Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Jún 8 vásárlású ftw3 u 3080 vajon már LHR-es lehet?
-
Puma K
nagyúr
válasz DeathAdder #29502 üzenetére
"identifying LHR models:
3070/3080 models
- ASUS – LHR will be marked as version 2 (ex - ROG Strix GeForce RTX™ 3070 V2)- MSI – LHR will be marked along with the SKU (ex - 3070 GAMING TRIO PLUS 8G LHR) just like ZOTAC
- EVGA – LHR will be marked along with the SKU as “KL” (ex - 8GB GDDR6 08G-P4-3080-KL). As facts, they have listed new 3060 Ti model along with “KL” + "LHR". Please refer https://www.newegg.com/evga-geforce-rtx-3060-ti-08g-p5-3663-kl/p/N82E16814487540?Item=N82E16814487540
- GIGABYTE - LHR will be marked as version 2 / rev. 2.0
- ZOTAC - LHR will be marked along with the SKU (ex - RTX 3080 Trinity LHR or ZT-A30800D-10PLHR) – this is a fact because go over to their website and you can see that https://www.zotac.com/product/graphics_card/all"
Forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
intelke82
csendes tag
Sziasztok!
Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban van tapasztalatotok? (zöld manós bolt)
Webshopjukban nincs elérhető kártya...
Szerintetek cserére tartanak kártyát, vagy pénzt adnak vissza?
Előre is köszi, ha van valakinek infója/tapasztalata ezügyben! -
tupacamaru
veterán
válasz intelke82 #29504 üzenetére
Ha olcsóbban vetted, mint az aktuális ára akkor biztos hogy pénzt. Nem tudod a gyártóval intézni?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
intelke82
csendes tag
válasz tupacamaru #29506 üzenetére
Sajnos jóval olcsóbban vettem...
Gainward-nak írjak szerintetek, hogy ez a helyzet? -
warcat
veterán
válasz intelke82 #29507 üzenetére
A legtöbb gyártó ugyebár -legalábbis a garancia bolti része alatt- csak a viszonteladón keresztül fogad kártyát RMA-ra (olcsóbb).Kivétel ha pl csődbe ment.
Első körben mindenképp keresd meg őket, hogy a jelenlegi extrém helyzetre való tekintettel (hiába adná vissza a bolt a pénzed, nem tudsz kártyát venni rajta) foglalkoznának-e veled.
Kíváncsi lennék azért, hogy alza 'hivatalos' gyakorlata -e a pénzvisszafizetés a vevő kérése, igénye ellenére, vagy a bolti alkalmazott maga hajt a lóvéra.
Mindenesetre cserét simán lehet(ne) most is intézni, ugyanis a garanciális ügyekre kötelezően külön raktárkészletet kell fenntartania a gyártóknak, szóval az Alza meg is fogja kapni vagy a javított, vagy a teljesen új kártyát amit majd jól eladnak.
EA: It's in the crate!
-
tupacamaru
veterán
válasz DeathAdder #29511 üzenetére
A GPU-Z-t azért csak ismeri. Az kiírja.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Puma K
nagyúr
válasz tupacamaru #29512 üzenetére
A GPU-Z nem írja ki.
-
warcat
veterán
válasz DeathAdder #29511 üzenetére
Szerepel a kártyán is a szériaszámnál a KR, illetve azért csak beregisztrálta az evga oldalán a gari miatt, ott is pontosan fel van tüntetve a modell.
És a dobozon is rajta van, nálam van felesben egy Evga 3080 doboz, tessék a tetejéről (nagyon gyengék a fényviszonyok szóval olyan a kép amilyen)Ha még így is megy a hímez-hámoz az már gyanús lenne nekem, nem kell hozzá sok ész, hogy mekkora értékkülönbség van a non-LHR és LHR között.
3080 KR : mentes
3080 KL : záras[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Puma K
nagyúr
válasz tupacamaru #29514 üzenetére
Azért konkretizálhatnád hogy mire gondol kedves költő
Most már látom, hogy a GPU-nál írja zárójelben.Otthon leszek ránézek az én kártyámra is, mert az tuti az de nem rémlik, hogy a GPU-Z írná.
-
MZsoltee
veterán
válasz tupacamaru #29514 üzenetére
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
blu79
addikt
válasz MZsoltee #29519 üzenetére
Szia, az enyémnél nem írja a a Gpu-Z hogy LHR (3080 Waterforce WB) de a dobozára rá van írva . Akkor hogy is van ez ?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
-
Laraxior
titán
...és mit ír a GPU-d nevére?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
blu79
addikt
válasz tupacamaru #29522 üzenetére
Most frissítettem a legújabb Gpu-Z-re így már írja hogy Lhr....
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
intelke82
csendes tag
válasz KAMELOT #29520 üzenetére
Rakerdeztem mar. Az ugyintezo semmit nem tud. Momdtam neki hogy akkor menjen el es kerdezze meg a felettesetol. Megkerdezte....semmit nem tud ott O sem mondani....Bar annyit elejtetett hogy szerinte penzvisszafizetes lesz...
A kartya hibaja: instant fagy a kep mar a jatekok menujebe par masodpercen belul. Hangja van a
menunek. Tudsz is kattingatni, de csak egy allo kepet latsz.
Bevittem ismerosokhoz infos boltba. Teszteltek ok is. Es itt jon a csavar az egeszben. Jatekok alatt ugyen ez naluk is, viszont a banyaba szepen es hibatlanul hozza az ethereum-ot. Ezert nem akarom "elherdalni" a kartyat....Csak en nem banyaszok.... -
őstag
Valakinek van Asus turbo 3090-e? Csak új blowert tervezgetek (hűtő dizájn) és kéne vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
3080 12GB
3070ti 16GB
nVidiánál le kéne már jönni a gombáról...Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
őstag
válasz -=RelakS=- #29532 üzenetére
én megvárnám mi sül ki belőle, eddig a 80 ti-s kártyák 11 GB-al jöttek, most csak 10 és jött egy sablon magyarázkodás: [link]
-
-=RelakS=-
veterán
A 70ti miért 16GB, mikor az a gyengébb kártya?
Meg akkor lesz majd 3080ti v2 is mondjuk 14GB-al?
Nem elég, hogy szinte 256 cuda magonként van már egy processzor, még megfűszerezik 2GB-os lépésekkel i?
Kíváncsi lennék azért, hogy a háttérben mi van. Mert lehet morogni, hogy inkább gyártanának kevesebből többet, de lehet, hogy jó része a variációknak csak "selejt", kiradírozták a nem működő részt, és ne, vedd parasztItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
KAMELOT
titán
válasz -=RelakS=- #29532 üzenetére
Nem sok értelme van. Ennyi erővel kiadhatták volna már elsőre is így.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
őstag
-
ribizly
veterán
válasz KAMELOT #29543 üzenetére
Kb annyi értelme lehet, hogy van mire felhúzni az MSRP árát és több marad a gyártók zsebében. Nem mintha ne mondhatná a gyártó, hogy innentől 2000$-on nyitunk mindent.
De amúgy az utóbbi időben több játékkal is találkoztam (pl. Halo Infinite, Warzone), amelyeket 1440p-n max-ra húzva kilógnék a 8GB-ból. Ettől még nem ez az optimális felhozatal az biztos.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
keIdor
titán
válasz -=RelakS=- #29536 üzenetére
256bit-el tudsz csinálni 16GB-ot, 384-el nem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
vdc
tag
Sziasztok,
Abban kérném a segítségeteket, hogy van egy EVGA 3080TI FTW3-am. A regisztrációkor jelntjeztem a Stepa up-ra és most jelezték, hogy sorra kerültem.
Az új kártya: EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING, 24G-P5-3987-KR lenne.
Árat még nem küldtek, de látjátok értelmét 3080Ti-ről 3090-re váltásnak?Eredetileg az volt a gondolatom, hogy mivel a 3090-es nem LHR-es könnyebben el tudom majd adni és akár az újabb genre cserélni.
Köszi
-
Locutus
veterán
4K ultrában lehet pár % értelme, de azt neked kell eldönteni, hogy ezért cserébe megéri e a felár, és a többletfogyasztás.
(meg én mondjuk kicsit csalódtam is az EVGA-ban, ami a 4K/hdmi2.1 mizériákat illeti vele, plusz elég sok 3090 el is halálozott, ami szintén szinte kizárólag az EVGA-t érintette.)Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
őstag
3080 TI -ről 3090-re FTW3 -ról FTW3 Ultrára akkor éri meg ha nagyon jó szellőzés van a gépedben és 50e Ft-nál nem nagyobb a különbözet (kb csak annyival erősebb/pénz).
Ha mázlid van és az evga beszámmítja az eredeti vételárát a 3080 TI-nek (gondolom jóval drágábban vetted mint náluk szereplő ár + 27% áfa) és a saját vételárukat nézik a 3090-hez akkor nem lesz nagy ráfizetés.Viszont 3090-el nem bányásznak (annyira) csak ott ahol kell a konvektor mellé még fűtőtest.
(De arra készülj, hogy a következő generáció még többet fog fogyasztani, nem úgy van mint régen hogy 1080 ti aztán 2080 ti csak 250W FE értékkel a csúcskártya...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest