- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabest
tag
Sziasztok! Ugy vettem észre hogy itt talán még él a totyik,ezért is fordulnék hozzátok!
Egy ideje már cod4ezek,(eleinte egy 7600gt-vel->beszart, cserébe 9500gt van náélam....látványosan jobban muzsikál ...tudom nem egy nagy eresztés de erre futtya....)
na és ugye a kérdés:
Született e már megoldás a WIN7 vs. punkbuster problémára, mert ahogy nézegettem a microsoft magyar topicját hét elég elhalt és senki nem akart nagyon olyat irni hogy nesztek itt van lépésről lépésre leirva hogy hogyan is kell megoldani h nem b@szkodjon ki a szerókról.Esetleg van valakinek ezügyben tapasztalata, esetleg megoldás a problémára??
Mert ahogy olvasgattam eredeti játékkal sem compatible....
igazából a kiváncsiság hajt hogy hu igy win7 meg ugy jobb mint a wista, (bár most is XPsp3 van) de irják hogy tényleg stabil már.... bár olvastam épp kékhalálról is
Meg ugye nemtudom hogy mennyire lenne érdemes váltani, vagy ilyesmi a vasamat illetően ami megint nem egy mai darab....(alább megtekinthető)
Várom a lényegretörő válaszokat!
sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 Ti és 16gb RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Asztali PC v3 , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest