Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #81887 üzenetére
Fiatal golya koromban (21-22 lehettem) volt nekem is, epp leesett egy reggelre 40cm friss ho, es ahol akkor dolgoztam ott a tulaj egy atlagos f.sz volt, megkerte a ket dolgozojat, hogy ugyan a bolt korul es az udvarban legyen mar a ho ellapatolva mert jon aru, nah az elso 10 perc utan mindketten poloban lapatoltunk...es meg vagy 2 oran at a minusz par fokban.
Par nap utan mar agyban voltam 40 fokos lazzal, majd a doki mondta, hogy otthon kellene maradjak vagy 2 hetet, mert a tudogyulladas nem jatek, lehetne visszamarado-vissztero dolgok ha nincs kipihenve.
Termeszetesen 3 nap utan az akkori fonokom mar hivogaott, hogy kivagyok rugva ha nem megyek melozni...visszamentem mert kellett a penz...
Kb 10 even keresztul tavasszal es osszes a semmitol ugy kohogtem szarazon mint a kutya, tulajdonkeppen kinn Angliaban mult el, gondolom a paras levego segitett.
Valami visszamarado sz@r volt, egy laza 10 evre elkisert...
Majd ha egyszer hazaugrom a szulofalumba, megnezem van-e tuzkarra biztositasa az oregnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Playstation Move kontroller VR-hoz is!
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- imac 2019 / 3.7 GHZ 6mag / IntelCore i5 - radeon pro 580X8GB / 36 GB RAM / 2TB FusionDrive
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest