Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Semmi köze nincs hozzá! Emlékezzetek vissza, én legalábbis emlékszem, még mielőtt megkért volna rá Booz hogy állítsam be a szerverét, már akkor is látta az x fire, holott még senkinek sem volt benne a kedvencei között. Meg eleve hogy éred el hogy mindenki kivegye?? Lehet 200 ember is elmentette a kendvencek közé.
Nyugodtan rakják át a slotokat mondjad neki, nem fog eltünni, azért mert eddig 12 slotos volt, utánna meg 20 slotos lesz. -
Balinov
titán
Krisztian,ezt a cimleirast levezetned inkabb google mapsen?

Ebay.ie/t nezegettem,ossze lehet onnet is kapkodni jo kis cucczokat,de ahoz ugye bankszamla kell,meg allando(bb) lakcim..remelem majd ha hetfon megkapom a szerzodesemet,akkor nem fognak sokat gecizni a BOI/nal vagy az AIBnel..azt mar csak pps van hatra,es ujra 20%ot adozok,nem 41et..
-
BandiHUN
veterán
ok,elismerem,farok voltam,a módszer tényleg gáz volt
,ne haragudjatok
,viszont attól függetlenül voltak problémák a stratégiával,ezt te sem tagadhatod...kevés ez a rohanok-bomba le-rush,mert kitanulható,és miután kitanulták,meg is ettek reggelire minket.megvolt az összhang,az utolsó 1-2 ember módszeresen le lett vadászva,főleg hogy tudták,merre szaladunk kezdéskor,a nadéink nem találtak,és füstön át is le lettünk kaszálva.kicsit jobban át kéne beszélni a posztokat,mert hihetetlen,hogy nem tudunk mit kezdeni bizonyos helyzetekkel,mapokkal... -
BandiHUN
veterán
az ac hűtés nagyon jó...mondjuk nekem gyárilag Iceq3 van a cuccon,de az is az ő gyártmányuk,és gyakorlatilag mindig hangtalan a vidkari,a 25centis venti szélzaja elnyom mindent,pedig az sem mérhető össze 1db átlagos jófajta venti zajával sem...
ja,nekem is a hdd a leghangosabb
mondjuk tettem zajelnyelőbe,és annyira megszoktam,hogy hallatszik a winyó műküdése,hogy csak visszraktam normál...egyszerűen kell az a kis hang 
-
athomi
veterán
Azt hiszem lecserléem ezt az FSP 350W 8cm noise killer-t, egy FSP 350W PNF-re. Sajna hang terén ez a táp a leghangosabb a gépben. Csere után piszok halk lesz a gép.
Az a 12 centis venti sokkal halkabb a PNF-ben és ha jól láttam a 12V-os ágon is több kakót ad le.
Mondjuk nekem a csere nem jár semmilyen anyagi költséggel, csak meg kell várnom míg bátyám elmegy itthonról és mehet a csere.

-
BandiHUN
veterán
jó cucc...de pl.nekem az a bajom,hogy hiába,ha kicsi a 4000+os procim,ahhoz vehetek bármit...úgyhogy elsődlegesen az lesz soron.elvileg ki lesz lőve most a régi 6000+,és lesz ugyanazzal az órajellel,fele cache-vel 5800+ brisbane 65w,és a 6400+ is brisbane lesz 89w max TDP-vel...no akkor beujitanék ezek közül,vagy egy 6400+ Black editiont,ha lesz 89w-os.kisebbet nem akarok,platformcsere kilőve egyelőre,addig alszik az új vidkari+moncsi dolog.
-
kavicssli
addikt
Igen melózok! National Instruments Auditor vagyok... az amerikai hadiparnak és a NASAnak gyártunk!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként megoldás,ha felirod a cdkeyt,a gémet meg legalább a d-re pakold,akkor reinstall után is meglesz...de én pendriveon is tárolom a profilt,key meg a gém dobozában 

HQ Powaaa 

Bon bont szerettem volna venni!