Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok!
A múltkor Hunor ts-en megemlített valamit és sztem nem volna rossz ha megvalósítanánk. Állítólag ha obinet-től bérelsz cod4-es szervert akkor át tudod kapcsolni cod2-re is ( írtam nekik e-mailt tényleg igaz-e úgy hogy kiderül). Nem tudom ki játszott vagy még játszik cod2-vel de én ezt a javaslatot támogatnám mert mondjuk a PUB sem volna olyan egyhangú.
A 20-as szervert meghagyni az FGC-nél a 12-est pedig tovább bérelni az Obinet-től ha a hírek igazak (ez majd eldől ha vissza írnak )
Írjátok meg véleményetek én személy szerint támogatom mert egyik kedvenc játékom még ma is és elég sokat is játszom és játszottam vele
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest