van a környéken a Nagykállói D-Thermo-Tech Kft.-n kívül, aki megbízható?
Köszi
-
-
konci79
őstag
válasz Tothgera30 #67581 üzenetére
Írtam, M2
-
konci79
őstag
Sziasztok. Valakit érdekelne esetleg egy 100%-os WD Blue 250Gb-os , M.2 ssd? Nincs meghirdetve egyelőre.
2 év pc land garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani Nyíregyházán elektronikai alkatrészüzleteket, ahol elég jó a választék és nincsenek horror árak?
Jelenleg ilyesmi tápcsatlakozókra lenne szükségem: [link]Köszönöm szépen előre is.
-
betyarr
veterán
használt 120 literes fekete bio kuka és egy 80 literes henger alakú fekete kuka egy-egy nagy táblás epres vagy karamellás milka csoki ellenében vihető!
1 hétig él az ajánlat,utána megy a hulladékudvarba.[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Félgépecske eladó.
-
Nirvanus
aktív tag
https://www.lego.com/hu-hu/careers/search?country=HU jó hely
[iTX-or-GtfO!]
-
Sanyi52
tag
-
betyarr
veterán
-
lorcsi
veterán
Sziasztok!
A lego gyar milyen munkahely ?
Sikk bekerulni ?
Könyökölnek erte az emberek vagy nagyon szar ?Pm-ben is johet...
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek véletlenül kipufogóba való megmaradt kevés üveggyapotja? Pótolni kellene egy tényleg pici, ezért nem szeretnék teljes csomagot rendelni + posta
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
-
szasanyi
félisten
válasz betyarr #67560 üzenetére
Helyes, nem is azzal van a gond! A gond az, hogy nincs valódi fogyasztóvédelem így ellenőrzés sem, kvázi a kényszer ami alapján gyorsan és hatékonyan kellene javítsák a szolgáltatásuk minőségét (és ez nem csak rájuk, valamint. az e kereskedelmre különösen igaz) szinte nincs is. Ez van, de hát még csak 2021 végéhez közeledünk szóval alig több mint 30 éve tört ki a kapitalizmus nálunk. Még cirka 50 év és jó lesz ez...
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz szasanyi #67559 üzenetére
megírtam nekik,hogy a diginél voltam ~12 évet és ott nem voltak ilyen hibák.illetve ott folyamatos a telefonos üfsz és a szombat este bejelentett hibát vasárnap délben jönnek és elhárítják.illetve belengettem,hogy ha továbbra is hibákra futok és nemjavítják,akkor viszonlátás,megyek másik szolgáltatóhoz még akkor is ha drágább és nincs csak minimál net.
-
betyarr
veterán
válasz ati888 #67553 üzenetére
az a baj vele,hogy átvette a vodafos bár a tv adás minőségére (egyelőre) nincs panaszom,de a net...a múltkori üfsz-es beszélgetés után kaptam a vodkától egy elégedettségmérési kérdőívet emailben,na abban szépen le is írtam nekik,hogy csak füstölt.ünnepnapokon és hétvégén nincs telefonos üfsz (WTF!!!!) de a több mint egy órás várakozási idő,míg kapcsolnak egy ügyintézőt hétköznap,azért az sem piskóta.
a net (már amikor 10-15-ödjére meg tudom mérni) akkor hozza a maxot [link] ,nade na.ezek a szakadások nem semmik.kíváncsi leszek,hogy ha majd a szolgáltatói routert átkérem bridge-be,akkor fog-e valami javulni. -
vlevi
nagyúr
válasz ati888 #67553 üzenetére
Sajnos meg tudom erősíteni, hogy a szolgáltatás minősége romlott, amióta a voda átvette.
Igen, az utóbbi időben mintha én is észrevettem volna, hogy néha valahogy kockás képek jönnek 1-2 másodpercig.
És mintha valahogy az általános képminőség se lenne olyan, mint volt. De ezt nem tudom bizonyítani, mert nincs össze hasonlitasi alapom a korábbi állapottal. -
ati888
senior tag
Sziasztok!
UPC kábeltévémmel eddig semmi gond nem volt, de jó néhány hete sok adó akadozik, kockásodik, élvezhetetlen. Valaki találkozott ilyesmivel?
Ati
-
szabonagyur
félisten
Ha esetleg valaki ilyet keres, ajándéknak is tökéletes
-
betyarr
veterán
válasz Drughi #67547 üzenetére
bosch-t akarok venni.van most valami garis akció a bosch gépekre,ki lehet terjeszteni a garanciát 5 évre ingyen.kérdés,hogy vajon az emagon vett gépek is kiterjeszthetőek?vagy náluk is valami szürkeimportos cuccok vannak és nyista kiterjesztés?
meg az emagnál most visszajár a szállítási díj kupon formájában.esse elhanyagolható -
betyarr
veterán
valakinek van tapasztalata a mediamarktos 5 éves kiterjesztett garanciával?kb mennyi ennek a felára?megéri költeni rá?
vagy van olyan másik bolt,ahol érdemesebb most szárítógépet venni?persze hasonlóan soksok garival.[ Szerkesztve ]
-
taklasz
tag
Navon Orpheus 3G tablet újszerű állapotban eladó.
9000 Ft
[link]10 db-tól 7000 Ft/db
50 db-tól 6500 Ft/db[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel egy makulátlan iPhone, dobjon egy privát üzenetet!
-
betyarr
veterán
jó ez a voda,mert gyakorlatilag az ígért sebesség maximuma jön mindig:
kár,hogy mire mérni tudok egyet,addig 10-15 (vagy több) ilyet dob a speedtest:
a vodásokat kérdezném,hogy tapasztaltak/tapasztalnak-e hasonlót?ezek valami mikroszakadások,vagy nem tudom mik lehetnek a kapcsolatban.a fiam is panaszkodik,hogy problémák jelentkeznek gáme közben...
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Keresek újszerű állapotú, hdmi porttal rendelkező fhd (1080p) felbontású monitort vagy TV-t 21"-24" közötti méretben. Ha esetleg lenne valakinél kallódóban egy, akkor kérnék egy privátot. Jelige: Faternak home office miatt.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
ficere
aktív tag
Sziasztok!Keresek Hdmi to VGA adaptert.
Machete nem ír sms-t
-
szabonagyur
félisten
Vigyétek a jó cuccot
Akár karácsonyi ajándéknak is ideális, hibátlan állapot, alig használt (40-50 kép max).
-
jlaci74
aktív tag
Sziasztok !
Nagy méretű tükrös gardrób szekrény eladó, 290 cm hosszú, 210 magas.
60e-ért hírdetem máshol , alkudj ha tudod használni.
Nem új bútor, lapraszerelt kivitel, szét van szerelve, egyik oldallapja el van repedve , de nincs eltörve, alig észrevető esztétikailag is , így használtuk, most lakásátalakítás miatt már nem fér el .
Köszönöm! -
GTA5
csendes tag
Sziasztok! Valakinek esetleg nincs elfekvőben 1151-es processzor? Adnék helyette egy új 1200-as tokozású i3 10100F-et (vagy persze kp-t, ha a csere nem felel meg)
Vagy ha ez nincs, akkor valami olcsóbb 1200-es vagy 1155-ös alaplap is szóba jöhet. Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
LLapy
csendes tag
@67528
Venni akarok, a régi "Sci-fi mesterei" sorozat könyveit szeretném összegyűjteni.
Ha esetleg valakinek van és eladná... szóljon![ Szerkesztve ]
zizé
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,van-e valakinek gyorsba egy poe-s switch eladó 1gb/sec-es/ár?
-
embe
nagyúr
Ma sokat autóztam, hallgattam mindenféle rádiót. Hírekben vezető hír volt, hogy 4 városban minősítették veszélyesnek a lebegőt.
Ez az illusztris társaság: Kazincbarcika, Sajószentpéter, Dorog ..és tádám: Nyíregyháza.
Érezni is lehetett. Ahogy beértem Nyíregyházára majd Pazonyba, érezni lehetett szinte harapni lehetett a levegőt. Hogy rohadna meg a sok levegőszennyező!
A "bűzös" Pesten, és Dunakanyarban ezt nem éreztem.... -
-
wwhy
veterán
Persze, több is.
A legnagyobb a sétálóutcában, a lángosos mellett, a Babó Antikvárium.
Egy másik, kisebb, a Müller melletti átjáróban,[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
LLapy
csendes tag
Sziasztok!
Van még Nyíregyházán antikvárium?
zizé
-
-
szabonagyur
félisten
Helyieknek akár kedvezménnyel
-
szabonagyur
félisten
válasz szabonagyur #67516 üzenetére
Meg ha nem ezzel üzletelnének az emberek... Jófogáson is van bőven...
-
FRENK1988
veterán
válasz Tothgera30 #67514 üzenetére
Tegnap és ma is kerestem AdBlue adalékot Nyíregyháza és Záhony között de egy helyen sem volt. Nem nagy mennyiség kell (kb 40-50liter) de a céges 5 autó mindegyike kell
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
szabonagyur
félisten
válasz betyarr #67506 üzenetére
A dízel adalék azért minimális %-t érinti a személy autó állománynak.
MO-n 15 év az átlag életkor, adblue mikortól is kell? EU6-s dízelhez tuti, de EU5-nél sem mindhez.
Személy autó szinten nem félnék attól, hogy adblue miatt jelentősen csökkenne a személy autós forgalom.
Dehogy fog átszokni buszra, cigi is mennyi most? Arról sem szoknak le, majd elveszi másból a pénzt.
-
betyarr
veterán
nyáron is tré a levegő.magas szokott lenni a szálló por értéke.nem csak a füst számít
peter889: ja,mert ott nem minden sz@rral tüzelnek.a minap is jöttem kocsival a tűzér utcán és már az orosiról látszódott egy rohadt nagy füstfelhő.a kisebbség gumit,meg ki tudja mit égetett.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz peter889 #67503 üzenetére
majd,ha nem lesznek kémények a házak tetején,mint dániában (max dísznek) meg nem fogják az autók telepöfögni a környezetet,majd akkor jó lesz.bár ha az elektronyos autókat fogják 100 évig nyomni,akkor meg az akkumulátorok sz*rjaitól fogunk megdögleni.
de jó hír,dízel adalékot már nehezen kapni.hamarosan a benzin lesz a következő,mint angol honbanbár,ha továbbra is összáz felett lesz az üzemanyag,akkor majd az emberek átszoknak a buszra.ha tehetik.
-
peter889
őstag
válasz szabonagyur #67504 üzenetére
Igen, állandóan. Nem lep meg, csak bosszant. Állítólag főleg az elavult lakossági fűtés és a régi gépkocsiállomány miatt. Sokan szeméttel fűtenek. Bár nyáridőben is jól érezhetően rosszabb itt a levegő, mint a nyugati országrészben.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Mit szóltok ahhoz, hogy iszonyú pocsék a levegő minősége Nyíregyházán.
Jó pár napja a legszennyezettebb település amit a [http://www.legszennyezes.hu/szallo-por-pm10/] leközöl.
Most is fekete színnel jelölt. Debrecen nem annyira szennyezett.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Hűtőgép szerelőt keresek. Tudnátok ajánlani egy megbízható szakit?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla