Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Második rész
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci74
aktív tag
válasz
betyarr #67590 üzenetére
VTac-el mi a baj? Több éve működnek hibátlanul nálam...
Led-es cuccokat az anrobiszlec.hu - ról is vettem már, Hajdúböszörményi a cég, nagy készlettel és választékkal , lehet útba esik neked vagy ismerősödnek...
Ha mindenképpen Philips akkor talán lumennet.hu, a Moszkva utcán a tuning boltos partnerük, szerintem ugyan azon az áron megoldja helyi átvétellel. -
zsolti1902
aktív tag
-
FRENK1988
veterán
válasz
zsolti1902 #67597 üzenetére
Főleg úgy hogy Inteles konfigom van
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Valakinek nincs véletlenül felesleges asztali ddr3 memóriája kölcsön legalábbis erre a hétvégére?
Sajna nem tudom hogy a lap vagy a memória vagy a CPU a hibás -
betyarr
veterán
válasz
Drughi #67591 üzenetére
onnan rendeltem meg 19-én.aztán 1 hét múlva írtak,hogy a 6-ból csak 3 van.máig arra vártam,hátha jön belőle még,de írtak,hogy vagy kell a 3db,vagy törölhetem a rendelést,mert nem tudni,hogy lesz-e belőle.az utóbbit választottam.
na meg egyébként is eléggé ki van a hócipőm az emaggal.volt most egy kis afférom velük
-
betyarr
veterán
tudtok helyben olyan üzletet,ahol philips ledeket árulnak?obi,praktiker,euronics kilőve,ott nincs olyan amilyen kellene.rendelni nem szeretnék a postaköltség miatt.
vagy,ha valaki jártas a ledek terén,akkor ajánlhatna e14-es melegfényű,minél nagyobb fényerővel rendelkező ledet.mármint olyat,ami tartós is.a sok garancia sem lenne rossz.
a 4-500ft-os vtac ledek nem játszanak. -
ati888
senior tag
Sziasztok
Tud valaki segíteni, hogy milyen nagyobb klímás cég van a környéken a Nagykállói D-Thermo-Tech Kft.-n kívül, aki megbízható?
Köszi
-
konci79
őstag
válasz
Tothgera30 #67581 üzenetére
Írtam, M2
-
-
konci79
őstag
Sziasztok. Valakit érdekelne esetleg egy 100%-os WD Blue 250Gb-os , M.2 ssd? Nincs meghirdetve egyelőre.
2 év pc land garanciával.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani Nyíregyházán elektronikai alkatrészüzleteket, ahol elég jó a választék és nincsenek horror árak?
Jelenleg ilyesmi tápcsatlakozókra lenne szükségem: [link]Köszönöm szépen előre is.
-
betyarr
veterán
használt 120 literes fekete bio kuka és egy 80 literes henger alakú fekete kuka egy-egy nagy táblás epres vagy karamellás milka csoki ellenében vihető!
1 hétig él az ajánlat,utána megy a hulladékudvarba. -
Madn!ght
addikt
Félgépecske eladó.
-
Nirvanus
aktív tag
https://www.lego.com/hu-hu/careers/search?country=HU
jó hely
-
Sanyi52
tag
-
betyarr
veterán
-
lorcsi
veterán
Sziasztok!
A lego gyar milyen munkahely ?
Sikk bekerulni ?
Könyökölnek erte az emberek vagy nagyon szar ?Pm-ben is johet...
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek véletlenül kipufogóba való megmaradt kevés üveggyapotja? Pótolni kellene egy tényleg pici, ezért nem szeretnék teljes csomagot rendelni + posta
-
-
szasanyi
félisten
válasz
betyarr #67560 üzenetére
Helyes, nem is azzal van a gond! A gond az, hogy nincs valódi fogyasztóvédelem így ellenőrzés sem, kvázi a kényszer ami alapján gyorsan és hatékonyan kellene javítsák a szolgáltatásuk minőségét (és ez nem csak rájuk, valamint. az e kereskedelmre különösen igaz) szinte nincs is. Ez van, de hát még csak 2021 végéhez közeledünk szóval alig több mint 30 éve tört ki a kapitalizmus nálunk. Még cirka 50 év és jó lesz ez...
-
betyarr
veterán
válasz
szasanyi #67559 üzenetére
megírtam nekik,hogy a diginél voltam ~12 évet és ott nem voltak ilyen hibák.illetve ott folyamatos a telefonos üfsz és a szombat este bejelentett hibát vasárnap délben jönnek és elhárítják.illetve belengettem,hogy ha továbbra is hibákra futok és nemjavítják,akkor viszonlátás,megyek másik szolgáltatóhoz még akkor is ha drágább és nincs csak minimál net.
-
betyarr
veterán
válasz
ati888 #67553 üzenetére
az a baj vele,hogy átvette a vodafos
bár a tv adás minőségére (egyelőre) nincs panaszom,de a net...a múltkori üfsz-es beszélgetés után kaptam a vodkától egy elégedettségmérési kérdőívet emailben,na abban szépen le is írtam nekik,hogy csak füstölt.ünnepnapokon és hétvégén nincs telefonos üfsz (WTF!!!!) de a több mint egy órás várakozási idő,míg kapcsolnak egy ügyintézőt hétköznap,azért az sem piskóta.
a net (már amikor 10-15-ödjére meg tudom mérni) akkor hozza a maxot [link] ,nade na.ezek a szakadások nem semmik.kíváncsi leszek,hogy ha majd a szolgáltatói routert átkérem bridge-be,akkor fog-e valami javulni. -
vlevi
nagyúr
válasz
ati888 #67553 üzenetére
Sajnos meg tudom erősíteni, hogy a szolgáltatás minősége romlott, amióta a voda átvette.
Igen, az utóbbi időben mintha én is észrevettem volna, hogy néha valahogy kockás képek jönnek 1-2 másodpercig.
És mintha valahogy az általános képminőség se lenne olyan, mint volt. De ezt nem tudom bizonyítani, mert nincs össze hasonlitasi alapom a korábbi állapottal. -
ati888
senior tag
Sziasztok!
UPC kábeltévémmel eddig semmi gond nem volt, de jó néhány hete sok adó akadozik, kockásodik, élvezhetetlen. Valaki találkozott ilyesmivel?
Ati
-
szabonagyur
félisten
Ha esetleg valaki ilyet keres, ajándéknak is tökéletes
-
betyarr
veterán
válasz
Drughi #67547 üzenetére
bosch-t akarok venni.van most valami garis akció a bosch gépekre,ki lehet terjeszteni a garanciát 5 évre ingyen.kérdés,hogy vajon az emagon vett gépek is kiterjeszthetőek?vagy náluk is valami szürkeimportos cuccok vannak és nyista kiterjesztés?
meg az emagnál most visszajár a szállítási díj kupon formájában.esse elhanyagolható -
betyarr
veterán
valakinek van tapasztalata a mediamarktos 5 éves kiterjesztett garanciával?kb mennyi ennek a felára?megéri költeni rá?
vagy van olyan másik bolt,ahol érdemesebb most szárítógépet venni?persze hasonlóan soksok garival. -
taklasz
tag
Navon Orpheus 3G tablet újszerű állapotban eladó.
9000 Ft
[link]10 db-tól 7000 Ft/db
50 db-tól 6500 Ft/db -
Slystyle
őstag
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel egy makulátlan iPhone, dobjon egy privát üzenetet!
-
betyarr
veterán
jó ez a voda,mert gyakorlatilag az ígért sebesség maximuma jön mindig:
kár,hogy mire mérni tudok egyet,addig 10-15 (vagy több) ilyet dob a speedtest:
a vodásokat kérdezném,hogy tapasztaltak/tapasztalnak-e hasonlót?ezek valami mikroszakadások,vagy nem tudom mik lehetnek a kapcsolatban.a fiam is panaszkodik,hogy problémák jelentkeznek gáme közben...
-
Keresek újszerű állapotú, hdmi porttal rendelkező fhd (1080p) felbontású monitort vagy TV-t 21"-24" közötti méretben. Ha esetleg lenne valakinél kallódóban egy, akkor kérnék egy privátot. Jelige: Faternak home office miatt.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok!Keresek Hdmi to VGA adaptert.
-
szabonagyur
félisten
Vigyétek a jó cuccot
Akár karácsonyi ajándéknak is ideális, hibátlan állapot, alig használt (40-50 kép max).
-
jlaci74
aktív tag
Sziasztok !
Nagy méretű tükrös gardrób szekrény eladó, 290 cm hosszú, 210 magas.
60e-ért hírdetem máshol , alkudj ha tudod használni.
Nem új bútor, lapraszerelt kivitel, szét van szerelve, egyik oldallapja el van repedve , de nincs eltörve, alig észrevető esztétikailag is , így használtuk, most lakásátalakítás miatt már nem fér el .
Köszönöm! -
GTA5
csendes tag
Sziasztok! Valakinek esetleg nincs elfekvőben 1151-es processzor? Adnék helyette egy új 1200-as tokozású i3 10100F-et (vagy persze kp-t, ha a csere nem felel meg)
Vagy ha ez nincs, akkor valami olcsóbb 1200-es vagy 1155-ös alaplap is szóba jöhet. Előre is köszönöm
-
LLapy
csendes tag
@67528
Venni akarok, a régi "Sci-fi mesterei" sorozat könyveit szeretném összegyűjteni.
Ha esetleg valakinek van és eladná... szóljon! -
RAVEN59
tag
Sziasztok,van-e valakinek gyorsba egy poe-s switch eladó 1gb/sec-es/ár?
-
embe
nagyúr
Ma sokat autóztam, hallgattam mindenféle rádiót. Hírekben vezető hír volt, hogy 4 városban minősítették veszélyesnek a lebegőt.
Ez az illusztris társaság: Kazincbarcika, Sajószentpéter, Dorog ..és tádám: Nyíregyháza.
Érezni is lehetett. Ahogy beértem Nyíregyházára majd Pazonyba, érezni lehetett szinte harapni lehetett a levegőt. Hogy rohadna meg a sok levegőszennyező!
A "bűzös" Pesten, és Dunakanyarban ezt nem éreztem.... -
wwhy
veterán
Persze, több is.
A legnagyobb a sétálóutcában, a lángosos mellett, a Babó Antikvárium.
Egy másik, kisebb, a Müller melletti átjáróban, -
LLapy
csendes tag
Sziasztok!
Van még Nyíregyházán antikvárium?
-
szabonagyur
félisten
Helyieknek akár kedvezménnyel
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #67516 üzenetére
Meg ha nem ezzel üzletelnének az emberek... Jófogáson is van bőven...
-
FRENK1988
veterán
válasz
Tothgera30 #67514 üzenetére
Tegnap és ma is kerestem AdBlue adalékot Nyíregyháza és Záhony között de egy helyen sem volt. Nem nagy mennyiség kell (kb 40-50liter) de a céges 5 autó mindegyike kell
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
betyarr #67506 üzenetére
A dízel adalék azért minimális %-t érinti a személy autó állománynak.
MO-n 15 év az átlag életkor, adblue mikortól is kell? EU6-s dízelhez tuti, de EU5-nél sem mindhez.
Személy autó szinten nem félnék attól, hogy adblue miatt jelentősen csökkenne a személy autós forgalom.
Dehogy fog átszokni buszra, cigi is mennyi most? Arról sem szoknak le, majd elveszi másból a pénzt.
-
betyarr
veterán
nyáron is tré a levegő.magas szokott lenni a szálló por értéke.nem csak a füst számít
peter889: ja,mert ott nem minden sz@rral tüzelnek.a minap is jöttem kocsival a tűzér utcán és már az orosiról látszódott egy rohadt nagy füstfelhő.a kisebbség gumit,meg ki tudja mit égetett.
-
betyarr
veterán
válasz
peter889 #67503 üzenetére
majd,ha nem lesznek kémények a házak tetején,mint dániában (max dísznek) meg nem fogják az autók telepöfögni a környezetet,majd akkor jó lesz.bár ha az elektronyos autókat fogják 100 évig nyomni,akkor meg az akkumulátorok sz*rjaitól fogunk megdögleni.
de jó hír,dízel adalékot már nehezen kapni.hamarosan a benzin lesz a következő,mint angol honbanbár,ha továbbra is összáz felett lesz az üzemanyag,akkor majd az emberek átszoknak a buszra.ha tehetik.
-
peter889
őstag
válasz
szabonagyur #67504 üzenetére
Igen, állandóan.
Nem lep meg, csak bosszant. Állítólag főleg az elavult lakossági fűtés és a régi gépkocsiállomány miatt. Sokan szeméttel fűtenek. Bár nyáridőben is jól érezhetően rosszabb itt a levegő, mint a nyugati országrészben.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Mit szóltok ahhoz, hogy iszonyú pocsék a levegő minősége Nyíregyházán.
Jó pár napja a legszennyezettebb település amit a [http://www.legszennyezes.hu/szallo-por-pm10/] leközöl.
Most is fekete színnel jelölt. Debrecen nem annyira szennyezett. -
Hűtőgép szerelőt keresek. Tudnátok ajánlani egy megbízható szakit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Turbózd fel a gèped,most!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest