Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz laychi #29901 üzenetére
Az is érdekes nálad, hogy a 80% ventifordulat ~2440 rpm, nálam meg ~2150
Bios profil miatt. Egyik illetve másik profil máshogy százalékolja.
Itt is látszik ez például.
https://www.techpowerup.com/review/evga-geforce-rtx-3080-ti-ftw3-ultra/32.html
76% - 1986rpm
73% - 2234rpm[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
GAbre
veterán
Üdv!
Próbáltam keresgélni nem jártam sikerrel,hogy vajon így újabb fél év elteltével,vajon hogy állnak a feliratkozások evga oldalon
Tudja valaki linkelni?omfgk:
Azért ez össze van rakva:
29/09/2021
6/15/2021 09:00:25 AM
Találd ki melyik a hónap nap.(mármint a többinél ami 12-nél kisebb számokat tartalmaz.
De látom még mindíg gyorsan fogynak ezek a feliratkozások köszi[ Szerkesztve ]
-
addikt
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KN9nNlUdmFkp15VzOYUGM4_fu7-Y5ybkONHGSqqcNcc/edit#gid=0
A régebbi kártyákat, a 3080-3070-3060Ti triót is egy ideig követték, de utána abbamaradt az egész.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Most vettem edigitalon 15,190 Ft-ért egy ftw3 ultra 3080ti-t [link]
Még nem törölték, és azt írják átvehető a szaküzletben kaptam róla sms-t is
járt már így valaki?
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz DeathAdder #29909 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy nem fogod megkapni annyiért.
-
ForRedGlory
félisten
50-ért átveszem, ha eladó lesz.
-
őstag
válasz DeathAdder #29912 üzenetére
Ők hibáztak (jogilag ez nem hiba, hanem csak egy érték), ha nem adják át mehetsz a fogyasztóvédelemhez. Egyszer régen ilyen hiba miatt jutottam hozzá a Tomb Raider új játékához potom 3000 Ft-ért mert a Tesco Global rosszul árazott.
#29913 ForRedGlory
Én fizetném érte az MSRP-t DeathAdder-nek, úgy sem kerülök sorra az EVGA queue-ban[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz ForRedGlory #29916 üzenetére
engem tavasszal az iponból is felhívtak hogy fényképezzem le a kártya serialját amit tőlük vettem, mert valami kavarodás történt, és miután elküldtem a képet mondták hogy küldjem vissza a kártyát mert összekevertek valamit és amit adtak az egy 15 ezer ft-al drágább kártya. Noha egy tök ugyanolyan 3060ti-t kaptam, amit rendeltem. Mondtam hogy én ezt már kivittem az országból úgyhogy nem lesz egyszerű, mire azt mondták hogy ok akkor hagyjam
-
ForRedGlory
félisten
válasz DeathAdder #29917 üzenetére
Az vicces.
-
őstag
válasz ForRedGlory #29916 üzenetére
Visszaigazolták hogy átvehető
-
Warzoz
senior tag
Akinek nem lenne elég a léghűtés, de épített vizet nem akar az EVGA kártyájára, igen borsos áron, de megint kapható az EVGA HYBRID Kit a zöld manós boltban. Nemrég mintha valaki akart volna venni, csak nem volt kapható.
-
MPowerPH
félisten
Gondolom mar toroltek.
nexwo:
Aprobetus resz...[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ForRedGlory
félisten
válasz DeathAdder #29922 üzenetére
Akkor vedd át gyorsan.
-
MPowerPH
félisten
Mondjuk ez gyanus. En azert lehet elmennek, es atvennem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MODERÁTOR
Az év biznisze lenne
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Wilks
tag
A fejleményeket kíváncsian várjuk.
-
DeathAdder
veterán
főnököm most küldte be az asszonyát hogy vegye már át mert én külföldön vagyok, majd írom hogy mi volt
-
laychi
veterán
válasz DeathAdder #29927 üzenetére
Majd azt mondja, hogy nem adták oda neki, és még aznap meghirdeti 700k-ért a Hardveraprón
-
laychi
veterán
Tapasztalt evga-soktól kérdezném:
Evga-nál mire lehet számítani kiterjesztett gari esetén?
Ha tönkremegy a termék, amikor már nem kapható, az új szériából kap az ember terméket, az tiszta.
De mit vesznek figyelembe?
Árat vagy teljesítmény, esetleg kategóriát?
Például, ha 10 év garit veszek és már az 5000-es széria van kint vagy a 6000-es esetleg, amikor meghal a kártya, akkor mit kapnék vajon?
a.)Az aktuálisan ugyan ilyen teljesítményű kártyát, ami addigra eléggé "elavult", valamint esetlegesen olcsóbb árkategóriát képvisel
vagy
b.)árban egyezőt, ami lehet kicsit jobb, de az sem acélos a majdani játékoknál
vagy
c.)aktuális csúcskártyát, ha egy csúcskártyát regisztrálok? -
nagyúr
válasz laychi #29929 üzenetére
EVGA esetén nem tudom mi a szokás, de nagykernél még a sima 3 év garis kártyáknál is az a bevett szokás, hogy ha nagyon a 3. év vége felé megy meg akkor ugye már esélyes, hogy nincs ilyen kártya forgalomban épp ezért ezek az opciók vannak:
1: Amennyiben még a gyártónak van belőle cseredarab (javított nagyon ritka esetben új) akkor cserélik
2: Amennyiben nincs a kártyával megegyező akkor fel szoktak ajánlani egy a halott kártyával sebességben legalább megegyező, vagy jobb kártyát (de rosszabbat nem, ha csak te azt el nem fogadod, de miért is fogadnád ugye el)
3: Amennyiben a fenti kettő nem járható, vagy te azt kéred akkor kérheted a pénzvisszafizetést / levásárlást.
Ez utóbbi viszont ingoványos talaj, sokszor trükközni akar a nagyker (esetleg kisker) és a vevő is. Pl a mostani kialakult VGA helyzet jó példa. Te tavaly vettél egy 3080-at 350-ért ami most ugye 700-800. Ha 2 év múlva is maradna a jelenlegi helyzet akkor a nagyker erőltetné a pénzvisszafizetést mivel ha kártyát kéne adjon az 2x annyiba lenne neki, és bár nem ismerem a gyártóval való üzletpolitikát és a garanciára vonatkozó szerződést de esélyes, hogy a felé mennének, hogy ne kelljen cserélni.
Viszont ha most veszel drágán kártyát, majd 2,5-3 év múlva meg normalizálódik a helyzet és a most drágán vett kártyád árából kijönne akkor 2, akkor meg kézzel lábbal azon lennének, hogy kártyát adjanak.
EVGA bár nagy név, és cég ők is pénzből élnek, és a részvényesek is elvárják, hogy ne jótékonysági egylet legyen.
Ezért azt kb kizártnak tartom, hogy ha mondjuk most veszel egy 3080-at meg mondjuk 5 vagy 10 év gart rá, akkor ha beszarna és addigra már mondjuk a 6-7-8. generáció lenne piacon akkor egy akkori 3080-at kapnál érte cserébe. Valószínűleg egy x060 vagy x070 (feltételezve a jelenlegi számozás megtartását) vagy akár ennél is gyengébb kártyát kapnál cserébe ami megüti a 3080 szintjét.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
warcat
veterán
válasz laychi #29929 üzenetére
Megnézik mi van készleten.
Általában elfogadják, ha kifogást emelsz mert kevesebb a vram a kártyán. (1080 Ti -> 2080, 2080S)
Ne felejtsd el, hogy a közben kijött szériákból is lesz javított a szervíz raktárában.
Ha nem lenne semmi hasonló, akkor kapsz egy újat (nem valószínű).A javítással kevésbé foglalkozó cégek reakciója az, hogy egy ősrégi de kedvezően elbírált garanciális problémát letudnak egy vadiúj, dobozos, kereskedelmi forgalomba szánt kártyával.
Evga fórumon turkálhatsz konkrét őáldák után ki mit kapott.
EA: It's in the crate!
-
laychi
veterán
válasz Shkiz0 #29930 üzenetére
Mivel stepupra van regisztrálva a kártya és a majdani 3090 miatt szeretném a garit meghosszabbítani, így az Ő MSRP árukon lenne a kártya, nem 1,5-2x-es áron.
A vram mennyisége miatt is számíthat a cserekártya, nem mindegy, hogy a 24GB-os kártya helyett adnának egy 16GB-osat.
Vannak akik munkára használják a kártyát, ahol számít a vram mennyisége, szerintem emiatt több specifikációnak is meg kell feleljen a kártya, nem csak kimondottan a gpu teljesítménye a mérvadó.
De lehet tévedek. -
DeathAdder
veterán
Nemrég kaptam a képet, serial számos, gyári zárómatrica rajta, garanciajegyen is egyezik a serial
Gondolom erre most kötelező megvenni a 10 év garit, eladni nem szeretném, esetleg step uppolni 90ti-re.
-
őstag
válasz DeathAdder #29933 üzenetére
Mondtam én, én is így voltam a TombRaider-el de ez kicsit jobb, de csak kicsit. (Félnek a fogyasztóvédelemtől és ők hibáztak)
Viszont Step-up esetén a teljes 3090 ti árát fizeted majd.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Az úgy komoly.
Grat hozzá.
Én nem stepupolnám, minek fizetnél ki 1900 euro felárat egy alig jobb kártyára?172 euro-ért tudnék most venni a 3080 ftw3 hybrid kitet.
Szeintetek megéri?
még ezt nézegettem amúgy:
[link][ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Nem semmi...
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
addikt
Igen, ezt az Edigital-hoz nem viheted vissza gariztatni, az biztos. Vagyis viheted. 15k-t visszakapod még aznap.
Evga 5-10 év mehet is rá.
Step up-ban meg beszámolják nettó 32 euróért a kártyádat.
Nincs kikötve ,hogy XY minimum összeg.
----
Jah és egyébként kapd be.[ Szerkesztve ]
-
-
ForRedGlory
félisten
Megvan az évtized biznisze. Több mákostésztát idén már ne egyél.
-
warcat
veterán
Szerintem meg simán csak a kutya sem nézett rá az összegre, elég nagy cég hozzá,hogy megtörténjen.Bumm, gyorsan elkelt egy 800k-s videókártya azonnal, ezt már nem hozza le a híradó manapság.
Grat hozzá, szintén a személyes használatot javaslom, igen szerencsés, hogy ráadásul Evga, gariztatás így megoldva.
EA: It's in the crate!
-
Wilks
tag
Most szerintem az E-digitalnal valakit f@szra húznak keményen........
-
-
válasz DeathAdder #29945 üzenetére
Gratula. Majd írd meg, hogy akarják visszaszerezni. Úgyis rájönnek.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz DeathAdder #29945 üzenetére
Lehet, hogy ez az eltűnt USA szállítmányból való, ezért volt ilyen olcsó
-
4264adam
veterán
válasz ForRedGlory #29949 üzenetére
"a károsult ellen vagyonosodási vizsgálat indul, mégis honnan volt neki két videokártyája"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest