Új hozzászólás Aktív témák

• yako

tag

Szevasztok!

Én úgy gondolom, hogy nem kell felvenni ezt az Ent féle dolgot. Tudjuk mi is jól, hogy mik a hibáink, és hogy fejlődnünk kell. A kérdés az, hogy ki hová akar eljutni, és mik a célok a csapattal. Én úgy érzem, a közeljövőben, de lehet később sem biztos, hogy indulnánk, kupákon. Elnézést attól, ha valakinek ez a szándéka, én nem állok az útjába. Mindössze arról van szó, hogy én nem teljesítményorientáltan játszok. Kikapcsolódok, jó hangulatban töltök el pár órát. Ami sajnos mostanában többnyire csak 20-25 perc naponta. Nem is férek fel a szerverre, mert mire odajutok, tele van. Egyik szemem sír, a másik nevet, mert jó, hogy sokan járnak, de így mehetek máshová...
    Csatázni jó dolog, de ez a versenyszellem, hogy csak azért is mindenkit le kell győzni, nem nekem való. Jó hogy Ent ilyen, ebből a szempontból a csapata hasznára válik, míg más szempontból meg biztos nem...
    Az, hogy Hunor hol mennyit játszik - szerintem - nem csak a lojalitásától függ. Miért ne játszhatna mindkét helyen? Döntően befolyásol ez tény, de nélküle is meg kéne állni a helyünket. Mindezek mellett szerintem tanulságát tette, hogy mi is számítunk neki, és számíthatunk rá.

A fejlődésről, mint olyan... Azért kezdtem el játszani, mert azt mondták ez mennyire jó, meg milyen élethű. Én szeretem a valósághű játékokat, ezért ne csípem pl. a Halflife-ot, Crysis stb.(na jó, pár StarWars játék kivétel). Így van ez könyvekkel, filmekkel is, azokat kedvelem, amik megtörtént eseményeket dolgoznak fel. Ezt csak azért mondom, mert a multiban nagyon idegesített, sőt a mai napig idegesít az a fajta játékstílus, amikor sarkokon beugrálva, közben célozva lőnek az emberek. Olyan gyorsan mozognak, hogy követni sem tudom a killcam-ben, körbelő pár skulóval, és találatként jelenik meg, esetleg a csipájával durván mellém lő, és szintén kiestem.
    Ezek persze a játék hibái, és az adott kereteken belül mozognak - legalább is többségében. De ha ezt jelenti a fejlődés, én nem kérek belőle. Szeretnék egyszer úgy játszani, hogy ha valaki fejbe lő, akkor azt lássam, hogy oda is céloz, nem felugrásból, egy oszlopon keresztül másfél méterre a fejem mellé "céloz". Ilyen persze nem lesz.

A konklúzió részemről: folytassuk ezt így, ne vegyünk fel hasonló dolgokat. Megvolt a jó hangulat, törekedjünk erre!
    Ha valaki versenyeken akar indulni, az tegye, és szurkolok neki!

Biztos van elfogadható része annak, amit írtam, én így gondolom.

Minden jót!

Új hozzászólás Aktív témák