- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Semmi köze nincs hozzá! Emlékezzetek vissza, én legalábbis emlékszem, még mielőtt megkért volna rá Booz hogy állítsam be a szerverét, már akkor is látta az x fire, holott még senkinek sem volt benne a kedvencei között. Meg eleve hogy éred el hogy mindenki kivegye?? Lehet 200 ember is elmentette a kendvencek közé.
Nyugodtan rakják át a slotokat mondjad neki, nem fog eltünni, azért mert eddig 12 slotos volt, utánna meg 20 slotos lesz. -
Balinov
titán
Krisztian,ezt a cimleirast levezetned inkabb google mapsen?
Ebay.ie/t nezegettem,ossze lehet onnet is kapkodni jo kis cucczokat,de ahoz ugye bankszamla kell,meg allando(bb) lakcim..remelem majd ha hetfon megkapom a szerzodesemet,akkor nem fognak sokat gecizni a BOI/nal vagy az AIBnel..azt mar csak pps van hatra,es ujra 20%ot adozok,nem 41et..
-
BandiHUN
veterán
ok,elismerem,farok voltam,a módszer tényleg gáz volt
,ne haragudjatok
,viszont attól függetlenül voltak problémák a stratégiával,ezt te sem tagadhatod...kevés ez a rohanok-bomba le-rush,mert kitanulható,és miután kitanulták,meg is ettek reggelire minket.megvolt az összhang,az utolsó 1-2 ember módszeresen le lett vadászva,főleg hogy tudták,merre szaladunk kezdéskor,a nadéink nem találtak,és füstön át is le lettünk kaszálva.kicsit jobban át kéne beszélni a posztokat,mert hihetetlen,hogy nem tudunk mit kezdeni bizonyos helyzetekkel,mapokkal...
-
BandiHUN
veterán
az ac hűtés nagyon jó...mondjuk nekem gyárilag Iceq3 van a cuccon,de az is az ő gyártmányuk,és gyakorlatilag mindig hangtalan a vidkari,a 25centis venti szélzaja elnyom mindent,pedig az sem mérhető össze 1db átlagos jófajta venti zajával sem...
ja,nekem is a hdd a leghangosabb
mondjuk tettem zajelnyelőbe,és annyira megszoktam,hogy hallatszik a winyó műküdése,hogy csak visszraktam normál...egyszerűen kell az a kis hang
-
athomi
veterán
Azt hiszem lecserléem ezt az FSP 350W 8cm noise killer-t, egy FSP 350W PNF-re. Sajna hang terén ez a táp a leghangosabb a gépben. Csere után piszok halk lesz a gép.
Az a 12 centis venti sokkal halkabb a PNF-ben és ha jól láttam a 12V-os ágon is több kakót ad le.Mondjuk nekem a csere nem jár semmilyen anyagi költséggel, csak meg kell várnom míg bátyám elmegy itthonról és mehet a csere.
-
BandiHUN
veterán
jó cucc...de pl.nekem az a bajom,hogy hiába,ha kicsi a 4000+os procim,ahhoz vehetek bármit...úgyhogy elsődlegesen az lesz soron.elvileg ki lesz lőve most a régi 6000+,és lesz ugyanazzal az órajellel,fele cache-vel 5800+ brisbane 65w,és a 6400+ is brisbane lesz 89w max TDP-vel...no akkor beujitanék ezek közül,vagy egy 6400+ Black editiont,ha lesz 89w-os.kisebbet nem akarok,platformcsere kilőve egyelőre,addig alszik az új vidkari+moncsi dolog.
-
kavicssli
addikt
Igen melózok! National Instruments Auditor vagyok... az amerikai hadiparnak és a NASAnak gyártunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest