Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz Habugi #74999 üzenetére
Az nagyon jó ár, nekem csak a SP 20 volt, a játék meg 40Font, de meglett a Steelbook-os kiadás.
Mivel írtad a VR streamet, akkor tudod, hogy ő mivel tolja, az a dex build, gyors és pontos, de cserébe nem sokat bírsz ki, és a pajzs annyira nem passzol a stílusba. Ha jól emlékszem kezdőknek általában a knight-ot ajánlják, csak egy fokkal lassabb de van mindene.
-
Habugi
addikt
válasz cyberkind #74997 üzenetére
Instantgamingről most 25€-ért megvolt a fullos delux, elnézve a Steamen mennyi sztem ennyit megért.
Hallod, fogalmam nincs kb, mondom nekem eddig a teljes széria kimaradt, ilyen mélységi dolgok h milyen buildek mire jók/mire nem, melyeknek mik a speckóik, mivel érdemes indulni stb ez totál homály.
(#74998) proci985:
"tok jo dolog a controller. en se akartam sokaig..
..aztan par eve vettem egyet..
..azota van harom xbox controllerem.."
Na várjunk csak várjunk.., ez a 3db ez valami ajánlott mennyiség, olyasmi mint RAM tekintetében a 8GB?!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
proci985
MODERÁTOR
-
cyberkind
félisten
válasz Habugi #74996 üzenetére
Szerintem ne a Deluxe-ot, elég a sima, van külön SP, és ha nem jönne be a játék akkor annyival kevesebbet költöttél. Nem tudom mivel tervezel indulni, de ha használod a pajzsot, akkor sétagalopp a játék 90%-a, a maradék is inkább a 2 DLC-ben oszlik szét.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz cyberkind #74994 üzenetére
Nah.., mindkét postomban terveztem szóba hozni a Witcher 3-at mint esetleges viszonyítási alapot de rendre kifelejtettem, neked viszont eszedbe jutott, thx!
"Annyi biztos, hogy a 3. támogatja legjobban a billentyűt.."
Ez meg is adta a szükséges kezdő löketet, behúzom a DS3 Deluxot aztán majd kiderül hogy beborul-e, full kezdő vagyok.
(#74995) proci985:
Időről-időre felmerül(t) bennem a gondolat, igazából újonnan sem drágák ezek de valamiért mindig skippelem. Mindegy, most behúztam a játékot ami állítólag kontrolerrel is halál nem hogy nélküle.., ha a kövi pár napot megúszom rendelés nélkül akkor valszeg örökre így marad.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Habugi #74993 üzenetére
xbox 360 kontrollereket utobbi idoben szorjak ki, vegyel egyet (vagy egy onet), pchez kis korultekintessel mukodik es remek.
aztan utana menj vissza pl just case 3ra vagy broforcera, es csodalkozz, hogy azert mennyivel jobb.
(parhuzamos hasznalat utan: az one controller talan egy nuansznyival finomabb es pontosabb, viszont dragabb)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
cyberkind
félisten
válasz Habugi #74993 üzenetére
Teljesen kontrollerre van szabva a teljes játék, persze támogatja a billentyűt de a gombkiosztás már katasztrófa volt, a támadás szintén, mivel van a gyors de gyengébb és a lassabb de erősebb támadás, egérre a lassú van állítva alapból (fogalmam sincs melyik gomb a másik), és bizony a játék pillanata kívánja, hogy melyik kell. Nem egy Witcher 3 ami kontrolleren csak kényelmesebb de nem jobb semmivel, itt nem ez a helyzet, nehéz leírni de nekem játszhatatlan volt az elején billentyűvel, és nem azért mert nehéz a játék.
Annyi biztos, hogy a 3. támogatja legjobban a billentyűt, én az elsővel néztem, onnan vannak a tapasztalatok. Azt tudni kell, hogy az eredeti első rész egy rakás szar minőségét se éri el PC-n.
Ha kiakarsz egy DS-t próbálni, ne a 2-vel kezd!
(#74992) TTomax
Abszolút nem nehéz a széria, persze a 2-től kezdve igencsak geci tud lenni, nincs rá jobb szó.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
(#74991) cyberkind:
Pár szóban nem fejtenéd ki nekem azt a bizonyos "de inkább hagytam is" témát?!
Azért kérdezem mert nem szeretnék úgy beszopódni a játékba pár óra után h közben ütne a gondolat miszerint kontrollerrel lenne az igazi, révén legendásan nehéz a sorozat, szóval na.., ha tényleg ekkora/akkora a kontraszt az irányíthatóságban mint mondják akkor inkább kihagyom..
"Konzolos témáknál van."
Ilyen jellegű helyekre engem akkor lehet betolni ha előtte nagyon leitatnak majd közvetlen utána magatehetetlenre vernek..
(#74992) TTomax:
Ezért is vonz valamennyire, VR-es srácok egykori streamjébe megint belefutottam pár napja és kedvet kaptam hozzá csak a nyavalyás nehézsége okozta frusztrációt elég nehéz elválasztani a vélt/valós irányíthatóságtól egér & bill Vs kontroller szinten, gondoltam hátha próbálta valamelyikőtök mindkettővel.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Habugi #74989 üzenetére
Anno az eredeti elsőben próbáltam azzal de inkább hagytam is, a többi részről nem tudok nyilatkozni mert csak kontrollerrel toltam és tolom most is az egyet, szóval ha nem veted meg a kontrollert, akkor azzal fogod játszani, de kérdezd meg a topikjában. Konzolos témáknál van.
(#74990) VTom
Néha azért kinézegetek. És amúgy meg ez van.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Amennyiben jól tévedek ~másfél-két évvel ezelőttről, van itt egy-két hardcoreabb Dark Souls 3 player, őket kérdezném miszerint nekem mint akinek teljesen kimaradt eddig az egész sorozat.., kell-e adnom azokra a véleményekre melyek szerint a játék közel játszhatatlan bill & egér kombóval a kontroller képest vagy nettó bullsh1t és vágjak bele nyugodtan?!
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
Tudnátok segiteni, nem tudok bejelentkezni a Uplaybe mert valami hitelesitőt kér, beállitottam az új telefonomra, de nem fogadja el azt sem. Mi lehet a gáz?ÁdiBá
-
addikt
válasz cyberkind #74971 üzenetére
Szerintem meg 2021 tavaszára meglépik a megjelenést ps5 fronton, a minap volt egy cikk hogy át fogják értékelni a konzolok életciklusát... Tomival is egyetértek , akkora saccolom az igazi új generációs vga-k megjelenését is.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
VTom
veterán
válasz proci985 #74968 üzenetére
Azt is meg merem kockáztatni, bár lehet hogy ez már konteo kategória, hogy a PS5 megjelés köré pozícionálja az nvidia az igazán új generáció megjelenését, mert addig eltöszmörögnek a játékok ezen a szinten, és nem igazán indokolt a jelentős ugrás.
Magyarul addig betömik a szánkat.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
keIdor
titán
válasz stratova #74966 üzenetére
Itt azt írják lesz Navi 10 meg 11, egyik desktop másik mobil, gondolom utóbbi a gyengébb.
Ha úgy tudják skálázni mint egy Epyc-et, akkor nem is kell jobb.
Kell egy kártyára 2-4 mag és kész.
Itt elvileg szó sincs ugye AFR-ről, mert egy magnak fogja látni a rendszer. Ahogy a Threadripper se két CPU, hanem egy.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
kb.
1080 siman hozta a 295x2 / 980 sli szintjet atlagban, szoval generacionkent a +40-100% megvolt. az 1060 eg kb egy 980 volt teljesitmenyre.
oke, egyik oldalrol 1080p@144re van eleg kartyank, viszont 4k/VRnel azert meg kene boven teljesitmeny.
-
VTom
veterán
Ez inkább azt bizonyítja, hogy töltelék generációt kapunk. Lehet, hogy tényleg kimarad a 12nm is, és a 7 lesz a következő, addig meg még megkopasztják a népet. Már aki megveszi, mert a1080Ti tulajok közül csak a maximalisták fogják.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
stratova
veterán
válasz keIdor #74963 üzenetére
Yep. Ezt rebesgettem korábban is. Hogy Tier 3-ra megy elsőnek Navi. De ezt már Vega 10, 20 roadmap-diáin is így jelezték (enterprise szinten, felette pedig Vega 20 volt feltüntetve).
Ha tippelnem kellene, akkor ez változatlanul egy 4 shader engine-es kártya lehet, ami passzol az NV 1070/1080 felépítéséhez, csak azt a szintet nem Vega 10 fogyasztással hozná.Amúgy kabaré ez a backend herélgetés. Először Intelnek méltóztatnak összerakni egy olyan core configos GPU-t ami fel tudja venni perf/watt a versenyt noti vonalon a 1050 Ti, 1060 MaxQ GPU-kkal (mit ad Isten a RX Vega M GH-n éppen 64 ROP csücsül, amennyit Polarison sosem láttunk [vagy nem engedélyeztek...]).
Linux alá nemrég jött ki mesa driver ahol állítólag "találtak" még 8 ROP-ot (azaz, amennyi egy belépő dVGA-n is elvárt és normális lenne).[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz keIdor #74962 üzenetére
Ez szerintem teljesen reális lenne, véget értek azok az idők mikor 40-50% gyorsulásról beszélünk.
Sőt olvastam még olyat hogy a 1080Ti - től 100% gyorsabb lesz az új GTX, az ilyen HSZ-ken jókat mosolygok.
Az a baj ilyenből indulnak ki a felhasználók, és elkezdik fikázni az új generációt... mert mindenki Isten szintű teljesitményt vár...ÁdiBá
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
DigitalFoundry xx70/xx80 what to expect: [link]
Ha igaz a két kiszivárgott adat a kártyákról, akkor egyelőre ez
xx70 = GTX-1080 + ~10%
illetve
xx80 = GTX-1080Ti + ~10% -nak tűnik... attól függ hol lesznek a végleges órajelek.A Titan V-ből kiindulva ez nem túl acélos, sokan fognak csalódni...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #74957 üzenetére
Nagyon úgy néz ki,hogy Samsung Galaxy S7 lesz,de nem az edge hanem a sima.Kell a QI töltés is a kocsiban,elöl van a az ujjlenyomat olvasó is,kamera is ok,és szinte fillérekért megy,melóra tökéletes lesz.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
Jövőre 12/24-16/32 mainstream ryzen jön ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #74954 üzenetére
egyebkent ha kitalaltad mi lesz / mik az alternativak ide is bedobhatod.
en a pixelt nezem (300 eur), ott van meg a G6 (aminek ugyanolyan rossz az aksija mint a G3nak viszont egyebkent annak az utodja), ott a V30 (aka G6 normalis akksival), a P10 (nincs notch bar nekem tul iphone) meg esetleg az s7-s8 de miota harom honaposan meghalt a meregdraga omniam azota annyira nem vagyok a samsungert oda.
viszont 300ert a pixel nagyon jonak tunik. az "AI" cuccoknal meg nekem nem egyertelmu, hogy hardveresek a featureok. valamennyire meloval atlogok a teruletre, machine vision teruleten is van nemi tapasztalatom. azert vannak eleg kemeny limitaciok is illetve gepi tanulasnal az accuracy a para, tehat ahogy mondjuk mi emberek is elnezunk dolgokat, a megoldas is el fog nezni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TTomax #74948 üzenetére
Én jó ideig azt használtam (S7 Edge).
Pontosan azért,mert elől van az ujjlenyomatolvasó.
Én is nagy részt kocsiban használom mindenre.Megy privi.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
TTomax
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
-
TTomax
félisten
1060ból már van 5GBos is 160bites mem. bussal... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #74945 üzenetére
Ha látsz valamit linkeld,minden érdekel,az S7 lehet jobb lenne mert elöl van az ujjlenyomat olvasó.
-
hszilard666
veterán
Gratu mindenkinek!
Halkan jegyzem meg, hogy akkor én vagyok itt a törpe a 20 évemmel
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #74883 üzenetére
Nem tudom hol nézegeted a Pixel árakat,de itt 230font a pixel 1 [link] és 270 a Pixel XL [link]
Ami annyira jó ár hogy lehet nálam az XL lesz a csere tárgya, a Nokia 8at el tudom passzolni 250ért,igy kb szinte semmit sem kellene ráfizetnem... a pixel kamerája hibátlan,baromi gyorsan fokuszál,egy etalon még most is.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Devid_81 @ Habugi
Köszönöm szépen!★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
Grat mindenkinek
Nekem a kisebbik lányom is már 11 éves lesz ősszel.
-
Habugi
addikt
RazoR & TTomax:
Gratula a trónörökösökhöz!
-
VTom
veterán
válasz TTomax #74938 üzenetére
Sajnos nem.
Az elején enni kelt fel, aztán a foga zavarta, most a szeparációs szorongás, szóval mindig van valami
Néha, nagy ritkán lehúz egyben 4-5 órát, de mostanában inkàbb a 2-3 a jellemző. Az eleje nem a nagy alvásokról szól sajnos, de persze ez sok mindentől függ, és minden baba más.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-
TTomax
félisten
-
bombibmw
veterán
Gratulálok mindenkinek!
Az én lányom már 14 éves lesz. -
TTomax
félisten
Fiam lesz....
-
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #74926 üzenetére
Meglátjuk... 300-400 ezret nem adok telefonért én se.
Meg telefonnal várni is kell, megjelenés után 2-3 hónap alatt 1/3-al csökken az ár minden android telefonnál, az Apple kivétel. Úgyhogy ha ma jönne is valami, pl. a HTC ugye tetszik, de csak most fog kijönne, akkor is nyár végén szállnék be, mikor lesz mit tudom én, 1 hetes makulátlan 180 ezerért.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nekem Galaxy S8-am van, sima, október óta, ami nem tetszik és egyik Samsungban sem tetszett, hogy belassul egy idő után, meg lassan jönnek az update-ek nagyon. Samsung sose volt szoftveresen a legjobb, mindig volt gyorsabb, fürgébb, bugmentesebb android nála. (imo)
Sokkal lassabban reagál a YouTube is rajta, kell neki 1-2 másodperc mire pl. elfordul a kép 90°-al. Miért?Le kéne cserélni, csak nem tudom mire? Galaxy S9 nem nagy ugrás, meg most nem akarok pont emiatt Samsungot megint, amúgy S5, S9 kivételével az összes Galaxy S volt már nálam.
Ami tetszik az nagy, Huawei P20 Pro tetszik, de nagy, OnePlus 6 is tetszik, de nagy, HTC U12+ is tetszik, de az is nagy... legyen iPhone 8? Az a baj, az a káva miatt visszalépés, bár biztos meg tudnám megint szokni. iPhone X már túl drága, meg elég prototípus szaga van, inkább akkor szeptemberben az iPhone X(2?).
Szóval nem tudom... ami tetszik az nagy, direkt nem S8+ -t vettem annó...
Ami igazából fontos, az a gyors működés, 2018-ban elvárnám, hogy fürge legyen egy telefon... meg a jó kamera, mert állandóan utazom és fényképezőgépet 2-3 éve már kiváltja nálam a telefon. Játszani nem játszok telefonon, szóval a hardver már majdnem mindegy. Aksiidő meg minél jobb, itt hasalnak el az iPhone-ok főleg.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
Vezetékes teló és nincs baj, ez a legjobb.
-
nagyúr
......
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
A töltéseknél az online részt leszámítva segíthet valamit, de úgy igazán nem oszt nem szoroz... legalábbis azok írták ezt akik próbálták... de lehet egy fürgébb processzor+SSD kombónál már lehet érezni valamit fürgeség szempontjából.
Ha plusz költség nélkül át tudod tenni SSD-re akkor menjen.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
bombibmw
veterán
Nekem is S8 van, előtte S7E, amit anyum örökölt meg.
Iszonyat jó telefonok, még semmi gondom nem volt velük.
Stabil, gyors, gyönyörű.
Felrakod a Package Disabler Pro-t és azt tiltasz le, amit akarsz, garanciavesztés nélkül, valamint azt szedsz le droidon,amit csak akarsz. -
ÁdiBá
veterán
Más.:
Szerintetek a GTA5 SSD jobban fut mint a HDD-n?
Vagy ne is próbálkozzak vele.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Én szerintem ugyan olyan szar mind a kettő, nekem fényezhetik az IOS, az én S9+ összeomlott nem egyszer szoftverhiba miatt, majd újra indult az alkalmazás, lásd az asszonyét is nyomkodtam, az is ugyan úgy, és ilyenkor merült fel bennem a kérdés, ez jobb mint az android, há ugyan olyan hulladék mind a kettő.
Na meg ez az új Windows, ami napról napra hozza nekem a frissitéseket, az is vicc kategória lett már.
A hangkártya drivertől kezdve minden szar baszakodik rajta, microsoftot is jó igazán pofán kellene már vágni....
Nem állok másból csak amit elállitott próbálom rendbe rakni....
Úgy hogy véleményem az, az utóbbi években ilyen szar rendszereket mint ami körülöttünk van még nem láttam... azt azt mondják jobb lesz évről évre... micsoda?... f@szok ezek mind...Lassan ott járunk, hogy be kell minden egyes eszközre állitani, hogy meg ne próbáld frissiteni te b....i...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
TTomax
félisten
Na ezzel a HDRel se kell még szaladni... [link]
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz Erdei88 #74911 üzenetére
Nálunk háztartásban is van itthon jelenleg Samsung S7 EDGE / S9+ / S6, és Apple az asszonynak szolgálatija, az egy új szifon, pontosan nem tudom melyik fajta, egy elég új tipus.
Valamiért jobban tetszik neki mint az S7 +, nem értem miért, jobban bejön neki.
Én szoktam húzni az agyát, dobot el azt a szart a jelenlétemben , én ősidős Samsungos vagyok, most is S9 + tolom.
De amúgy semmi bajom nincs az almával, nekem soha nem volt ennyi, samsung mindig bevált, ez miatt nem tértem el tőle.
Tuti beválna nálam is az alma is. ha azt vettem volna.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Erdei88
veterán
válasz TTomax #74879 üzenetére
Jelenleg S8-am van én nagyon szeretem. Tesómnak OnePlus 3T és azt kell mondjam szuper telefon! Maga az hogy bármilyen Androidot teszel rá garanciavesztés nélkül alapból egy szuper ötlet. Az 5T és a 6-al biztos, hogy nem fogsz mellé
iPhone részről, szüleimnek SE van, nyilván az Neked kicsi lenne, anya most cserélt 8-ra. Azt kell mondjam, hosszú évnyi iOS ellenzés után pár napig volt lehetőségem nyomkodni és bizony nagyon jó kis rendszer és a telefon (i8) nagyon rendben van.
Magam részéről mindenképpen flagship telefont vennék, de semmiképpen nem a legújabbat. Nálam amgy is 150k a lélektani határ, annál többet nem adok telefonért
-
Devid_81
félisten
Most nezem a bitcoin arakat.
Ugy latom megint meglett par uj milliomos, aztan most egy kis piszka utan megint borult rendesen a cucc.
Epp olvasom nyomozas megy a banyaszott penzek ellen, mert ugy nez ki trukkoznek az arakkal. (really??)
Emelik, sokan raugranak, bizva a tovabbi emelkedesben, majd lejto.
El sem tudom mondani mennyire sajnalom a banyaszokat mostBtw a VGA arak kezdenek magukhoz terni, ebayen mar kezdenek kihullani a hasznalt de meg csillagaszati aron probalkozok.
Mondjuk mar epp ideje is volt....
-
Devid_81
félisten
Probaltatok mar a GTA5 battle royale modejat?
En nem ia tudtam, hogy letezik...
Mondjuk mar lassan mindenben van/lesz de megsem annyora jo, hogy sokan jatszak....
-
VTom
veterán
válasz #Morcosmedve #74904 üzenetére
Nem volt választásom, ezt adta A Cég.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
#Morcosmedve
veterán
Ezért kell Plus-okat venni. i8 Plus elég bitang és annyira már nem mondanám drágának. iPhone X egy prototipus eladva, nagy penzt kaszalnak vele, kozben kitesztelik. Iden meg kiadjak a stabil verziokat, gyorsabb belsovel es javitott hibakkal.
Az, hogy nem birja az akksi, kis telefonok egyike se bírja, ez van. Csak 5” és felette találni igazán jókat.
© asszongya'hogy
-
VTom
veterán
válasz TTomax #74890 üzenetére
Nekem mindig android telefonjaim voltak (már amióta elterjedtek az okostelefonok) ez az első iPhone-om (6s), szerintem ég és föld, kb. háromszor gyorsabb eddig mindennél, amim volt, és másfél év alatt csak akkor indult újra, ha iOS-t frissített. Atom stabil.
Egyetlen gyengéje az akksi. Legfeljebb kétnaponta, de inkább naponta töltöm.
Napi 8-10 óra munkára én sem ajánlanám.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
válasz TTomax #74879 üzenetére
Az új HTC U12+.
Annál nem kell stabilabb droid.Nem tudom pontosan,hogy most van-e annak ujjlenyomat olvasó elől is vagy csak hátul.
Első hírekben azt mondták elől lesz.Ha nem,akkor S9+
Erős gyors,jó/gyors kamera.
Akksija is nagyon bírja.---------
De akár egy U11 is jó lehet,az már biztos elfogadható áron van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest