Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok!
A múltkor Hunor ts-en megemlített valamit és sztem nem volna rossz ha megvalósítanánk. Állítólag ha obinet-től bérelsz cod4-es szervert akkor át tudod kapcsolni cod2-re is ( írtam nekik e-mailt tényleg igaz-e úgy hogy kiderül). Nem tudom ki játszott vagy még játszik cod2-vel de én ezt a javaslatot támogatnám mert mondjuk a PUB sem volna olyan egyhangú.
A 20-as szervert meghagyni az FGC-nél a 12-est pedig tovább bérelni az Obinet-től ha a hírek igazak (ez majd eldől ha vissza írnak )
Írjátok meg véleményetek én személy szerint támogatom mert egyik kedvenc játékom még ma is és elég sokat is játszom és játszottam vele
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest