- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING € 2,686.89
Itt is elgurult valami.
savoo: Vagy a Wise... Ha gond van, a refund is az euro fulre jon vissza.
-
Nekem csak annyi a bajom és erre ti is ügyeljetek, hohy Alternate (is) csinállja, hogy elérhető a cucc beteszed kosárba, utalás kiválasztva. Végigviszem sikerül a rendelés fiókomba ott van minden fizetésre vár. Aztán írok email rögtön "ha kifizitem tudják-e rögtön küldeni? 2 nap múlva jön a válasz, sajnos logisztikai okok miatt nem tudják küldeni. Most is van beragadva, kifizetve 1660 amikor az nem is népszerű. Szóval óvatosan fizessetek, mert ekkora összegnél a váltás és utalás nem kis pénz. Elutalod 1 váltás, visszaküldik a pénzt 2 váltás, ez így akár 30e is lehet a bukta.
-
echterion
nagyúr
Amúgy az normális, hogy a 3070 backplate erősen melegszik huzamosabb terhelés alatt? Elég nagy házban van, elől-hátul venti a szellőzés miatt meg egy hurka proci a kártya mellett. Ezer éve nem volt asztalim meg rendes vga-m (már vagy 8 éve csak notim van), így kb. zéró tapasztalat a mai kártyákkal.
-
törölt tag
1 millió 4. De telefonja nincs, hogy rendes képet csináljon.
[link]
-
Frozen
addikt
3070 még mindig van mindfactoryn , 3080 lerabolták bár ezt nem tudom ki bírja táppal ha bányába viszik
-
laychi
veterán
érdekesek ezek a helyiek... nbb-ről 1300-ért veszik a suprim x 3070-et, mikor alternate-nél és mindfactorynál olcsóbb
tegnap volt náluk azt hiszem -
Frozen
addikt
Nagyon jó készletek vannak most úgy néz ki, szerintem nem érdemes kapkodni már akki eddig tudott várni az várhat és lehet az árak is elindulnak lefelé.
Én be akartam hitelezni párat de már letiltottak hogy már 1 et rendeltem xd -
Frozen
addikt
magyarba hol láttál kb 500 ezerbe 3080 suprimet? Csak kiváncsi vagyok.
Én vennék csak nincs pézemAmúgy a mindfactoryból ha nem kérsz rá garanciát akkor alapból vajon mennyi lehet?
Alternate.de van 3070 suprim viszont már drágább közel 50 euroval érdekes lehet felvásárolja egyik a masiktól azt tesznek még rá -
laychi
veterán
1500 euro jah
-
Mettallo
tag
Mindfactoryn hogy adod meg a mailboxos cimet?hova jo irni az ID-d,keresztnévhez?
-
amstorm
aktív tag
-
Vektast
aktív tag
Egész gyorsan megérkezett az EVGA 3060-am Alternate-ről Mailbox-al. Kedden rendeltem, ma már itt is van.
-
shteer
titán
válasz
DeathAdder #2967 üzenetére
Fake hír
-
laychi
veterán
-
laychi
veterán
-
Danex
addikt
válasz
DeathAdder #2967 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy az másik algoritmus volt nem ETH, csak kicsit túlkapta a média
-
QbHead
aktív tag
350-ért magyar garival jónak számít a rog strix 3060?
[link]Még szerencse hogy van
-
Frozen
addikt
Raktaron 1650 euro
-
Dare2Live
félisten
magyar fával, szállítással 1300eur = 475.000Ft Akárhogy is de egy 3070ért.
Én kosáraba raktam a másikat 1.096,98 eur a vége. = 400.000Ft. És ez most egy jó ajánlat mert CKnál jól (jobban mint magyar kiskereknél) működik a gari, fizetik azt, rendes 3 slotos, jó pados. De így se tudom lesz e weiter zu kasse...
@sajti_pajti
Vanni van. Csak amikor bedobom kosárba, szállítani nem szállítanak, átvenni nem lehet. -
laychi
veterán
-
Dare2Live
félisten
Ahogy mondod. (Vagy max 10secig volt elérhető.)
@laychi: Sztem fejezzük be a MM, saturn... árak linkelgetését. kamu a köbön. Én 1.5hónapja nézem mindig messze az övék a legjobb ár de egyszer se sikerült tőlük rendelni. Nem rendelni nem sikerült személyes átvéttel se sikerült venni!!! (Blindre megvettem volna úgy is ha Hamburgba kell értük menni.)
szerk:
"helyi apró 1000-1100 euros vga-kkal tele van, alkudni nem engednek, de eladni nem tudják"Ez volt amikor 800 majd amikor 950 majd most amiko 1100euro lett az ára a legolcsobb külfödi helyeken. Vagy ez vagy magyar kisker még jóval drágábban. btw az 1100euros 3070 mellett már nem is tűnik drágának az 1600euros 3080.
-
laychi
veterán
válasz
Puffocska #2943 üzenetére
annyi lesz, elérhetőnek jelezte, utána fel szokta dobni általában
bár manapság ez is kétséges, mert napokig elérhetőnek jelzett inno kártyát is,aztán semmi...stheer, látom
auf lager volt, de nem volt kosárba rakható, most meg Auf Lager, ausschließlich Versand ,de ha megnyitjuk :derzeit sind alle Artikel reserviert
msi el is ment
érdekes, hogy van, hogy kártyák egész nap elérhetők,mert az emberek már az ára miatt nem nagyon akarják megvenni
lásd aourus 307 a mindfactorynál tegnap vagy a sok giga 3070 2 napig az alternatenél, aztán mégis elmennek...
helyi apró 1000-1100 euros vga-kkal tele van, alkudni nem engednek, de eladni nem tudják -
Dare2Live
félisten
Az egy hely ahol ma találtam valósan elérhető 3070et az a CK. MSI 3070 1100eurért. +fa+szállítás = 1200 = 440J a vége.
6hete még szívtam a fogam, hogy uinnen 300Kt adok egy 3070ért én őrült de drága... 3080 topikban is megírták mindjárt beszakad...
-
warcat
veterán
Olcsó gtx1650 bizonytalan szállítással amazontól
GIGABYTE GV-N1656OC-4GD 2.0 164,62 €
Szerk.: már nincs, fene gondolta, hogy még ez is ennyire kelendő, linkelés előtt bepakoltam a kosárba tesztelésként.
-
envagyok
veterán
Na fasza, hardveraprón már van bányászgép gyüjtő : [link]
-
laychi
veterán
[link]
szállítási idő nincs megadva -
shteer
titán
-
echterion
nagyúr
Kis on valakinek?
8GB Gigabyte GeForce RTX 3070 AORUS MASTER 3xDP/3xHDMI 1099€
-
shteer
titán
Ha valaki még a STRIX-re van rácsavarodva, 3060 12GB BestByte 299k. Ennél csak drágábban láttam elérhetőként
-
shteer
titán
válasz
Necro_Ramone #2921 üzenetére
Ő majd úgy akarja meghirdetni a kártyát bánya után, hogy szeretett
-
echterion
nagyúr
Igen, nincs ilyen összeszedve, nem kis munka, ezt elvárni azért bárkitől is ingyen elég meredek. De te is simán utána tudsz keresni, egy-két óra este, mikor már nincs drop és le tudod szűkíteni a legközelebbi keresésed arra a pár példányra, aminek a hűtése számodra megfelel. Én nem tökölök ezzel bevallom fériasan, csak megrendelem, mert nem gondolom, hogy annyira hitvány lenne, hogy azonnal bekrepál, ha meg gariidő alatt döglik meg, akkor majd cseréltetem, ha meg nincs garimatrica, akkor majd én cserélem a megfelelőre.
-
laychi
veterán
az el nem adott 1600 euro-s aorus gaming boxok, bware 2k ... [link]
-
MPowerPH
félisten
Te most milyen kartyat akarsz?
Mar volt nalad 1-2, azert vagyok megzavarodva. Gyere at a szakmai topikba...
Mondasz egy kartyat, robbantott abra alapjan megmondom, mi van rajta, ha ez kell. De nem titok, hogy a Strix -eken levo VRM kb. ketszer annyiba kerul, mint amit a tobbi kartyara raktak... Azok a Texas Instruments DrMOS chipek nagyon komolyak. A hutest meg mar kitargyaltuk ezerszer... -
Frozen
addikt
válasz
Puffocska #2915 üzenetére
Ezzel csak az a bajom hogy sehol nincs egy rendes összefoglaló. Van ahol az azus tuf a legjobb és egy nagy taliga..... Csak egy példa volt van amiről nincs is info. Itt is és a másik csopiban is hiaba kértem legyen erről egy pár sor senki nem hajlik rá...( Ennyit azzal hogy segítűnk egymásnak,ha bele nézel a topikban akkor lattod itt is csak a marakodás megy nem az értelmes linkek.
Jó most bocsánat h én is offoltam de ha vegigondolod te sem adnal ki egy gyenge minőségű cucert talalomra 500ezret avgy tobbet -
laychi
veterán
amazon komplett pc [link]
-
Puffocska
tag
-
laychi
veterán
komplett pc NBB [link]
-
Vektast
aktív tag
[link]
XFX Radeon RX 6800 QICK319 BLACK Gaming 16GB, Grafikkarte - €1039 -
laychi
veterán
[link] mindfactory
goldb 1499 volt, de én azt nem láttam, de van,ahol megosztják
-
Vektast
aktív tag
[EVGA GeForce RTX 3060 XC Gaming, 12288 MB GDDR6 - caseking - €666 magyar áfa nélkül]
Mondjuk ennyiért már van itthon is aprón. -
Dare2Live
félisten
ha offolsz rakd offba
legalább vmi autocorrectet engedj rá a hszedre mielött elküldöd. Az általában ront de nálad javítana.
Mai helyzet: Nincs semmi sehol. Se amazon, se osztrák, se német, se uk vonalon. Az egy 3060TI/3070/3080... ami nem "scalper" 1129eur. Csak azért van még meg sztem mert szar pados giga.
Sajnos teli a topic höbölgéssel meg hülyeséggel meg feszültséggel de ez a fenti miatt nem csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest