Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz echterion #1917 üzenetére
Most ez sajnos nehéz ügy. Rendegteg boltnál van, hogy amikor elfogy mèg azt írja van készleten közbe már percek esetleg órák óta nincs. Kifizeted aztán várhattsz ítéletnapig. Ha nem adják fel legkésőbb másnap akkor szinte biztos bukta ferkó a dolog. Alternate és Cybernél is egy tucat karival jártam így. Ügyfélszolgálat meg vagy válaszol 7 napon belül vagy egy hét múlva.
-
Topikgazda
válasz echterion #1939 üzenetére
Annyit kell tudni hogy a cyberport elhatárolódott a mi magyar fosztogató csapatunktól és csak németbe csak német címmel lehet rendelni.
Az alternate annyiban változott, hogy nem szállítanak közvetlen Mo-ra (alapból nem szállítottak, csak voltak szerencsések akik tudtak ajánlatot kérni és német áfásan kapták meg, de ezt észrevette a központ és megakadályozta.)Caseking alapból jelen van itthon és németből tudsz rendelni Mo.-ra.
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz echterion #2156 üzenetére
Nekem mondjuk nv helyében tele lenne a t@k@m a skalperekkel több ok miatt is:
1: a semmiért több hasznot húznak, mint ők.
2: miattuk közvetetten is mérgesek az nv-re.
Én a decemberi affér és a nepperek miatt tuti azt csinálnám, hogy az első héten kicsorgatnék annyit, amiből mindenki azt hinné hogy nem lesz sok, majd olcsóbb áron megszórnék mindenkit, hogy a nyakukon maradjon, és egy életre elmenjen a kedvük tőle.
Ez ami most folyik hihetetlen. Mindenki (bányász/skalper/gamer) azon van, hogy ne legyen boltban raktáron. Aki tudja ötösével tízesével veszi, majd nagyrészt adja tovább drágábban. Boltba se kerülnek ki, már a nagykerben lenyúlják az ott dolgozók. -
koko52
nagyúr
válasz echterion #2280 üzenetére
Bechtle is über 20 napot írt az olcsó 3070-re. Persze fizesd ki és majd küldik. A válasz, hogy mikor azt mondták nem tudják pontosan. Azóta 14 hétre változott minden kártya. Aki beleugrott annak szívás.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
warcat
veterán
válasz echterion #2394 üzenetére
Szerintem a mini-itx és a bő egy hónaposra várt teljesítés úgyis elriasztana sokakat.
Egyébként működik amire céloztam korábban, ha beleerőszakolod a kosárba legalább egyszer, ha nem is sikerül a rendelés, akkor is utólag,amikor a rendszerük bármi szabad készletet jelez, először ott fog megjelenni a saved for later részen mielőtt kikerülne bárhova listázva.
Ha distillel figyeled a kosarad akkor így tudsz rendelni.
Láttam így az utóbbi pár napban 1014€-ért 3080 FTW3 ultrát és 890 környékén 3070 Suprim X-et de csak 2-3 másodpercig, szerintem erre csendben rájöttek már páran.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz echterion #2397 üzenetére
Most nincs akkora haszna, mert az érkező pár darabot már tolják rá a meglévő rendelésekre, és ha tippelnem kellene, az a pár pillanat amig a te oldaladon felvillan, hogy rendelhetsz a saved for later részből, az az, amikor a rendszerük kiosztja az érkezett készletet a rendelésekhez.
Viszont rendszeres dropok esetén pl simán elcsípheted a következőt - vagy szinte mindig van felszabaduló rendelés payment fail miatt, ilyenkor besunyizhatsz egy rendeléstMindenesetre ez számomra sok mindent megmagyarázna ha így működik, nem csoda ha mindig ki van fosztva amazon.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
tupacamaru
veterán
válasz echterion #2415 üzenetére
Németeknél két év van minden VGA-ra. EVGA annyiban más hogy velük lehet közvetlenül intézni a garit és be lehet regisztrálni a kártyát +1 évre. A Caseking.de állja a visszaküldést is 40 euro-ig.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
koko52
nagyúr
válasz echterion #2572 üzenetére
2070s szint. Fullhd. Ha beüt a krach jó ha 150k- érnek majd.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
amstorm
aktív tag
válasz echterion #2572 üzenetére
hát ha mindenképp venni akarsz 3060-at akkor várd meg mig lesz alternaten vagy casekingen EVGA az mindig vagy 100 euroval olcsóbb mint a többi. Az viszonylag élhető áron elérhető német áfával olyan 580 eur körül (tegnap volt jó ideig alternaten)
[ Szerkesztve ]
Efficiency is clever laziness.
-
-
koko52
nagyúr
válasz echterion #2666 üzenetére
Artikel kann derzeit nicht gekauft werden
Az termék jelenleg nem vásárolható meg"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
South Velen
addikt
válasz echterion #2708 üzenetére
Sorry, én nem is próbálkoztam velük, nincs szükségem a kártyára, plusz, tavaly nyáron vettem volna valamit tőlük, 2 hétig nulla infót kaptam, még nekem kellett keresni őket, hogy megtudjam hogy végülis nem is volt raktáron a cucc.
Akkor ezek szerint továbbra is hozzák a formát.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz echterion #2775 üzenetére
Nyugi ma nem lesz már belőle. Mindegy nekik hogy 1 mp alatt vagy 1 nap alatt adja el, úgysem találsz máshol olcsóbban. A BTC, ETH újra a csúcsot támadja, tehát még több beszálló várható.
-
shteer
titán
-
koko52
nagyúr
válasz echterion #3009 üzenetére
És a fee náluk sokkal kedvezőbb, mert leszerződnek.
-
őstag
válasz echterion #3009 üzenetére
Nem tudom miért kell állandóan vitatkozni a másikkal meg csavarni arra egyet. Van lehetőség utalásra és nem kellene hátrányt szenvedjen az aki utal. Persze te hazabeszélsz mert elégedett vagy így te előnytbe vagy és meg akarod magyarázni, hogy jól van ez így.
Nem értem egyesek szerint miért van az rendbe, hogy kifizettetnek valamit ami nincs is. Nem hiszem, hogy nem lehetne kúltúráltan megoldani.
Igen beletörődök, de remélem nem baj, hogy szóltam, hogy más is számítsom rá.Sajti pajti: Alternate
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hálózati / IP kamera
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- LEGO klub
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest