Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nexwo
Topikgazda
Where's Waldo?
Vajon ki veszi észre milyen változás történt 3080 téren az alternate.de oldalon
(Most kivételesen nem új droppok) -
BeZol
őstag
-
shteer
titán
2 hét lockdown - akkor az a kevés vga sem lesz megvehető itthon 2 hétig?

akkor ideje felárazni a haszáltpiacon lévőket

-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Szerintem zárjuk le a témát
Ő észrevette, te ismertetted.@ALL
Konkrét űrlap: [link]
Az oldal alján link. (PDF vagy MS Word formátum) -
törölt tag
válasz
South Velen
üzenetére
Bocs, hogy nem élet itt 24-ből 24 órát. WUfff
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Elfogyott.
#2485cyberwarfare: párszor leírtuk már, hogy ha elfogy az emag készlet, onnantól tök mindegy milyen árat dob fel, lehet az valami pár hónappal ezelőtti partner ár is...
412.090 Ft volt.
Meg volt rog strix 460k-ért is. -
törölt tag
válasz
South Velen
üzenetére
304.533 Ft
-
South Velen
addikt
asus tuf 3070
412k -
South Velen
addikt
-
-
-
Tanker80
csendes tag
MSI drop az Alternate-n... 3060 és 3060ti
-
Vektast
aktív tag
Felvehetnénk az amd kártyákat is ide, hogy jobban pörögjön a topic. A tegnap bejelentett
Rx 6700XT-t $479ért árulják majd március 17-én és elvileg az AMD oldalán is vehető lesz az Ref változat. -
warcat
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Van belőle csak nagyon kevés, nagyobb a haszon a ftw3-on
-
omfgk
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Igen, a 3060 Black például most fel se került az eu.evga honlapra. Csak az amcsiknál van belőle.
-
-
warcat
veterán
Aki beállt az Evga sorba 3060-ért :
3060 XC Gaming-3657 2/25/2021 09:00:32 AM PT
Tehát nagyjából aki a 32. másodpercben feliratkozott (este hat után) az kapott linket.Mivel az oldal akadozott, max 1-2 tucat kártyára tudok gondolni. Ha így haladnak, az első perc is hetekbe kerülhet

-
ScomComputer
veterán
Egy ilyen volt, 25.-én ezt én láttam íme: [link]
-
koko52
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Igen én is kerestem. Helyi fórumozók saját képei voltak februárban. És idei volt, 30xx és 1650 karik.
-
Zoty4
őstag
az is durva hogy majd egy hete vettem 3070 suprim xet 970€ért most meg 1130€ (de most is vehető) alternaten
durva infláció van ott is -
nexwo
Topikgazda
Benne van az összefoglalóban is: 'A csaló és megtévesztő üzletpolitikát vivo boltokra is hívjuk fel a figyelmet!'
Konkrét bizonyíték esetén lehet intézkedni a megfelelő hatóságnál. Viszont nem biztos, hogy az eredmény több kártyát jelentene idehaza, sőt mivel nem a nagykerrel dolgozik az Alza, elképzelhető, hogy sok termék törlésre kerül.
-
omfgk
veterán
válasz
Vektast
üzenetére
Lemerem fogadni
Ha valaki követi a különböző adok-veszek oldalakat (nem csak a HA-t) akkor bizony nem kell itt fogadásokat kötni...
Bizony tényleg ez történik.Feltűnően sok a bontatlan alza garis kártya.
És mivel sok ember különböző módon figyeli az alza honlapra esetleg felkerülő készleteket (kb nulla, január vége óta), így elég egyértelmű ,hogy egy korábbi lépésben kiesnek ezek a kártyák a rendszerből...
Még az osztrák felületen is fel-fel tűnik párszor ilyen-olyan RTX kártya.
-
warcat
veterán
Jóval logikusabbnak tűnik, hogy mivel úgysem tudnak még megközelítően sem elég kártyát szállítani, csak a saját belső piacukra koncentrálnak a konkurenciával szembeni pozíciók fenntartására Csehországban.
Legalább látszatként koncnak bedobnának pár kártyát ha a dolgozók talicskáznának, és a főnökség felé fel lehetne nyomni őket.
Emlékeim szerint indulás után szeptemberben és októberben sem volt kártya, csak november második felétől kezdtek ide is teríteni.Magyarországon nem veszítenek semmit, mert nem árul egy bolt se akár csak megközelítőleg sem normál áron, ha javul az ellátásuk és visszatérnek, mondjuk 50% felárral, akkor is mindent el fognak kapkodni végre! felkiáltással.
-
Pakmara
őstag
Oh értem. Kíváncsi vagyok ennek lesz-e negatív következménye rájuk nézve. Bár nem gondolom. A 2019 BF után kaptak egy szép bírságot, (ami amúgy a legjobb BF volt kupon miatt
), de ez nem hiszem hogy hivatalból "fáj" valakinek (Hacsak egy GVH-s nem jut emiatt kártyához
). -
savoo
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nyehh, köcsögök nekem meg csak ma adták oda a DHL-nek, pedig én is hétfőn rendeltem..

-
Tanker80
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
3070es volt hétfőn FTW3-as, 3080-ra nem emlékszem...
-
Vektast
aktív tag
Azt nézem, hogy Cseh Alzában naponta van drop 210ezerért RTX 3060 12GB-ből. Itthon meg semmi
-
koko52
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak regisztrálni kell: [link]
-
nexwo
Topikgazda
Alternaten vannak most 3080-asok, a Suprim-t kivéve gagyik

3070-ből csak suprim van -
-
nexwo
Topikgazda
Most már bejelzett a rendszer magyar oldalra is.. De csak karbantartás... Nappal... Alza..
-
koko52
nagyúr
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Zotac beregisztrálva 5 év!
-
echterion
nagyúr
Köszi mindenkinek. Ahogy néztem, van náluk egy űrlap, azt kell kitölteni meg visszaküldeni a kártyát. Postakalkulátor szerint 9ezer párszáz forint egy ilyen kiküldés, nem vészes szerintem.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Akkor inkább nvidia A6000, kevesebbet fogyaszt és tuti tovább bírja mint a 3090 és még a memória is több

-
echterion
nagyúr
Két 3070-est várok, mindkettő két ventis, de későtt bolvastam itt, hogy azok állítólag nem bírják rendesen hűteni meg zajosak is, így lehet, inkább váltanék valami 3 ventisre, így ezeket meg el kellene adnom, csak akkor tudnom kell majd valamit írni a hirdetésbe, hogy a gari hogy működik.
EVGA miért speciál, nekik nem kell visszaküldeni, vagy hogy megy náluk? -
Cthulhu Dawn
őstag
Iponon 1,5 millas strix 3090 ha esetleg valakinek kene az ev uzlete.
-
savoo
addikt
Na nekem is visszaigazolták a hétfői alternate.de-s vásárlást, van már tracking is.
-
keIdor
titán
válasz
DeathAdder
üzenetére
440€, szerintem még teljesen vállalható lenne.
-
warcat
veterán
Épp megint rendelhető, a kosárban előbb volt elérhető.Jelzett szállítási idő 1-2 hónap, de vélhetően gyorsabb lesz a végén ennél.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ja nekem is a HD 7770 jutott eszembe
utoljára az volt a menő kártyám.Remélem a következő generációs videokártyába már integrált processzor is lesz
32 GB vram ami sima ram is egyben -
-
warcat
veterán
Nem vagyok benne biztos, elvileg frissíti az ajánlatot ott is a legjobbra de az csúszhat.
De ha eredetileg amazon volt az eladó amikor kosárba pakoltad, működik.
A spanyol mellett amivel tudtam ellenőrizni, az végül a korábban emlegetett használt, amazon warehouse által árult,elárazott EVGA GeForce RTX 3070 XC3 Black Gaming nek köszönhető
(Ez az, ami 4700€(.de) 4500€ (.it) ba kerül és az apró, el van ütve egy számjegy ezért arrébb ugrott a tizedesjegy)
Jóval mielőtt kikerült volna az oldalra ma délután, a kosárban (saved for later) már jelezte distill.Még annyi, hogy ha kifogyott a drop, ne akkor próbáld átmozgatni hiába jelez még készletet esetleg, mert csak elveszíted onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és aki feladta?

Így terjed a pletyka... Az tavalyi kép...
persze minden drágul, tudom