- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
echterion #2397 üzenetére
Most nincs akkora haszna, mert az érkező pár darabot már tolják rá a meglévő rendelésekre, és ha tippelnem kellene, az a pár pillanat amig a te oldaladon felvillan, hogy rendelhetsz a saved for later részből, az az, amikor a rendszerük kiosztja az érkezett készletet a rendelésekhez.
Viszont rendszeres dropok esetén pl simán elcsípheted a következőt - vagy szinte mindig van felszabaduló rendelés payment fail miatt, ilyenkor besunyizhatsz egy rendeléstMindenesetre ez számomra sok mindent megmagyarázna ha így működik, nem csoda ha mindig ki van fosztva amazon.
-
warcat
veterán
Van, általában egyet lehet rendelni, de ha akarják berakhatják a buy gomb fölé a csúszkát.
Na aki most ezt a dropot intézte, teljesen kihagyta és egészen 30 darabig fel lehetett tolni.Van, amikor földrajzi korlátozást is raknak, pl csak Spanyolország. de most minden lemaradt. -
warcat
veterán
válasz
echterion #2394 üzenetére
Szerintem a mini-itx és a bő egy hónaposra várt teljesítés úgyis elriasztana sokakat.
Egyébként működik amire céloztam korábban, ha beleerőszakolod a kosárba legalább egyszer, ha nem is sikerül a rendelés, akkor is utólag,amikor a rendszerük bármi szabad készletet jelez, először ott fog megjelenni a saved for later részen mielőtt kikerülne bárhova listázva.
Ha distillel figyeled a kosarad akkor így tudsz rendelni.
Láttam így az utóbbi pár napban 1014€-ért 3080 FTW3 ultrát és 890 környékén 3070 Suprim X-et de csak 2-3 másodpercig, szerintem erre csendben rájöttek már páran. -
warcat
veterán
-
Zoty4
őstag
[link] Zotac 3070 fehér 2 ventis raktáron
-
nexwo
Topikgazda
Eközben a jófogásos csaló 3090-et hirdető emberkét eltávolították. Válaszoltak a levelemre.
-
nexwo
Topikgazda
Megint nem aprózza el az Amazon, de így is viszik 🤑 [link]
-
echterion
nagyúr
Most ződ' a készlet.
-
Zoty4
őstag
megjött az alternates MSI 3070. Brutál
1660ti eltörpült mellette
köszi srácok a tippet -
Vektast
aktív tag
-
envagyok
veterán
Én megmondom őszintén kibékültem a tudattal, hogy 1060-al kell még bekkelnem egy ideig.
Most inkább procit, lapot upgradeltem 10. genes i5- k-s avengers-re, úgy érzem bagóért (100k volt z490 giga gaming x lappal) és majd akkor veszek 3060ti-t vagy 3070-et, ha túlkereslet helyett túlkínálat lesz.
Meg van még több "retró" gépem tele végigjátszásra való klasszikus játékkal, amikre eleve alig van időm. Ha rendeződik a helyzet akkor kb annyival olcsóbb lesz a 30x0 kari, amennyiért kaptam a proci lap kombót, kvázi azt ingeyen kaptam akkor mai árakat nézve. -
nexwo
Topikgazda
Nem rossz az ötlet, már kiépítettem a rendszert rá (#2373 nexwo), de még nincsenek itthon jó kártyák és a külföldi boltokat külföldi botok is rabolják
itthon azért nehezebb külföldi garis kártyát eladni
Hiába terelek át innen mindenkit, legalább egy ember van aki nem hagyja abba az off topikot a szakmai fórumon
Sőt, amúgy a kiépített rendszerem bővíthető, más által írt botokkal ki lehet egészíteni a közjó érdekében
-
Habugi
addikt
Evidens dolgok említésének nem láttam okát vagy értelmét, vagy utólag szerkesszem bele h ismert scalpereket ne hívjatok majd meg?
Megy már a "biznisz" egy ideje, hidd el azok közül akik keményen tolják nem soknak maradt a fiokban ismeretlen 3-5éves másodregje, a többi pedig ismert.
Btw.., ha be is jut egy-kettő, egymás között nem szórják a forrásokat, komplett készletet is nehezebben rabolnak le, ide pedig bárki bejöhet beszipkázni a linkeket melyeket egymásnak @ közjónak kerestek szabadidőtökben.Pusztán egy ötlet volt egyébként, semmi több, nem érint a téma csak benéztem olvasni mert érdekelt miért ez a topic címe.
-
nexwo
Topikgazda
A legnagyobb scalperek nem most reggeltek
Egy titan rangu úriember a szakmai topikban úgy is reklámozza a boltokat. Csak addig van scalper amíg van vásárló a megnövelt árra.
A boltok szűrik fizetés alapján 1 vásárló 1 db 30x0.1,5 hónapja előfizetek egy bot szolgáltatásra és nyitottam privát Slack csatornát ahol percenként vannak nézve magyar és pár német bolt 3060 3060 ti, 3070 és 3080, de azóta nincsenek itthon az inger küszöb alatt jó kártyák. Marad addig ez
-
Habugi
addikt
Nem akarok illúzió romboló lenni, a kezdeményezés @ topic jó, csak a szűrhetetlen felület nem az. Ez a felület ad otthont az Aprónak, annak az aprónak ahol egy PS5 meghirdetési ár maximalizálás is ördögtől való lenne.
Itt gyakorlatilag etetitek a scalpereket is.
Valaki vállalja magára a szerepet és csináljon egy ingyenes Discord servert, ahová kizárólag PH-s reg alapján (hasamra ütök, 3-5év reg idő..), menne csak a meghívó (privátban), 2-3 megbízhatóbb embertől. Kalap-kabát.
-
xabolcs
őstag
válasz
Mettallo #2357 üzenetére
Ket hete vettem, amikor nexwo beirta:
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING, Grafikkarte - € 1.229,00 -
válasz
DeathAdder #2366 üzenetére
Erre vannak a szomszédok
aztán lehet menni csapatostul 3xxx vga-kat venni.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
Az Mo.-s MediaMarkt-ban is van olyan akció ami online nem jelenik meg
de sajnos VGA-t nem árulnak.
Ha nem lenne covid beugornék én is személyesen.
-
válasz
Online könnyebb lenne ezt kijátszani szerintem azért!
-
DeathAdder
veterán
A haverom anyukája most sétált be a bécsi cyberport-ba, hogy kellene egy RTX 30, többek között volt bent egy 3080 VISION OC 1.140 euróért
múlt héten még nem volt.
Ott olyan korlátozás van, hogy naponta csak egy kártyát bír venni, de voltak 3070-ek is 900 ennyi mennyi euróért.
Érdekes, hogy az online felületen ebből semmi sem látszik.
-
nexwo
Topikgazda
-
MZsoltee
veterán
A casekingen van
GeForce RTX 3070 ROG Strix O8G White, 8192 MB GDDR6, az ára durva.
-
Danex
addikt
válasz
sajti_pajti #2350 üzenetére
1,5hét alatt úgy egy 100eur-t rádobtak a 3070-re. Szóval a 950eur zotac már 355e körül jönne ideális esetben a továbbítós céges megoldással?
-
xabolcs
őstag
Kaptam DHL-es kovetesi szamot, ebbol kartya lesz!
A teljes sztori a vasarlasomhoz:
- beiras utan joval kesobb sikerult csak gephez jutnom, s betennem a kosarba
- mailboxde.com-os cim, magyar szamlazas
- paypal-os fizetes, paypal-on regisztralt bankartyaval (es nem paypal egyenlegbol)
- allt a megrendelesem, "nincs keszleten" allapottal
- (nem mondtam vissza, bizva a csodaban, hogy akkori aron megkapom a kovetkezo drop idejen)
- ma pedig zoldre valtott, DHL szamot is kaptam -
Tanker80
csendes tag
Zotac drop az Alternaten... 3060, 3060ti, 3070, 3080, 3090...
-
xabolcs
őstag
Koszonom a valaszokat!
-
sajti_pajti
tag
XC3 UTLRA és FTW3 megerősítve.
-
Alternate-n a Vorkasse továbbra is úgy működik, hogy hiába ütötted le amikor volt készleten, ha később akarod ki fizetni valamennyivel már csak előrendelésként fogadják be?
-
warcat
veterán
Megint van alzán a legendás újszerű Giga 2080 Ti-ből, de már 729950
-
echterion
nagyúr
válasz
2thletme2day #2332 üzenetére
Nekem csak akkor engedte a névhez a számsort, mikor már a megrendelésben adtam meg a címet, a mentett címhez nem enged számot írni.
-
nexwo
Topikgazda
Mailboxde.com -ot is letesztelem az alternate.de -vel társasjátékot rendelek
logoix-et USB kábellel teszteltem. -
tupacamaru
veterán
válasz
2thletme2day #2332 üzenetére
Én is így adtam meg. De még csak ma rendeltem először, remélem jó így.
-
2thletme2day
őstag
Mailboxde-t használóktól kérdezem. Alternate.de-n ti hogy adtátok meg a nevet? Én beírtam a fogadóhoz, hogy " mailbox.de gmbh, nevem, mailboxde ID-m ". A többit értelemszerűen töltöttem ki. Ez így működhet?
-
warcat
veterán
The GPU Sadness Index: Tracking eBay Pricing
How much are people willing to pay to get a new graphics card?
Rövid verzió, csak nvidia kártyák:
Ampere
3060Ti: MSRP is $399, but median price is $1209; 282 were sold.
3070: MSRP is $499, but median price is $1209 (same as 3060Ti); 927 sold.
3080: MSRP is $699, but median price is $2051; 364 sold.
3090: MSRP is $1499, but median price is $2889; 256 sold.Turing
2060: MSRP is $299, but median price is $571; 117 sold.
2060 Super: MSRP is $399, but median price is $732; 56 sold.
2070: MSRP is $499, but median price is $715; 79 sold.
2070 Super: MSRP is $499, but median price is $799; 124 sold.
2080: MSRP is $699, but median price is $774; 67 sold.
2080 Super: MSRP is $699, but median price is $850, 65 sold.
2080Ti: MSRP is $999 (never seen tbh, take it at $1099), but median price is $1115, 131 sold.Pascal
1050: MSRP is $119, but median price is $150; 27 sold.
1050Ti: MSRP is $139, but median price is $203; 173 sold.
1060 3GB: MSRP is $229, but median price is $210; 173 sold.
1060 6GB: MSRP is $249, but median price is $349, 273 sold.
1070: MSRP is $379, but median price is $429; 410 sold.
1070Ti: MSRP is $449, but median price is $478; 147 sold.
1080: MSRP is $549, but median price is $526; 250 sold.
1080Ti: MSRP is $699, but median price is $735; 362 sold. -
nexwo
Topikgazda
Ha tovább emelkednek az árak, akkor olcsóbb quadrokat fogok ajánlani
-
Mettallo
tag
válasz
sajti_pajti #2325 üzenetére
Ok, bocs, elnéztem.
-
Mettallo
tag
Senkinek semmi ötlete hogy newegg-röl, hogy lehetne rendelni? Olvastam myus.com-rol, de arról igen rossz vélemények vannak sajnos.
-
MPowerPH
félisten
válasz
#65537792 #2321 üzenetére
Igazabol az elado rendezte a dolgot, neki kell ilyenkor, mivel az O neven van a biztositas. En a futarral lefotoztattam, hogy az eredeti tape az fel van vagva, es at van ragasztva, pluszban gyorsban lemertem a csomag sulyat, aztan a futarral egyutt kibontottuk. Futar ott hagyta a dobozt, az fel sem lett collectelve utana.
A rossz az, hogy kozben elszalasztottam vagy masik 3 Strix OC -t, mert ugfye mar orultem, hogy ezt behuztam.
-
amstorm
aktív tag
válasz
tupacamaru #2316 üzenetére
be, hivatalos viszonteladó.
-
tupacamaru
veterán
Be lehet regisztrálni az Alternate.de-ről származó VGA-t, az EVGA-ra?
-
Mettallo
tag
válasz
sajti_pajti #2311 üzenetére
Valaki abban tudna segíteni, ha netán valamikor évek múlva newegg bejön, azt hogy/mivel tudnám megoldani hogy M.o.ra beszállítható legyen.
-
warcat
veterán
válasz
tupacamaru #2312 üzenetére
Szurkolunk
-
tupacamaru
veterán
válasz
sajti_pajti #2311 üzenetére
Lehet hogy sikerült....
-
sajti_pajti
tag
válasz
tupacamaru #2309 üzenetére
Szállítási cím:
A logoix-es címed.
Vagy a mailboxde-s. -
amstorm
aktív tag
válasz
tupacamaru #2309 üzenetére
hat amit beírsz neki az (lehetőleg német cím másképp nem rendeled meg)
-
amstorm
aktív tag
válasz
tupacamaru #2307 üzenetére
Nem kell regisztrálni, vedd meg guestként más hogy ha már megrendelted nagyjából nyert ügyed van mert 2 hetente legalább van evga drop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest