Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
AsakuraDave
őstag
válasz Laraxior #26951 üzenetére
Grafika elmegy a tájak szépek de a karakterek annyira nem illenek bele azokon a modelleken még dolgozhattak volna
Illetve eu/usa fejlesztők még mindig a béka segge alatt vannak a "True Action Combat" rendszerekbe mert ez nevetséges ahogy itt is megcsinálták a combatot..
Anno TERA volt az első ilyen MMO-m hát az úristen de jóvolt végre nem tabolos egyhelyben futkozos nyomom a gombot unalom hanem reflex és skill kellett hozzá. Aztán BnS nah az meg igazi elmebeteg végtelen skill cappel PVP-be esélyem se volt de annyira brutál a combat flow hogy még így is élveztem.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Laraxior
titán
válasz Melorin #26955 üzenetére
4MB-os képek lennének... de ide feltöltve 250-500kB...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ForRedGlory
félisten
válasz #15779328 #26958 üzenetére
Zorel matekja helyes, kereshetsz rajta egy rakás pénzt. Simán cserélném már csak üzleti megfontolásból is. Persze lehet nem keresel rajta 200 eFt-t, de a 100 szerintem minimum ott lesz a zsebben még akkor is ha a legjobb 3080 TI környékén nézelődsz utána.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz keIdor #26964 üzenetére
Ez akkor van, ha nem zargatod őket telefonon, hanem csak az online űrlapra (gyakorlatilag emailváltás) hagyatkozol. Telefon+ angol/német + készülsz videóval a problémáról (youtube privát link pl) és gyorsan le van okézva az RMA.
Ez az a rész ami ténylegesen elhúzódik ha nem teszed oda magad, mert az ügyfélszolgálatosnak kötelezően meg kell próbálnia,hogy kizárja a nem a videókártyához kapcsolódó problémákat. Ez minimum 2 levélváltás ami nagyon lassú náluk.Én pl át lettem adva az amerikai ügyfélszolgálatnak, annyira nem győzte az az 1-2 ember ami alkalmazva lehet rá itt a németeknél. (karácsonykor zajlott)
Maga az RMA már gyors, a sima bő egy hét alatt lezavarható, advanced RMA meg (a te oldaladról) lezárul 3-4 munkanap alatt.
EA: It's in the crate!
-
MPowerPH
félisten
En inkabb tapasztaltnak hivom... Osszesen 4db EVGA 3080 -at gariztattam, es 1db 3090 -et.
De a csorda-birka szellem, ahogy hivod, az megbukott a masik topikban is. Hiaba mondtuk neki, hogy a B-Die 45 fok korul mar hibazik, az suletlenseg meg badarsag volt. Aztan ma rajott, hogy sima defaulton is hibazik nala a TM5, 40 fokos modulokkal.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz #15779328 #26973 üzenetére
Igen, nincs kihegyezve a memoria, azert nem. Alapjaraton nem fog hibazni, a 4198MHz@C18 meg nem egy kihegyezett beallitas, valszeg 50 fokon is stabil lenne. Rakd C16-17 -re, aztan nezd meg ugy hutve a modulokat, meg hutes nelkul.
Egyebkent Anta Extreme -el tesztelunk, az 5 perc alat tis kihozza, ha rossz. A default -nak kell 1 ora minimum. Ha mar TM5, es memoria stabilitas teszteles.
mod: szerintem tudna az. Csak feszultseg kerdese... Nem rossz modulok azok, meg 4 -es felallasban sem.
mod2: Ez meg C19... Korabban is irtuk, akkor van baj, ha nagyon ki vannak hegyezve. 4000C14 nalam is okes, ha hutom. Ahogy elveszem a hutest, szorja a hibaka. De 4000 C16 -al mehet hutes nelkul, nem fog hibat dobni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
törölt tag
válasz MPowerPH #26974 üzenetére
Az én ramjaim, nem is támogatják a z590-et, főleg alapjáraton nem!
Cl17-et eddig sem tudta, most miért kéne?
4,5 órás teszt. Ventik nélkül.
Cl17 az 5perces teszteken elmegy, de a több órás teszten elhasal.A memtest86 nem írja ki a valós időzítést, amit kiolvas "gyárit" annyit!
Ha szórja a hibákat szar a beállításod, bírnia kell az 50 °C-ot ! Gyárilag sem jár hozzá hűtő, ne minket vegyél alapul, zárt ház - air vga, pillanatok alatt ott az 50 fok.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz #15779328 #26975 üzenetére
"Cl17 az 5perces teszteken elmegy, de a több órás teszten elhasal."
anta777 extreme preset -el probald ki akkor, azzal inditsad a TM5 -ot, es nem kell orakig tesztelni. Azzal 1 kor 40 perc korul van.
Feszultseg kerdese, 1.57V -al lehet mar stabil lenne, oda viszont kell az aktiv hutes. En is 1.54V -ot adok neki, de amig stabil volt a magasabb freki is, addig megkapta az 1.6V -ot is akar.keIdor: Nekem semmi bajom vele. Nem tartok nagy jelentoseget annak, hogy forumon neha vitazunk. Ennyi kell.
Es csak jeleztem, hogy eleg sok friss Ampere kartyat gariztattam, leven azokbol hoztam be a legtobbet a SuprimX mellett.
Nekem sokaig tartott, bar nem mentem utana, leirtam a problemat, valaszoltak, aztan feladtam a VGA -t.
RMA -juk a legjobb, de ettol meg en a reszemrol nem dobnam a tutit. Uzleti szempontbol viszont nem rossz, ez teny. Megjon, kiprobalja, eladja, majd vesz egy masik Ti -t, es a blokk ara tuti megvan, es ahogy elnezem az arakat, meg tobb is. 3090 -eket a banyaszok elviszik, mert nincs mas.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
warcat
veterán
válasz KAMELOT #26980 üzenetére
Nem sokat ér annak a fickónak a tippelgetése akire a cikk épít, mert ugyanaz a csávó meg fenten bizakodik benne, hogy decemberben eth átmegy proof of stake-re azaz végetér a bányászat.
Ha meg így lenne, ekkora felárat nem érnek a kártyák, önellentmondásba keveredik.EA: It's in the crate!
-
keIdor
titán
válasz warcat #26983 üzenetére
Bányától függetlenül is eladható minden a kiírt árakon, amennyiben marad MSRP közelében a dolog.
Ha nagy a sebesség növekedés, akkor az 1200 USD teljesen legit, ennyi volt az RTX-2080Ti is aztán ugyanúgy fogyott. Pedig az csak egy nevetséges +30%-ot hozott a GP102-re.
Ha ismét megkapja az AD102-t a 4080, azaz a nagy GPU-t, akkor ez teljesen "korrekt" ár lenne érte.
A 4090 meg bármennyiért eladható. Mindig lesznek olyanok, akiknek +10% is megér dupla árat.Lehet tovább növelni az árakat, a gyártók helyébe én is ezt tenném. Szerintem még nem értünk a csúcspontra, mert fogynak a kártyák. Meg kell nézni, hogy 2000€ és 3000€ kártyákra hogy reagálnak az embernek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz Warzoz #26984 üzenetére
Kinti teruleteken szepen megy, csak a varosban van a gond.
De belottem neki inkabb a 60FPS limitet.. Persze valahol még ez is gondot okoz."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
warcat
veterán
válasz KAMELOT #26986 üzenetére
Feleslegesen vitatkoztok, az a tényállás rengeteg eladást generál, hogy a videókártya ára -jelenleg-megtérül.
A januárban megvásárolt 3090 már visszafizette a vételárát az extrém árazása ellenére, természetesen érthető, hogy nincs 700 euróért 3080.
Ha azonban a bányászat (és így a megtérülés) eltűnik, mint ahogy Graphically Challenged reméli, akkor semmi alapja még két lapáttal alápakolni az áraknak.Hogy-hogynem a 2080 Ti-t sem hordták raklapokkal.Ennyi.Amúgy vicces mert én nézni is szoktam a videóit nem csak cikket olvasni róla.
Egyébként eléggé egy bohóc, és 75e feliratkozója van, szóval igen szuperbenfentesről van szó nem csak egy random youtuber hasraütéséről.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
keIdor
titán
válasz warcat #26988 üzenetére
2020-ban is fogytak a kártyák, akkor még a bánya hiszti sehol nem volt. Nem 700€ volt a kártya, hanem 1000-1200€, de pillanatok alatt vittek mindent. Ha baromi sok lesz a gyorsulás, akkor 1500-2000€-ért is vinni fogják, mint a cukrot.
Nem mindenki bányászik, egyszerűen sokaknak csak a teljesítmény kell és ezért fizetnek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MPowerPH
félisten
válasz keIdor #26989 üzenetére
A vegere az arak sokkal brutalisabbak voltak. Kintrol meg volt kartya dogivel atszamolva 525k -ert, ami a vegere mar 680-720k volt. Csak azert, mert folyamat elvittek, a banyaszok. A kartyak 95% -a banyaszok kezebe kerult. Par ember volt, aki jatekra vette, de mellette O is kibanyaszta vele legalabb a felarat.
Maradjunk tovabbra is abban, hogy az Ampere volt eddig a legolcsobb NV szeria, ha a user okos volt, idoben tudott szerezni belole, es meg nem elszallt, es foleg nem scalper aron. Sokunk mar nem hogy fizetett a kartyaert, de boven pluszban van, es meg van egy kartyaja is a gepben, teljesen ingyen. Ilyen ez elott mikor volt?[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
echterion
nagyúr
válasz MPowerPH #26991 üzenetére
"Maradjunk tovabbra is abban, hogy az Ampere volt eddig a legolcsobb NV szeria, ha a user okos volt" - egyetértek, nekem ilyen olcsó kártyám még sose volt, kis befektetéssel lett egy ingyen 3080-am (de lehetett volna 3090 is, csak nem akartam olyat a hátlapi vram miatt), sőt, mellette még hozott némi extrát is ez a gen nekem.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz MPowerPH #26993 üzenetére
Na, erre mondják, hogy utólag könnyű okosnak lenni.
Mert ha tudtad volna, hogy feljebb mennek az árak, akkor annyi 3080-at vettél volna, amennyit találsz még 2020-ban... vagy ami még jobb, veszel kriptót 2020-ban, na az okos, aki azt csinálta. A komoly összegek ott kezdődnek, hogy 5 számjegy euróban.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
AsakuraDave
őstag
válasz warcat #26988 üzenetére
Imádom ezt a sok trash youtubos gyökeret akik csak lehozzák azokat a híreket amiket tegnap elött elolvastak a neten mintha más ember erre nem lenne képes. Semmi eredetiség, saját ötlet csak a neten összekapirgált szemét.. Tipikus clickbait címek etc.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
KAMELOT
titán
válasz AsakuraDave #26998 üzenetére
Ilyen Varga Irénkére kíváncsiak az emberek!
Laraxior: Milyen beállítsokkal, mennyi FPS ad a game?
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5