- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yako
tag
Szevasztok!
Én úgy gondolom, hogy nem kell felvenni ezt az Ent féle dolgot. Tudjuk mi is jól, hogy mik a hibáink, és hogy fejlődnünk kell. A kérdés az, hogy ki hová akar eljutni, és mik a célok a csapattal. Én úgy érzem, a közeljövőben, de lehet később sem biztos, hogy indulnánk, kupákon. Elnézést attól, ha valakinek ez a szándéka, én nem állok az útjába. Mindössze arról van szó, hogy én nem teljesítményorientáltan játszok. Kikapcsolódok, jó hangulatban töltök el pár órát. Ami sajnos mostanában többnyire csak 20-25 perc naponta. Nem is férek fel a szerverre, mert mire odajutok, tele van. Egyik szemem sír, a másik nevet, mert jó, hogy sokan járnak, de így mehetek máshová...
Csatázni jó dolog, de ez a versenyszellem, hogy csak azért is mindenkit le kell győzni, nem nekem való. Jó hogy Ent ilyen, ebből a szempontból a csapata hasznára válik, míg más szempontból meg biztos nem...
Az, hogy Hunor hol mennyit játszik - szerintem - nem csak a lojalitásától függ. Miért ne játszhatna mindkét helyen? Döntően befolyásol ez tény, de nélküle is meg kéne állni a helyünket. Mindezek mellett szerintem tanulságát tette, hogy mi is számítunk neki, és számíthatunk rá.A fejlődésről, mint olyan... Azért kezdtem el játszani, mert azt mondták ez mennyire jó, meg milyen élethű. Én szeretem a valósághű játékokat, ezért ne csípem pl. a Halflife-ot, Crysis stb.(na jó, pár StarWars játék kivétel). Így van ez könyvekkel, filmekkel is, azokat kedvelem, amik megtörtént eseményeket dolgoznak fel. Ezt csak azért mondom, mert a multiban nagyon idegesített, sőt a mai napig idegesít az a fajta játékstílus, amikor sarkokon beugrálva, közben célozva lőnek az emberek. Olyan gyorsan mozognak, hogy követni sem tudom a killcam-ben, körbelő pár skulóval, és találatként jelenik meg, esetleg a csipájával durván mellém lő, és szintén kiestem.
Ezek persze a játék hibái, és az adott kereteken belül mozognak - legalább is többségében. De ha ezt jelenti a fejlődés, én nem kérek belőle. Szeretnék egyszer úgy játszani, hogy ha valaki fejbe lő, akkor azt lássam, hogy oda is céloz, nem felugrásból, egy oszlopon keresztül másfél méterre a fejem mellé "céloz". Ilyen persze nem lesz.A konklúzió részemről: folytassuk ezt így, ne vegyünk fel hasonló dolgokat. Megvolt a jó hangulat, törekedjünk erre!
Ha valaki versenyeken akar indulni, az tegye, és szurkolok neki!Biztos van elfogadható része annak, amit írtam, én így gondolom.
Minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest