Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajti_pajti
tag
Előreutalással (Vorkasse) is lehet fizetni: van 14 napod rá.
""Bitte beachten Sie: Da Sie die Zahlart Vorkasse gewählt haben, wird Ihre Ware erst nach Zahlungseingang verschickt. Bitte überweisen Sie den zu zahlenden Betrag von NNN,nn Euro innerhalb der nächsten 14 Tage an die folgende Bankverbindung:"[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszi!
Azóta már utána olvastam és valóban ott van, hogy karcos a "ház".
Egy ilyet rendeltem, de remélem nem túl nagyok a karcok rajta, mert ez saját részre lenne.
Az a baj a Rechnungon sehol nem látom, hogy mennyi idő lenne.
Írtam a webshop-nak egy e-mailt aztán remélhetőleg válaszolnak hamarosan!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
Dare2Live
félisten
magyar fával, szállítással 1300eur = 475.000Ft Akárhogy is de egy 3070ért.
Én kosáraba raktam a másikat 1.096,98 eur a vége. = 400.000Ft. És ez most egy jó ajánlat mert CKnál jól (jobban mint magyar kiskereknél) működik a gari, fizetik azt, rendes 3 slotos, jó pados. De így se tudom lesz e weiter zu kasse...
@sajti_pajti
Vanni van. Csak amikor bedobom kosárba, szállítani nem szállítanak, átvenni nem lehet.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
koko52
nagyúr
-
Frozen
addikt
behuztam,remélem érvényes is lesz ennyiért sztem nagyon jó vétel
Suprim
igazából mind1 volt hogy suprim vagy strix utobbiról lekéstem viszont így meg jobban jöttem ki mert olcsobb[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
annyiba nagyon olcso, amugy a 3070 ből jó készlet van még mindig elérhető
Az a 3080 nagyon olcsó 1500 ba. Mikor vettem januárban a strixet akkor a suprim 1400 ba ment kéz alatt[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
magyarba hol láttál kb 500 ezerbe 3080 suprimet? Csak kiváncsi vagyok.
Én vennék csak nincs pézemAmúgy a mindfactoryból ha nem kérsz rá garanciát akkor alapból vajon mennyi lehet?
Alternate.de van 3070 suprim viszont már drágább közel 50 euroval érdekes lehet felvásárolja egyik a masiktól azt tesznek még rá[ Szerkesztve ]
-
-
Dare2Live
félisten
Aki üzlet/bányában gondolkodik annak sztem a jelenlegi árak mellett nagy bátorság és nagy merészség kell a vásároláshoz... és ahogy kinéz a sztem szerint nagyon sokan nagyon bátrak és nagyon merészek.
Közben a 3070 már nem is 3080 hanem 3090 árban kezd lenni.
@Verkast: Nicht mehr lieferbar. Én 10perce ránéztem tehát szombaton elvitték max 10 percen belül.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
egymás után bedobta mindkettőt. MIndkettőt próbáltam. Lehet ha a 2 ventissel indítok akkor azt meglett volna. vagy nem.
Tegnap határoztam el, hogy ha tudok veszek még1et és max 999ért. Hát nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
köszönjük
gyorsan lerabolták őket még ilyen árakon is sztem egy jó darabig még hiánycikk lesz bár mintha mostanában azért jobb lenne a készlet.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Wuthering Waves
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest