- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
válasz Shkiz0 #71382 üzenetére
Sose tudtam pontosan ezeket. Jól hangzik. A RAM fogyasztás sehogy sem fog gondot okozni. És ahogy értelmezem, a DDR vagy DDR3 L kompatibilitás sem.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz Shkiz0 #71254 üzenetére
A gerrymandering előtti felosztásban is hasonló eredmény lett volna szvsz.
#71256: az kell hogy azok akik nem mennek el szavazni menjenek. Nincs azzal gond ha valaki a fideszre szavaz, van rá alapja (még ha nem is értünk egyet vele), de az hogy mindenki más rajtuk kívül baszik elmenni szavazni, csak a szájuk jár hogy rossz az ország az egy vicc. Ezzel van a legnagyobb bajom, ha a sok szájhős megfogja magát és elment volna tavaly (4, 8 éve is) nem lenne ez. De mindig van valami amiért nem mennek, mert esik az eső, úgyse ér a szavazatom semmit, ott a mocskos Gyúcsány, emeszpé, meg az a makizaj akit fikáz a YT kampány de mégse néz utána az embernek...
Tanártüntetés ugyanez. A nagy tüntetésre se mentek ki az érintett tanárok, csak pár bátrabb személy... na most amíg így áll ki a nép nincs értelme változásról beszélni.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Tamás9x
őstag
válasz Shkiz0 #71254 üzenetére
Értem az elkeseredettséget, de azt ugye tudod, hogy hosszútávon ez oylan, mint amikor a gyerek lázas, és az orvos helyett odamegy a szülő az ágyához, és annyit mond neki, semmi baj, attól hogy most meggyógyulsz nem változik semmi, dögölj meg, öregen így is úgy is meghalsz.
Tényleg ezen a szinten vagyunk?Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz Shkiz0 #71243 üzenetére
"...de most amit művelnek azt már kis túlzással egy idomított majom is felfogja, hogy hova vezet, épp ezért most a józan eszemre hallgatva elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek még egy ciklust megéljenek."
Orbán drogosan orgiázhatna férfiakkal élő adásban. Ők akkor is a biztonságot és stabilitást jelentik a választóknak, mert "legalább ezt ismerik". Az aksigyárak meg nagyon kevés embert érintenek közvetlenül. A többi meg leszarja. De még akit érint, azok közül is túl hülyék sokan, hogy felfogják. Például a vendégmunkásoktól félnek, de kognitívan képtelenek összekapcsolni, hogy az nem magától intéződött, meg nem a polgármester volt, hanem a kormány.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz Shkiz0 #70792 üzenetére
Igyekszem szépen és illedelmesen fogalmazni ez egy szar. Beltérre, kicsi dolgokra teljesen jó, de a nedves levegőt nem szereti préselt papír a polclap, középen alátámasztva így...
Iszonyat nehéz oylat találni ami legalább rétegelt fa és le tudod festeni, hogy ne dagadjon szét.
Obi/praktiker-ben volt olyan ami szintetikus, és bírja az esőt,(virágcserépből csepegő víz, vagy bármii vízpermet okozta károsodás) maga a keret vékony lemez, nem teljesen vállalhatatlan, lehet vele mit kezdeni, de jól át kell gondolni.[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
válasz Shkiz0 #70362 üzenetére
Minden markanak megvan az also, kozep, es felso kategoriaja. Az SKF se szar csak ki kell mosni beszereles elott, es normalis zsirt belerakni. 4-5* futasi teljesutmeny tesztelten. Megvannak az alap karbantartasi lepesek, amiken sokan sporolnak vagy nem is tudnak rola.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Shkiz0 #69159 üzenetére
De milyen néven találom? köszi
wwhy: az eprinthez hp account kell. Az iprinthez még emailt se említi a brother, ami jó.
Olyan nincs, hogy fájl-nyomtatás-és kiválasztható a netes (esetleg vpn-es) nyomtató?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
embe
nagyúr
válasz Shkiz0 #66513 üzenetére
Jelenleg még nem lehet tudni, hogy a postai vám eljárás mennyibe fog kerülni.
Igaz még messze van a július 01, minek kapkodni. -
szasanyi
félisten
válasz Shkiz0 #66509 üzenetére
Köszi! Már csak azt kellene tudni mikor, és mennyiért érkezne meg (a július 1-től megváltozott szabályok miatt). Nézz már bele a varázsgömböfbe lécci!
Tothgera30: én is ezt tippeltem. Nagyon bosszantó a GamingX jelentősem megnövekezett zajszintje, vélhetően a paszta elhasználódása (felkeményedése) miatt. Pikkpakk kicserélném egy jófélére és minden bizonnyal meg is szűnne ez a jelenség, de a webshopnál (pontosabban a nagykernél ahonnan beszerezték) ez egyértelmű garanciavesztéssel jár.
-
-
szasanyi
félisten
válasz Shkiz0 #65508 üzenetére
Nekem 3600-as van [link] , pont azért mert én nem akartam lutrit. De ez nem nekem kell, és a legolcsóbb is ~31k (amennyi nincs rá) ezért próbálkoztam kideríteni.
Nyilván látta és ha lenne hozzá kedve valszeg szót volnal, de célirányosan nem akarom erőltetni senki irányába.
-
szasanyi
félisten
válasz Shkiz0 #65222 üzenetére
Ez biztosan akkor igaz, HA a gyártónál be lehet regisztrálni a terméket és Mo-rólis igényelhetó az RAM szolgáltatása - én úgy tudom, hogy ez nem minden gyártóra igaz. Azt támasztja alá az is, hogy a gyártói honlapon sok setben az szerepel, hogy garanciális ügyintézés miatt forduljon a forgalmazóhoz. De ha ettől eltekintünk, akkor is van itt 2 igen fontos körülmény ami lényges.
Egyrészt miért dönti / döntheti el a kereskedő, hogy a gyártó által vállalt garanciát csorbítja? A rendelek azt mondja ki, hogy ártékhatártól függően mennyinél kevesebb nem lehet a garanciidő éd nem azt, hogy több nem lehet! Főleg mivel azt nem a kereskedő hanem a gyártó biztosítja az általa gyártott termékre.
Másrészt miért venne bárki bármilyen terméket kevesebb garanciaidővel, ha ua. kb. uo. áron máshol is mevásárolható teljes garanciaidővel?
Persze az más kérdés, ha annyival olcsóbb és úgy is érdemes mgvenni de itt szó nincs ilyesmiről. Szóval ez - a hiányos és pontatlan szabályozás miatt , hivatkozva a feltöntetett rendeletre lehet jogszerű viszont attól még inkorrekt.
Nem tudom hány évtized kell még, hogy az Amazon, Newegg, stb. webáruházakhoz hasonló - árakat, garanciát és kiszállítást egyaránt tekintve - korrekt kiszolgálásban részesüljenek a magyar vásárlók itthon is. -
Tamás9x
őstag
válasz Shkiz0 #64890 üzenetére
Teljesen mindegy A kijelzőt nem itt fogják előállítani, és várhatóan nincs is raktáron senkinek, ergo megrendelik lezötyög postán ide, jól megrázzák, és nem keverik, beszerelik, és megkapod...
Vagy, felpostázzák, majd megrendelik, és hogy visszakerüljön hozzád megint postázzák, és jól megrázzák nem keverikÉn is az ittenit választanám. 1 posta kiesik. 3-4 nap, kérdés beleesel-e a karácsonyba, de ismerve magunkat idén már nem kapod vissza, a legjobb lenne ha 1:1 cserélnék, azt az opciót nem ajánlották fel?
Egy alkoholos filc pöttyöt tennék a kijelző egyik sarkába, hogy nehogy csak átmelegítve és kipöckölve kapd vissza, panelcsere helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz Shkiz0 #64154 üzenetére
Munkavégzés Helye: Nyíregyháza, ideje bejelentett 8 óra Fizetés, hát ez a képzettségtől függ, megegyezés alapján, mit hogy kell javítani? az a kompetenciától függ. laptopot, pc-t monitort, mosógépet, mérleget.. targoncát.. előkészítő/mosogató fiú Úgy is van egy körbevezetés, elbeszélgetés, és majd utána mindenki alszik rá 1-et
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz Shkiz0 #63613 üzenetére
Köszi még egyszer mindenkinek!
Semmi nagy dologra nem kell gondolni, csupán a szüleimet szeretném megnyugtatni, hogy tényleg semmi para nincs a házzal.Nem jellemző a betörés, illetve napi szinten menni fognak a kutyusokat etetni-itatni a rokonok. Annyiról van szó, hogy este nyugodtan feküdjön le a mutti.
Máskor is voltak napokig távol, nem volt gond. (persze ez nem azt jelenti, hogy nem is lehet).
Az álkamera persze tök jó dolog, csak attól még benne van az emberben a félsz, hogy mivan, ha... De mondom, pusztán arról van szó, hogy bepillant az ingatlanra, hogy minden rendben van-e. Biztos le fogtok fújolni, de olvasatomban erre maximálisan elegendő egy 10 rugós wifis Tp-link Tapo C200, amit beteszek a folyosónkra, így láthatják, hogy minden a helyén, esetleg jelzést dob, ha aktivitást észlel és akkor átmegy a szomszéd a stihllel.
Az év 99%-ban otthon vannak, ezért a sokszázezres technikát tényleg indokolatlannak tartom.
-
Madn!ght
addikt
válasz Shkiz0 #63600 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Az ajánlott topikban olvastam néhány hasznos tanácsot és kb. a célomnak megfelelő (elfogadható) kaliberű eszközt is.Mint mondtam a biztonság érzet biztosítása lenne a cél, annyi, hogy időnként ránézne az ember, hogy nem nyomták-e fel, ne azon izguljon, hogy vajon mi fog fogadni, ha hazaérnek.
Véleményem szerint ha be akarnak menni a riasztó és a kamera sem fogja visszatartani a delikvenseket. A hugimhoz mikor Pesten betörtek, a csillivili lépcsőházi és környéken lévő üzletek kameráinak felvételeivel kitörölhették...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Path of Exile 2
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla