- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Plero -> igen megkaptam, de elfelejtettelek.-> sry.. Ha még itthon leszek Márc. közepe-vége legkorábban.
A Wifi-s kütyü meg nem tudom mit tud. N 150 van a dobozán. Azt se tudom mit jelent...
Oly annyira bontatlan , hogy becsomagoló részlegen dolgozó kínainak a leheletét te érezheted először a ha megveszed és kinyitod a dobozt... -
embe
nagyúr
válasz andyTM #27994 üzenetére
Tudja az N-t, csak a 150-est, és nem a 300-ast.
Gyári oldal. -
tag
Eladó lomok:
Amd Sempron 140 proci (2 magosként is megy) ára: 4k
Core 2 Duo E6750 proci ára: 9k
P4 630 3ghz proci ára: 2.5k
P4 550 3.4ghz proci ára: 3k
Msi MS-7046 lap S775/DDR1/PCI-E ára: 3k
Asus P5B Deluxe lap ára: 6k
Asus P5K lap dobozos ára: 6k
Chieftec GPS-450AA-101A táp ára: 4.5k
Gigabyte GTX 260OC dobozos ára: 16k
ddr2 ramok 2.5k/gb -
vcsabika
tag
T7300-tól érdekelne ezt elfelejtettem írni.
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Dlink DIR-600 Wifi Router bontatlan csomagolásban eladó.
5000Ft
-
PH-User
addikt
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
vcsabika
tag
Valakinek van otthon fekvő C2D mobil processzora olcsón?
[ Szerkesztve ]
-
zsolti1902
aktív tag
Gigabyte 4850 1GB eladó, holnap Nyíregyházán is átvehető.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
izomhod
őstag
-
Madn!ght
addikt
válasz DonThomasino #27978 üzenetére
Kérdeztem, de nem forgalmaz ő sem Nutrendes tömegnövelőt.
Még a rendőrségnél láttam egy gyúrós boltot, lehet beugrok oda is meló után.Ha más nem, akkor webshopon keresztül fogom megrendelni.
-
Okuyama
tag
Keresem a következő alkatrészeket ,hátha van valakinek elfekvőben vagy tud jó áron a városban : )
-Asrock N68C-S UCC Alaplap
-Athlon x3 vagy x4 es procit
-Kingstone hyperx ddr3 1600mhz es ramokat 2gb os kiszerelésben 2 db ot . -
betyarr
veterán
válasz Irmscher 353 #27975 üzenetére
-
Irmscher 353
aktív tag
Sziasztok, érdeklődnék, hogy valaki használ-e közületek asztali (multi)médialejátszót?
Ilyen vásárlásán gondolkodom, s a tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Privátban szívesen vennék egy két dolgot, hogy mire érdemes odafigyelni stb.
Köszi -
Madn!ght
addikt
válasz DonThomasino #27972 üzenetére
Igen, de csak scitec-es cuccok vannak.
-
Madn!ght
addikt
Tud valaki ajánlani egy boltot Nyíregyházán, ahol árulnak, v. rendelhető Nutrend Mass Gain 14 (6kg) termék?
A Kossuth utcai bodíbuilder boltban sajna nem forgalmazzák.
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Laptop cumók:
- Intel Celeron Dual-Core T3100-as proci(2 magos, 2x1,9Ghz, 1M cache, 800-as FSB, 64 bit)- 2,5k
- 1Gb DDR2 667-es notiram, samsung, lenovo gépből - 2,3k
Digitális gép:
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
hordozható divx-es dvd lejátszó:
Thomson DTH614-es tipus lenne, minden gyári tartozéka megvan,távirányító, doboz, töltő(hólózati és autós), hordtáska, kábelezés(rca), papírok! szépen műxik, de kaptam egy nagyobbat és így felesleges lett! akkuja pár perces, kakukk, nem használtam sosem és az állás tett be neki, minden más tökéletesen műxik!
tulajdonságai:
Képernyő 7"(18 cm)
DivX/MPEG4 kompatibilitás
Kompatibilis médiák DVD, DVD+RW/+R/DVD-RW/-R, VCD, SVCD, CD, CD-R, CD-RW,f
Formátumok: DivX 5, DivX 4, DivX 3 and DivX VOD, MP3, WMA, JPEG
Méretek (mm) 205 x 40 x 158
Súly (kg) 0,8 - 10,99k
Eladó mobil:
SonyEricsson C510 Cyber-Shot telefon eladó!Független, szép, megkímélt állapotú, sarkai kicsit zsebkopottak, de alig észrevehető, dobozában minden gyári tartozékával(adatkábel, papírok, töltő, cd, füles).Szürke színű, hibátlan működésű, akkuja 4-5 napig is bírja, használattól függően! Gyári menüs, gyári szoftveres! +adok hozzá egy 512mb-os M2-es memóriakarit, felárért 2Gb-ossal is kérhető! ár: 10,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- 1db primecooler 12cm-es uv reaktív venti (3pines) - 1000Ft
- 1db aerocool 12cm-es uv ledes venti(molex csatis) - 1300Ft
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!2,5"-os sata noti vinyó csere érdekel
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
Daa-raa írta a debreceni topikban, hogy lehet hirdetni, akkor lehet és kész, majd mutogatjuk a hsz-ét ha elővesznek minket (:
Más:
Valakit érdekel Valentin-napra aranyozott karikagyűrű? 52es méret, swarowski, kis kristályokkal, nagyon igényesen néz ki, soha nem volt használva. Nektek 14 ezer (mint február 14)[ Szerkesztve ]
-
mgm81
aktív tag
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz diablo1984 #27964 üzenetére
+ idézet az új ÁSZF-ből:
"10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
...
16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.
..."
betyarr: megkaptam közben én is (:
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz DonThomasino #27959 üzenetére
-
ng0ofy
KORREKTOR
Az volt az alapelv, hogy a helyi topikokban lehet hirdetni. Mikori privát üzenet ez? Nem lehetséges, hogy azért kaptad meg most, volt az a bizonyos rendetlenkedése a servernek?
Ki kapott most mailt? Mert én nem (:
-
tikshow
addikt
Most meg nem mondom neked, hogy eddig mi volt a szabály, de eddig is valami hasonló volt. Mondom várjuk meg míg valamelyik illetékes ír, de szerintem itt nyugodtan lehet különben már be lenne zárva.
-
lajkaa
tag
1 honapos lg t385 aron alul elado. Erdeklodni priviben
Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
GabN73
addikt
-
S.Feri
őstag
Nem szabad itt hirdetni semmit mán mostmán?
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
vcsabika
tag
Dell s2340?Persze csak ha nem kell 1200pixel magasság és 3D. A 2312hm csak annyiba különbözik ,hogy több csati van rajta. De az előbbi sokkal szebb és ugyan az a panel van benne.
-
S.Feri
őstag
válasz DonThomasino #27948 üzenetére
Nem még, és fogalmam nincs hol is nézzem, meg az esetleges pixelhiba miatt nem is merek ezt kintről rendelni.
Az EIZO az nagyon penge lenne, de nem tudom megvenni számlára..... mert nem igazán fér bele a keretbe.
[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
wwhy
veterán
válasz S.Feri #27941 üzenetére
Különböző IPS panelekkel szereltek, szánj rá egy kis időt és nézd át az IPS típusokat. Nem óriási a kül. közöttük, de azért mégis.
plIlletve ha a keret megengedi, nézz szét az Eizok között.
pl.És a HP vagy NEC is szuper választás
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
S.Feri
őstag
válasz DonThomasino #27942 üzenetére
Miért is?
00KID: Hát, ha használtan vetted és valami régi tagtól, szerintem ezzel nem lehet gond. Mellesleg meg elmegy az a lap úgy is.
-
S.Feri
őstag
Monitorvásárlás előtt állok... eléggé össze vagyok már kavarodva.
Mindenki a DELL U2312HM-et mondta ami napjainkra az új szériás U2412M-re változik lassan. Viszont nekem ami nagyon tetszik, és vacilálok az az ASUS MX239H illetve a VG23AH, ML239H.
Valakinek bármi javaslat, észrevétel, akármi?
00KID: Ezen semmiképp sem kell rágódni, elvitte más.
[ Szerkesztve ]
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
Nem tudtok valakit,vagy megbízható szervizt a városban vagy a környéken,ahol alaplapot javítanak?
1155-ös foglalat,1 láb van meghajolva(original csomagolásban )
Back to the future
-
goyo206
senior tag
Ok, köszi! Én is arra gondoltam (legutóbb az került bele és érezhetően finomabb lett minden... Előtte volt benne Castrol Magnatec, Agip, de tényleg a Total a tuti... Ráadásul manapság már elérhető áron is van! ). Kolléga Opeljébe néztem a többit, csak jó lett volna 1 helyről összehozni a futár miatt...(#27900) ttpityu:
Köszi! ...hát a következőért biztosan kimegyek ahhoz a hölgyhöz, akitől készülékestől vettük az egészet! Ez a bolti tényleg csak majdhogynem utcai levegő! )(#27910) byo:
Nagyon egyszerű, FŐOLDAL... Gondolom nem nagyon néztél rá...
Ott van rögtön Ingyenes tagság! Ingyenes kártya! Igénylő link...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
dAnky
aktív tag
Keresek Nike free run 4.0, 3.0, 5.0
ezek közül keresek 42-es méretet illetve 38ast nőit férfit. Érdekel használt eredeti hamis. mindent meghallgatok -
betyarr
veterán
PASSZÍV hd4850 és arctic cooling f12-es venti ELADÓ! hirdetés
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy Crysis 3 - ra alkalmas konfig alapját gépező cucc csomag:
Tessék, részletek itt. -
tag
Eladó motyók:
P4 550 3.4ghz proci ára: 3k
P4 630 3.0ghz proci ára: 2.5k
Core 2 Duo E8400 ára: 14k
Asus P5B Deluxe lap ára: 7k
Chieftec GPS-450AA-101A ára: 4.5k
Chieftec Gps-400AA 101A ára: 4k
2x2gb Kingmax DDR2 1066mhz ram ára: 2x4.5k -
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #27922 üzenetére
Köszi. Nem, hanem azért mert egy 350-es kodegány táp van a gépben, ami jelenleg egyébként jól működik de attól valszeg behalna.
-
Zjunior
veterán
iPhone 4S FEhér 16GB Eladó![link]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
szasanyi
félisten
Vennék PCIE videókártyát:
- csak helyben, azaz nyíregyházi átvétellel érdekel
- viszonylag friss típus, és min. 512MB VRAM és lehetőség szerint HDMI kimenet legyen
- hűtés (aktív vs passzív) és gyártó (ATI/AMD vs nVIDIA) mindegy
- garancia előny de nem szükséglet (1 hetes próbagari kell!)
- csak jó áron érdekel(het)Sürgős a dolog, így ha hétfőig nem lesz, utána valszeg tárgytalanná válik.
Priviben keress pls!
-
tag
olcsó 1155-ös lapot vennék! akinek van esetleg írjon!
-
CoolBoy323
nagyúr
Keresek AGP-s VGAt. tesztre, esetleg megvételre, ha jó állapotú, és működik tökéletesen!
És esetleg nincs valakinek 2db kicsi csavarja (SSDhez, kevés menetes)
-
SG3rg0
őstag
Érdekel valakit egy Samsung Class 10-es 32GB micro sd kártya? Fél éves telefonomba volt eddig.
Mondjatok árat! -
ttpityu
csendes tag
Keresek 2.1 hangfalat, fa mélynyomóval. Nem a teljesítmény a lényeg, hanem az aránylag tiszta hangzás. csak a gép mellé kell, nem operába. Ennek megfelelően áldozok rá.
usb3 kártyát is keresek, de nem bolti áron, 200 Ft többletet megér a bolti gari.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Eladó Panasonic lumix fényképező 8000,- Ft, valamint Athlon64 X2 4200+ 6000,-Ft.
Vegyétek vigyétek.
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Antimatrix
senior tag
Eladó Micro Sd kártyák
Micro SD+SD bazár leendő Micro SD tulajoknak 4gb/8gb/16gb
van összesen 6db Micro SdHC kártya
MAXELL Micro SD 4gb+adapter - használt kibontott - CL4 -------------- 1,73k
PLAT Micro SDHC 4Gb CL6+ (6MB/s) 2db bontatlan új ------------ 1,85k -Platinet Micro SDHC 8Gb CL6 +adapter + 1db bontott új --------------- 2,95k
Platinet Micro SDHC 8Gb CL6 +adapter + 1db bontatlan új --------------- 3,25kPlatinet Micro SDHC 16Gb CL6 + (6MB/s) + 1db bontatlan új ------------- 4,76k
Kingston Micro SDHC 16Gb CL4 + 1db bontatlan új --------------------------5,25k -SDHC kártya Difit gépbe - FULL HD videokhoz
PHILIPS SDHC 16Gb CL10 (10Mb/sec ) + 1db bontott új --------------- 5,75k
PHILIPS SDHC 32Gb CL10 (10Mb/sec ) + 1db bontott új --------------- 9,85kUSB 2.0/3.0 pendrive 16Gb/16gb - 32GB - 1-1-1db
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
izomhod
őstag
sziasztok!
elacó cuccok
varta 15 perces akksitöltő új 5900 ft
4db varta 2400as AA akksi új 3200 ft
15 colos thinkpad laptoptáska 2900 ft
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Keresek Q9300 , Q9400 vagy Q9550 processzorokat.
Ajánlatokat privátban várok.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
cst2012
csendes tag
Üdv,
univerzális vagy HP noti töltőt vennék, személyes átvétel lenne jó Nyíregyházán.
-
GabN73
addikt
-
Pepe78
őstag
-
mgm81
aktív tag
Hali
Keresek AM2-es alaplapot,Üdv.: mgm81
-
szasanyi
félisten
Keresek olcsón, 1db működő 512MB DDR-333 SODIMM memória modult.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook