Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sztbeni
őstag
válasz napocska2 #2966 üzenetére
Igen, a DSK (ДСК) bankban lehet kedvezményesen felvenni, ezt olvastam. Én csak attól félek, hogy ha valami gebasz lenne, akkor pénz nélkül maradok. Lehet viszek levát, és bukok párszáz forintot a váltáson. Amúgy 1€ ér 1,9558 levát, ez a rögzített árfolyam. Hogy ott mennyiért váltják az a kérdés. Itthon is láttam helyeket, ahol lehet levát venni, majd kiszámolom mennyit buknék ha ott váltom.
AMD Power: Én még nem jártam arra, kíváncsi vagyok. Voltam már vagy 10x Horvátországban és 3x Olaszországban. Gondoltam most kipróbálom Bulgáriát.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
sziku69
őstag
válasz napocska2 #3071 üzenetére
Teljesen egyetértek veletek.Nem szeretek sok készpénzt magamnál tartani.
Itt nálunk az M0-ás Mol kútnál próbálom meg először matricát. Még az út elején. Hajnalban indulunk, ezért szerintem mindegy a dátum miatt.
Nekem Osztrákokon keresztül is tetszett az út anno. A szlovénekre kíváncsi vagyok. Még nem jártam arra.
-
Rendo84
senior tag
válasz napocska2 #3076 üzenetére
Ennél olcsóbb és jobb hely nem nagyon van jelenleg szerintem.
Jóval olcsóbb és jobb ellátás van, mint például a Balatonnál.
Tervbe van véve a delfinárium, a helyi aqua park, de igazából nem tudom merre érdemes menni még.
Egy ideig nem hiszem hogy visszatérünk, ezért is jó volna minél több helyre elmenni kirándulni, várost nézni, programokat szervezni stb.[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
válasz napocska2 #3235 üzenetére
Ha szimpatikus a kicsi eldugott öblökre vágysz (ezeket én is nagyon szeretem), azokat úgy lehet megtalálni, hogy google mapsot elkezded alaposan, türelmesen nézegetni , ott vannak képek is, és ha találsz egyet akkor bejelölöd gps-en, majd mikor kint vagy azzal odanavigálsz. Nekem ez működik én, Sygic-et használok, androidra ingyenes, de biztos igoval és társaival is jó.
BANZAII
-
mokus1
addikt
válasz napocska2 #3754 üzenetére
Valójában, kora esti indulást tervezünk és olyan 1-2 fele szeretnénk kiérni.
AMD power: Busszal tényleg húzós lehetett. Én lengyelország északi részére mentem többször is busszal. Én is ahogy idősödök, úgy szenvedek.
Néztem a repülőt, de igazából sokkal drágábban jönne ki, ha Szalonikiben bérelnénk autót és úgy mennénk tovább.
Szóval az autó tuti, még az egy vagy 2 nap kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
-
AMD Power
titán
válasz napocska2 #3942 üzenetére
Gondolom az is jó lehet. Megpróbálok majd az áraknak utána járni.
Találtam egy ilyet.
Mi mennyiért? - árak a bolgár tengerparton
Ezek reálisak?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz napocska2 #3944 üzenetére
Este filmezés helyett kicsit utána olvastam. Napospart nem igazán javasolják. Főleg nem családnak. Sok szórakozóhely, részeg és tömeg fiatalokkal. Nem igazán családos szekciós. Szozopol már inkább ajánlott gyerekkel. Inkább arra fogok orientálódni.
Illetve Neszebar után nézek még most délelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz napocska2 #3955 üzenetére
En szallodaba szeretnek menni. Felpanzio nem fontos, de a reggelihez ragaszkodok. Egyenloren Hotel Hera vagy a Hotel Morska Zvezda a nyero nalunk. Hajokazni? En imadok. Foleg ha valami speci partra vagy szigetre elvisz!
zeno70: Ha nem gyerekkel mennenk,vagy ha nagyobb lenne akkor nem is oda mennenk. Vagy Zakyntos vagy Lefkada. De mivel eleg szuk a mozgas terunk egy pici gyerekkel, igy folosleges annyi penzert oda menni
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz napocska2 #3971 üzenetére
Napospart környéke. Sveti Vlas-ban voltak. De ő nem a szállodát fikázta le az a bajom. Az emberek szerinte nagyon gázosak votak. Alig beszéltek angolul, minden civil betüs volt stb... tenger is nagyon nagy csalódás volt. Küldött egy videót is. Olyan volt a tenger mint ami tele van békanyállal. Ami moszat volt és mondta ,hogy csomó medúza volt. Alig tudtak belemenni.....
Mivel én már elég sok komoly tengerparton voltam , nekem a tenger az ezt jelenti.
Paxos:
Alanya:
Parga:
Skiathos:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- iPhone topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest