- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz Busterftw #699 üzenetére
De ez nem így működik még akkor sem ha x milliárd dollárt csak úgy rá tudsz költeni, mint ahogy ezt most Intelnek is be kellett látnia. Az ára még épp azért annyi amennyi, ezért szerintem nem működik a fenti mém.
Remélem maradnak a piacon, a következő utáni generáció már érdekes lehet.EA: It's in the crate!
-
BeZol
őstag
válasz #65537792 #697 üzenetére
Intel Arc A770
hmmmm
talán ez a csúcs Intel gpu ami 2022 január végén kellett volna megérkezzen!!!
3070-nél gyengébb, vhol 3060 Ti szint lehet hasonló fogyasztással talán.
Driver-ügyileg évtizedekkel le vannak maradva, főleg directX 11 címek a para.Sok örömet és boldogságot a béta-tesztereknek
Árban pedig használt 3060 Ti-ok árában érkezik...
-
törölt tag
-
BeZol
őstag
válasz Németh Péter #690 üzenetére
Nyugi, a 3 slotos kártya is olyan, hogy fizikailag befér alá a 4. slotba egy 2. videókártya vagy bármiegyéb, de annyira közel lesz annak a hátlapja a legfelső videókártyád ventijeihez, hogy konkrétan elzárja a légáramlást és rongyosra throttlingolja magát!
Én úgy tapasztaltam, hogy legalább 0,5 slotnyi hely legyen ilyenkor köztük, az már akár vállalható hőfokügyileg.
-
Laraxior
titán
válasz Németh Péter #687 üzenetére
...és azt is kalkuláld bele, hogy hiába férne el slotok szerint ebbe az alaplapba egy 3 slotos VGA, akkor sem okos gondolat betenni egy hangkártyát mondjuk a középső pcie slotba, hiába passzol be, cserébe viszont letakarja a fél VGA-t.
Anno belegyűrtek az evga alaplapjába is 4db gtx480-at, csak éppen az alsó 3 megfulladt.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Raymond
félisten
Igen 7, de azzal mar nem is igazan szamoltam mivel evek ota a masodik slot gyakorlatilag az elso mivel felette vagy M.2 vagy valami mas (Asus speci slot) volt ott. Igaz volt es van meg lap amelyiknel az x16 masodik felett volt sima PCIe x1, de a gyakorlatban manapsag a 6 a maxi es a tobb mint 1 darab M.2 elterjedesevel vannak olyan hulyesegek mint itt is lathato, pedig ha ott is van az M.2 attol meg rakhatnanak x1 slot-okat ra. Ertelme ugyan kerdeses lenne mivel a PCIe savok elfogynak igy lenne egy rakat konfliktus hogy mit merre vezessenek (CPU vagy DMI). Szoval azert van oka annak hogy ha 2 vagy 3 M.2 slot van egy lapon akkor ott limitaljak a PCIe slot-ok szamat.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
fatal`
titán
Szerintem rosszul számolsz, a standard ATX az 7 slot (bár az elsőben régóta nincs semmi, M2-t tesznek oda), valószínűleg legtöbbször nem is férne oda semmi a CPU hűtőktől.
1 - N/A (m2 slot)
2 - ide megy a GPU
3 - N/A (m2 slot)
4 - N/A (m2 slot)
5 - látszik (de rá fog lógni a gpu)
6 - N/A (m2 slot)
7 - használhatóÉn csak azt nem értem, hogy miért nem a 6-7-re tesznek PCIe-t és a 3-4-5-re az M2 slotokat.
#691 Szerintem senki nem fogja kidobni a meglévő, egyébként teljesen jó hangkártyáját és venni egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Belsős hangkártya ezen a ponton már elavult és értelmetlen.
Füles mellé : FiiO K3EA: It's in the crate!
-
őstag
-
Raymond
félisten
Termeszetesen nem arrol van szo hogy szam szerint mennyi van konkretan az adott lapon hanem hogy a standard ATX lapon (mint amit beraktal ide) a maximum 6 slot helybol mennyit foglal. Ezen a lapon lepdaul ez van:
1 - latszik
2 - n/a
3 - n/a
4 - latszik
5 - n/a
6 - latszikTehat ha a felsobe teszel egy 3 slot meretu kartyat akkor a kovetkezo letezo slot-ba (4-es) menni fog masik kartya mivel az elso 3 hely van csak foglalva. Ha a masodik lathatoba (4-es) raksz egyet akkor a legalsoba mar nem tudsz mert takarva lesz ugyanis a 4-5-6 helyek el lesznek foglalva,
-
fatal`
titán
Itt csak a legalul lévő slotot tudod használni (ha a felsőbe megy a VGA).
Nekem van két plusz kártyám (tv tuner, hangkártya), alig lehet már lapot találni, X570-nél is probléma volt.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Köszi. Vegyünk egy példát, itt van ez az új ProArt X670E-CREATOR WIFI. Hogy tudom megnézni, hogy egy 4090-es kártya mellé befér bármi is ezen a lapopn a második PCIE slotba?
https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/ProArt/ProArt-X670E-CREATOR-WIFI/
-
Raymond
félisten
válasz Németh Péter #684 üzenetére
Az egy slot-os hutes azt jelenti hogy a kartya csak a sajatjat foglalja es az alatta valo slot-ba tudsz mar kartat tenni, a 2 slot-os azt hogy nem, csak a meg egyel tavolabbiba. A 3 slot-os pedig azt hogy ha benne a kartya akkor az amelyikbe benne van es a ketto alatta levo foglalt. A gyakorlatban ez annyit jelent hogy egy mATX lapba a kartyan kivul mast nem tudsz tenni, vagy ha olyan az alaplap hogy nem a legfelso slot a grafikus kartyanak szant x16 hanem a masodik felulrol (vannak ilyenek) akkor ott azt is nezned kell milyen hazban van es mennyi hely van alul.
-
ScomComputer
veterán
válasz Németh Péter #684 üzenetére
Úgy,hogy megnézed az alaplapon vagy az életnagyságú hi-res fotókon...
Tuti,hogy eltakarják...
Off ![ Szerkesztve ]
-
őstag
-
BeZol
őstag
Összedobtam egy Google sheetet a mai állapotok szerinti tudás alapján a 4090-esre vonatkozóan:
[link]Negatívan az MSI Gaming Trio lepett meg, hogy nincs vapor chambere, míg pl. a "gagyi" inno3d kártyáknak is van, pedig csak 3slotosak, és még a gigabyte-oknak is van.
Zotac Trinity-nek nincs, de ott nem is vártam volna el.
MSI-knél az sincsen, hogy középső venti ellentétesen forogna (kisebb zaj), még a Suprim-nál sem.Ilyen vapor chamberbe belemart hőcsöves sztorit pedig csak a Rog Strix-el kapcsolatosan olvastam, ami a youtube-os videó alapján még a vapor chamberes megoldáshoz képest is hoz további 3-5 fokot.
Szóval sima basic hűtés: x fok
Vapor chamberes hűtés: x - (4-5 fok)
Belemart heatpipe-os vapor chamberes hűtés: x - (4-5 fok) - (3-5 fok) = x - (7-10 fok)Ami még említésre méltó, hogy az MSI-knél 4szögletesek a heatpipe-ok a gpu feletti résznél, nem kör-alakúak.
A Gigabyte-okat pedig 4 év garancia-ára lehet regisztrálni (a sima Windforce-ot asszem nem).
Az átalakítóknál pedig olyat is találtam, ami csak 3x8pin to 1x16pin, szóval nem "alap" dolog, hogy 4x8pin to 1x16pin-es átalakító járjon a kártyához.
#################################################
Zotac Trinity vs AMP Extreme AIRO:
+ vapor chamber
+ több rgb
+ magasabb TDP-keretASUS TUF vs ROG STRIX:
+ hőcső belemarva a vapor chamberbe
+ több rgb
+ magasabb TDP-keretInno3d X3 OC vs iChill X3:
+ több rgbMSI Gaming Trio vs Suprim:
+ 2 extra hőcső (8 vs 10)
+ vapor chamberGigabyte Windforce vs Gaming OC:
+ kicsit nagyobb
+ több rgb
+ 1 extra hőcsőGigabyte Gaming OC vs Aorus Master:
+ kicsit nagyobb
+ több rgb és kijelzőKFA2 vs Palit GameRock: (kb. hasonló méretek)
+ ezerszer szebb design
+ vapor chamber
##################################################A spanyol webshopos sima TUF 4090 a best buy ezek alapján:
nagyobb kártya az átlagnál, vapor chamberje is van, ellentétesen is mozog a középső ventije, Strix BIOS-t később rárakni pedig valszeg lehetséges, úgyhogy vizes alanynak is tökéletes -
warcat
veterán
válasz Laraxior #678 üzenetére
Butaság.CPU hűtőt érdemes AIO vizecskére cserélni,sokkal jobban elnyeli a boostolgatásból eredő hőcsúcsokat, és marad légtér a kártyának és ennyi. 70 fokon megy a Suprim most nem nyári hőmérsékletű szobában, Battlefield 2042-ben tartja az idő nagy részében a 2205 MHz-es lépcsőt, időnként lelépve 2190-re.
3090 Ti Suprim X
A 4090 bár az AiB tuningos Biossal többet fog enni várhatóan, a vapor chamber alkalmazása miatt 4-5 fokot nyernek (MSI streamen elhangzott állítás) amivel úgy tippelem ugyanitt leszünk.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
BeZol
őstag
A 3090 Ti-ok is nagyobb dögök voltak már léghűtésügyileg.
(hosszúság * szélesség * magasság)
TUF 3080:
300 x 127 x 52 mm (2.7 slot)TUF 3090:
300 x 127 x 52 mm (2.7 slot)TUF 3090 Ti:
326 x 140.2 x 63 mm (3.2 slot)TUF 4090:
348.2 x 160 x 72.6 mm (3.65 slot)STRIX 4090:
358 x 149.3 x 70 mm (3.5 slot)Na a TUF 4090 még a nagyobb 3090 Ti hűtésnél is nagyobb lesz
Részemről a TUF lenne a várósabb.
A 3xxx szériánál a TUF-okra lehetett a Strix-hez tartozó XOC BIOS-okat flashelni, így custom loop-ban gondolkodóknak nem muszáj Strix-et vennie (XOC BIOS miatt az is garibuktás lenne sztem).
Volt aki végignyálazta a marketinganyagokat a léghűtésekről?
Jól látom, hogy mindegyik vapor chamberes hűtést kap x mennyiségű hőcsővel?
Gondolom 3slotos verziók kerülendők, csak 3,5" slot körülit szabad "venni"...Olyat mint a Strix, hogy a vapor chamberbe bele van marva a hőcső, tud más gyártó is? Ez pedig akkor 3-5 fok előny talán?
(csak mert kb. az extra rgb és design-eltérésen kívül nem láttam különbséget)Aki egyébként izgulna a hőfokok miatt,
annak összehasonlításképp itt egy
TUF 3090 Ti videó gyári vs XOC BIOS-szal (440W környéke vs 550W környéke)Ventifordulatszám passz, videó elején karattyol venti%-okról, de nem tudom ez mekkora fordulatszám ennél a típusnál.
Szóval a szintén vapor chamberes TUF 3090 Ti tudta ezt a 450W+ hőmennyiséget kezelni, az új TUF 4090 pedig ugyanekkora 450W-os gyári TDP-vel érkezik,
csak mellé:
22 mm-el hosszabb
20 mm-el szélesebb
10 mm-el magasabb -
laychi
veterán
Az hogy itt került elő a téma nem azt jelenti, hogy csak azok az emberek léteznek, akik olvassák, hozzászólnak.
És valószínűleg közülünk sokan külföldön élünk, dolgozunk.
És attól, hogy itt vagyunk a topikban, nem feltétlenül van vásárlási szándékunk vagy egyenlőre nincs, de érdekelnek minket az újdonságok.Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Kobe
veterán
Epp ez jutott eszembe hogy egy 1800-2500 euros termek topikjaban vajon mennyire relevans info / erv a vasarlokent soha meg nem jeleno melyszegenyek devizavaltasi szokasa
Aki ilyen aru cumo vasarlasaban gondolkozik, boven van ingyenes lehetosege az arfolyam ellen vedekezni
-
laychi
veterán
Van aki nem tud, mert nincs miből, mert amit megkeres az már amint a fizetése a számláján landol, levonódik.
Mondd ezt azoknak az embereknek, akik hónapról hónapra élnek, vagy napról napra, hogy váltogassanak!
A mai napig létező dolog a szegénység, sokaknak nagyon korlátozottak a lehetőségei.
És nem kell a narancs duma, hogy dolgozz többet , meg a sablon duma, hogy mindenki a saját életének a "pogácsa".
Ez egy felesleges téma itt a topikban, lépjünk továbbEladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Kobe
veterán
Nyilvan de ne probaljuk azzal moralizalni, hogy aki abszolut nem tett semmit az arfolyamhatas ellen, az ugyanolyan helyzetben van, mint aki probalta kivedeni.
Mert ez szimplan nem igaz, matematikailag sem. Nagysagrendekkel szarabb helyzetben van.Hosszutavon meg felesleges sirni, a forint 12 eve tartosan gyengulo trendben van, ha minden honap elejen atvaltod az osszes forint jovedelmed euroba vagy dollarba, _keptelenseg_ hogy rosszul jarj.
-
laychi
veterán
Azért elég nagy összeget kellett volna beváltani és vissza ahhoz, hogy ez évekre/évtizedekre enyhítse a kiadásait "atlagjoskanak"
És valószínűleg ez még itt nem állt meg.
Se az infláció, se a dollár erősödése.
.[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Kobe
veterán
válasz Laraxior #668 üzenetére
Es ez szerinted melyik matematika szerint nem igaz? :) Marmint hogy sokkal jobban jart az illeto, a dragulas mellett is?
A, atlagjoska, aki pl ev elejen valtott USD-be, most vissza forintba, es az igy keletkezett 30%+ bol nem igazan erzi az aremelkedest, mert kb 0ra lefedezte devizaval magat vele
B, gipsz jakab, aki vegig forintban ult, a forintja nem generalt 1%nyi plusz forintot sem es most abbol fizeti ki a mai arakat? -
Laraxior
titán
Olvastam valamelyik szennylap portalján, hogy milyen jol jart aki ev elejen a megtakaritasat dollarra valtotta, most visszavaltva keresett vele egy halom penzt...
Csak eppen az maradt le, hogy ev elejetol pont annyival dragult otthon minden, mint amennyit nyert a bohockodassal[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
laychi
veterán
Nyugodj meg, hogy nem lesz ez így.
A 30-as szériánál 0,85-0,82 euro volt 1 dollár.
Most 1.02 euro 1 dollár.
Generálják ezt a jóakaróink.
Meg van ez már tervezve rég ótaEladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
eight
senior tag
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #652 üzenetére
Én adnám! Refinyákosnak tűnik, ugrana is rá az alphacool blokkja
-
kwzatz
őstag
válasz Busterftw #649 üzenetére
Az ilyen ínséges időkben minden egyes fillért ki kell sajtolni a leghűségesebb early adoptereikből az első néhány hónapban (főleg mert sokuk máig nincs teljesen képben és elhitte, illetve megbarátkozott a gondolattal, hogy mostantól már mindig ilyen drágák lesznek a kártyák), ráérnek utána csökkenteni egy erőset rajta, mikor ők már elfogytak és abszolút nincs már kereslet. Hozzádobnak majd egy gyors 2 mondatos bullshit magyarázatot, hogy xy költségen sikerült faragni közben, úgyhogy most már tudunk lejjebb is menni.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
veterán
Táp ,erősítő ,és mostmàr a VGA is annál jobb minél nehezebb
-
R3laX
addikt
Nyákhoz képest amúgy mekkora tömb van már rajta. Viszont az az egymás alá tördelt Geforce GTX iszonyat randa. Nem igaz, hogy nem képesek szebbre megtervezni, de legalább ráírják 5x ...
#655 KAMELOT: Ide már jó is lesz egy alátámasztásnak , de ez legalább nem 70cm .
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez real ?
-
KAMELOT
titán
Hasonlít a Thermopor téglára!
Egy FC blokk többet ér mint ez a hűtőborda.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
törölt tag
Ez már nem normális.
Annyira látszik, hogy a léghűtés határán van már ez technológia. -
laychi
veterán
válasz ScomComputer #650 üzenetére
Ezeket és a következő generációkat már az Északi-tengerből vagy a Balti-tengerből szivattyúzott vízzel kellene hűtenie.
#649Busterftw
Azokról az árakról nem a bányászok tehetnek, hanem a gyártók, kereskedők kapzsisága.
Lehetett volna végig MSRP ár közelébe adni, majd olcsósítással korábban kivezetni, akkor már nem ezek lennének az új és használtpiaci árak, nem lenne ennyi beragadt termék a boltokban és olcsóbb lehetne az új generáció.Lehet összeesküvést kiáltani, de tuti, hogy az NV mélyen benne van a bányászatba, áramszolgáltatók, egyéb multi milliárdos vállalatok(lásd Elon Musk)
Aztán sok kocabányász, kocatőzsdéző zsebéből kiszippantották a pénzt, omlasztották, most meg energiaválságot, inflációt generáltak, hogy nekik ismét meglegyen a kis zsebpénzük, a csóró pedig mégcsóróbb legyen.
#652ScomComputer
Már a 3080/90 aorus széria sem a karcsúságáról volt híres.[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
ScomComputer
veterán
Jó vastag ez a gagyibájt...
-
zebra_hun
veterán
válasz ScomComputer #647 üzenetére
Én is veszek... egyszer biztos... valamikor... később... amikor a 80xx szériánál járunk
-
laychi
veterán
válasz ScomComputer #644 üzenetére
Ha megveszed ezen a jó forintos áron a kártyámat(újkori árán), akkor talán veszek egyet
Szerk: Most csak 50k HUF-fal lenne drágább, mint akkor.
Természetesen a posta ingyen lenne, mert rendes vagyok[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
-
KAMELOT
titán
Ezek már beteg kártyák. [link]
Ahogy már láttam máshol ilyen 2000€ felett indítanak ezek.
ROG 2500€V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Raymond
félisten
válasz #65537792 #632 üzenetére
Neztem az aktualis arakat a geizhals-on es ez van:
3090 Ti : 1199 - 1249
3090 : 1050 - 1149
3080 Ti : 999 - 1049
-----------------------
3080 12GB : 829 - 929
3080 10GB : 799 - 809Ezek az 5 legolcsobb termek araibol vannak. A csucskategoriaban gyakorlatilag nem sok ertelme van a 3080Ti-nek, mert ugyanazon az aron vagy max 0-10% plusz kiadassal kapsz egy gyorsabb 24GB-os 3090-et es ilyen araknal nem nem az fog donteni hogy valami 50-100EUR-al olcsobb vagy nem.
Szoval felulrol megy a nyomas az arakra de a 3080 10GB-nal ott a resistance a 800EUR-nal, az nemigen akar lejjebb menni. Itt-ott lattam csak 769-789EUR akciokat Inno3D-re.
Mondhatja az NV hogy a 4080 12GB a 3090 sebesseget hozza, de nekem azert vannak ketsegeim ami ezt illeti, majd kiderul ha kint vannak a kartyak. Es azert ha valasztani kene egy 1200EUR 3090Ti es egy varhatoan inkabb 1250-1300EUR vagy dragabb 4080 12GB kozott akkor en meg mindig a 3090Ti 24GB fele hajlanak, foleg a Stable Diffusion es tarsai nepszeruseget nezve
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz #65537792 #628 üzenetére
Németeknél is van újdonságadó azért, nomeg függ attól, hogy mennyire fogy. Pl a MSI 3090 Ti Suprim X pár nap alatt beesett 2369 környékéről 2250-ra és maradt is utána míg jöttek a csökkentések.
Amúgy most mindenképp piaci sokk lesz egy ideig míg átvonul az új árképzés az emberek tudatába (USD=EUR+VAT külön) a régi áras kártyák mindenképp jobb vételek maradnak.Amd most jól beszopta -EUban legalábbis biztosan- a 7xxx-es procikkal.Nyilván nem segített, hogy a prémium kategóriás alaplapok kerültek még csak a piacra, meg mellé a DDR5.... de látványosan nem fogynak.
Ha a B650-el nem indul be a dolog, vagy árvágás vagy bundlizást fogunk látni hamarosan (alaplap+proci együtt vétele esetén 150 eur kedvezmény stílusban)EA: It's in the crate!
-
pohár
félisten
válasz #65537792 #626 üzenetére
az új széria szerintem mindenhol drága lesz az első napokban/hetekben, utána már jó lehet az ára
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz #65537792 #623 üzenetére
itthon is ennyi lesz az alja Giga modell, de a TUF ASUS plusz 30-40k ahhoz képest is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Akra_hu
tag
[link] There are good and bad news.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
420-as eurónál
legolcsóbb alapmodellek minimális magyar ára (+haszon, árfolyamkockázat) zárójelben amennyibe szeptember 19-én került volna4080 12 GB: 479 527 Ft (455 207)
4080 16 GB: 639 547 Ft (607 112)
4090 24GB: 852 907 Ft (809 652)EA: It's in the crate!
-
-=RelakS=-
veterán
DLSS 3 Digital Foundry Showcase
Pókpofa lába vicces lett
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
pohár
félisten
PM pont ma vitte fel a rendszerünkbe a Giga 4090-ét, nettó 700k fölött lesz kicsit az ára a partnereknek
-
venom8888
őstag
The good news is that these DLSS 3 games will still benefit. As Nvidia confirmed to us: "So DLSS 2 (or DLSS Super Resolution, if you prefer) and NVIDIA Reflex will, of course, remain supported on prior generation hardware, so current GeForce gamers will still benefit from games integrating DLSS 3.
Barhogyan is ertsek ezt. De ezt amugy is gondoltuk, hogy a dlss3 as jatekokat a dlss 2 vel ugyan ugy tudjuk majd hasznalni.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Jelenlegi 412.5 árfolyam vs a szeptember 19-i 398.7 (20-án jelentették be a kártyákat)
(alapmodellek árai)
4080 12GB : 1141.73 eurós magyar áfás áron : 455 207 Ft -> 470 964 Ft
4080 16 GB : 1522.73€ (HU VAT) : 607 112 Ft -> 628 126 Ft
4090 24GB: 2030.73 : 809 652 Ft -> 837 676FtMonopoly pénz ez a forint na
-
ribizly
veterán
válasz #65537792 #606 üzenetére
Elvileg nem is kerul majd visszafele bele, mert "allitolag" nem birja a 3xxx rendes teljesitmennyel generalni a plusz frame-eket. Ez amugyis mindegy, mert egy "vizualis atveresrol" van szo. Olyan cimeknel lehet ertelme, ahol nincsenek hirtelen mozgasok (pl. Flight Simulator).
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
venom8888
őstag
A 30xx szeria tamogatja makd az uj dlss-t?
-
warcat
veterán
válasz kevike576 #596 üzenetére
De, lement 405 alá, aztán pofázott újra az MNB egy órán belül magyar módra, hogy nem akarnak több kamatot emelni ami elvette az egész 1.25% kamatemelés élét, a mai helyzetet meg te is meg látod. Jós nem vagyok akkor már nyugdíjas lennék Amúgy ha a gázzal gáz van, egyből térdel a forint +euró
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- PlayStation 4
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Zotac RTX 4070Ti Super Trinity Black Edition 16GB GDDR6X videokártya garanciával
- GAINWARD GHOST RTX 4070 12GB! RGB-s!!! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AKCIÓ! Asus ProArt RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Videókártya Támasz - GPU Holder / Állíthatók 62-90, 87-120, 112-170 mm / Több Színben Kérhetők
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC Edition - Garancia 2026.12.14.
- ZOTAC GeForce RTX 4090 Trinity OC 24GB
- RTX 40 szériás videókártyát keresek garanciával Debreceni személyes átvétellel
- Garanciás! (2026.01.27) Gainward Phantom RTX 4080 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest