Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Sziasztok.
Valami 3+ vagy inkább 4 csillagost keresünk akárhol, (najó, Isten hátamögötti hely kilőve...de nincs megkötés, lehet az hegyen, völgyben folyó vagy tóparton, a lényeg h olyan legyen) ahol qrvajó a wellness részleg (más nem is nagoyn érdekel ) ....de elég véges a keret és csúcsszezonban (júli 6 környékén) ....szóval elég lehetetlen.
Ilyesmiben is tudtok segíteni vagy csak a külföldi nyaralásokkal kapcsolatban?
Elég sok helyen jártunk már, de egyre inkább úgy érzem h bele fogunk húzni egy rossz élménybe, ezért informálódnék itt. 4-5 éjszaka körül gondolnánk... egy éppcsak 6 számjegyből...ketten (félpanzióval )
Szerintetek lehet bármi esélyünk is?
Sztem necces...[ Szerkesztve ]
-
lacam
aktív tag
Barcelona -tizen sok éve voltam- életem uticélja. Amikor arra jártam, lehettem kb 15 éves. Gaudi -s építmények már akkor tetszettek, zenélő szökőkút....illetve -ami gyerekként nagyon megfogott- Port Aventura!
Valami isssszonyat hangulat fogott el abban a parkban. Ha valaha visszajutok oda, Port Aventurát ki nem hagyom!
Sosem voltam nagy vidámparkba járó....de AZ ....na ott aztán tényleg minden perc élmény.Úgy gondolom, aki megteheti - és érdekli- Port Aventurát ne hagyja ki
-
lacam
aktív tag
Szia
Nagyjából mindegy.
Elég sokfelé jártunk:
Zalakaros
Keszthely
Siófok
Vecsés
Mátraháza
...
Tehát bármerre szívesen mennénk.Sajnos idén az anyagiak miatt komoly fejtörés. 5éjszaka viszont jó lenne.. jaja akciós csomagokat nézek de lassan feltelnek -sztem- a jó helyek.
No mindegy, ezt nekem kell eldönteni..majd max jövök a hotel nevekkel s véleményeteket fogom kérni..
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
Hogy lehet így kiszúrni a pihenni vágyóval...
Találtunk egy nagyon jó helyet, de kiderült hogy nem svédasztalos a vacsora.......rohadttttélet...
5 éjszakára mennénk, több mint 1.5száz ezer ft-ért...és nem találunk semmi jót úgy, h az egyetlen elvárás, a qrvanagy wellness, h ne kelljen azt figyelnem, h mikor szabadul fel a Jacuzzi.....mert mindenki rárabol a szabad helyre, mint légy a ...
Sehol semmi... lehet hogy inkább otthomaradunk!? :S (ennél már a horvát utazás is sokkal kellemesebb lenne....)
Talán még a miskolci Calimbra wellness, ami még fenn akadt a rostánkon..talán... egyenlőre még emésztgetem a helyet, képek alapján talán jó (bár a wellness nem tudom mekkora, illetve az tudható, de hogy teltház esetén mennyire telik fel, azt nemtom )
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
A MenDan-ról van valakinek véleménye?
Olvastam az értékeléseket, bookingon és szállás.hu-n....talán rendben van...talán.
Sajnos a képek nem adják át, h mekkora is a hely illetve a wellness rész.....gondolom teltháznál nincs olyan szálloda, ahol ne lenne zsúfoltság a medencék körül....remélem van elég hely-nyugágy-lehetőség a pihenésre...
Habár 4+-os lehet hogy van amiben nem üti meg a szintet..... reggeli/vacsora/ szoba állapota/ wellness részleg/...
Van valakinek tapasztalata a hellyel kapcsolatban?
Előre is nagyon köszönöm!
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
Végre sikerült összegyűjteni némi pénzt egy nagyobb nyaralásra. Édesanyám szeretné látni a "nagy vizet", ezért lefoglaltunk egy pár napos nyaralást Gran Canárián. Szeretnénk autót is bérelni, mert a helyváltoztatás esetünkben már nem olyan, mint tizenévvel ezelőtt, egyszóval, kellene.
Namármost sem nekem, sem senkinek az ismerettségi körünkben nem volt még dolga autóbérléssel, főképp nem külföldön. Én lennék a sofőr, de csak sima vésett betéti kártyám van, aminek az adatait nem szeretném megadni (bár a számlámon nincs túl sok, de bianko hozzáférést nem adok másnak) hitelkártyám nincs. Láttam, hogy debit card-al is lehetséges a foglalás (kell a dombornyomott?), ezért azon filózom, hogyan lehetne megoldani a dolgot. Nyissak a bankomnál egy másik számlát, másik kártyával, amire felutalom a foglalás és a kaució össszegét majd annak a kártyának az adatait adjam meg?! Tudom, kölcsönzős szemmel az a jó, ha ők biztosítva vannak...én meg nem akarok az összes pénzemhez kaput nyitni egy "harmadiknak". Virtuális számlám, virtuális kártyájával fizettem ki mindent, amit kellett (illetve Paypal) mindenki is megkapta amit kell, minden visszaigazolva...ezen vagyok kicsit megakadva.
Ti simán kiadjátok a kártyátok adatait vagy hitelkártyával béreltek autót?Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
lacam
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #6795 üzenetére
Szia,
Nincs hitelkártyám. Az fel sem merült bennem, hogy a betéti kártyám adatait megadjam mert bár sok nincs rajta, de azért az a pénzügyeim alap pillére
Hitelkártyát ha kell, csináltatok, ámbár nem szívesen (gondolom van neki költsége bőségesen) illetve, ha lefognak egy nagyobb összeget, a kamatokat fizetnem kell, mint a katona tiszt. Most úgytűnik, az autó foglalásom rendben lesz, de azért majd hiszem, ha látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest