- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #74197 üzenetére
Lehet mar kerdeztem, de ugye ez delidelt CPU?
Amugy fura latni, hogy a Te procidnak mennyi feszultseget mersz adni, en a 4790K-nak nem merek annyit adni, pedig itt a savszelesseg meg meterekben merheto, nem nanoban mint a Te procidnal
Szerk: gyorsan szerezd be azt a Ryzent mert nagyon nagyon kivancsi vagyok
-
DeckardCain
senior tag
-
cyberkind
félisten
válasz
ScomComputer #74196 üzenetére
Rohadt szar az a kv.
-
ScomComputer
veterán
Egy kis 8700K OC teszt!
-
bombibmw
veterán
Újraraktam a drivert és minden megoldódott.
Köszi a hozzászólásokat! -
bombibmw
veterán
válasz
#Morcosmedve #74188 üzenetére
Ok, de hogy vegyem lejjebb?
Ha lejjebb veszem, akkor még nagyobb lesz a kép.(#74189) cyberkind:
Samsung UE40MU6452U -
bombibmw
veterán
Szevasztok srácok!
Vettem egy 4k TV-t és HDMI-vel van összekötve a PC-vel.
Az a gond, hogy óriási minden, pedig Nvidia vezérlőben natív 4k-ra van állítva a felbontás.
Mi lehet a gond?
Nvidia drivert újra kéne rakni? -
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Imádom mikor rendelek 2 játékot a hét elején (HÉTFŐN ) de csak a következő hét szerdáján kapom meg, pedig raktáron volt mindkét játék, 4 napba telt külső raktárrol behozni, becsomagolni és átadni a futárnak, az meg csak hab a tortán, hogy ez a bolt is megy az ország boltja szavazásán.
-
Devid_81
félisten
válasz
cyberkind #74179 üzenetére
Ooh akkor en mar boven tulteljesitettem a normat
Tovabb nem mernem en sem tolni mert szintetikus tesztek alatt 90+ fok igy is.
Egyebkent ehhez a feszultseghez amit kap nem is olyan rossz ez, azert nem akartam anno delidelni.
Legdurvabbat eddig Vermintide 2 tol lattam, 70% cpu kihasznaltsag mellett 72-73 fok.
Szoval mar ide is elkelne az a delid mate -
cyberkind
félisten
A hírek szerint nem kevesebb mint 79 millió PlayStation 4-et adtak el március 31-ig bezárólag, amely mellé több mint 246,9 millió játék is gazdára talált a tavalyi üzleti évben, beleszámítva a lemezes és digitális vásárlásokat is.
A fentiek mellett az is kiderült, hogy a tavalyi 26,4 millióról 34,2 millióra nőtt az aktív PlayStation Plus előfizetők száma. A Sony tervei szerint az idei évben 16 millió új gép leszállítását/eladását tervezik, ha ez sikerül, jövő ilyenkorra már a 95 milliós határt is elérhetik.
-
Devid_81
félisten
válasz
akoska07 #74177 üzenetére
Nem volt nekik raktaron mikor rendeltem.
Ez volt multheten, de ma mar Pentek van es gondoltam ha engedi a rendszeruk a rendelest, akkor majd Ok is rendelik stb stb es par nap alatt igy is megjon.Lehet naiv voltam
Mar irtam is nekik, de mobilrol a web chatjuk eleg kaxi, de mindenesetre nem kaptam ra valaszt eddig, hogy van e valami ETA a cuccon.
Nem surgos, havernak kellett, de en rendeltem, es gondoltam kiprobalom...mert miert ne
Sajnos eleg antituningos a 4790k-m, 4600-on megy most de ehhez mar 1.315V kell neki biosbol.
Gondolom 1.35V korul 4700 benne lehet, de nem tudom mennyire erdemes e fole menni 24/7-ben.
Forumokon azt irtak, jo hutessel, delid mellett 1.4V is akar....I dunno -
keIdor
titán
válasz
Devid_81 #74171 üzenetére
Az biztos, hogy a Ryzen 1000-2000 jót tett a CPU piacnak, felkavarta az állóvizet, Threadripperrel együtt.
Lett 14-18 magos Intel Core-i9, 12 magos lett volna a legnagyobb ha nincs az AMD.
No meg ott a Coffee Lake, egy baj van vele, hogy a Z370 zsákutca, úgy látszik már most, hogy igen, el lesz kaszálva elég hamar. Másba meg nem megy, legalábbis hivatalosan.
Hallottam, hogy vannak Z170-re modbios-ok, amikkel mégis megy. Sajnos az a baj, hogy jó nagy hazugságot levágott az Intel a Z370-el. Lábkiosztás, VRM, fogták mindenre, de egyértelmű, hogy az ember arcába hazudnak.#74172: Szeptember szerintem reális. Persze, 14nm, ugyanaz, mint a mostani, csak hozzáraknak még két magot... de nézhetjük úgy is, hogy Kaby Lake+4 mag.
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #74171 üzenetére
Mar csak azt kellene tudni, hogy az igert socket 1151 +Z390 erkezik-e iden akkor?!
Mert a Z390 elviekben tamogatja majd a 10nm-es procikat (is)
Az "uj" 8 magos meg gondolom 14nm-en fog jonni, ha ismet jol tevedek.
De ahhoz is mar a dobozosnal a delid kitet kellene adjak, mert az aztan zabalni fog foleg tuningnal. -
Devid_81
félisten
válasz
keIdor #74170 üzenetére
Tudom az AMD fele 7nm sem teljesen azt jelenti amit.
Inkabb marketing mint valos.
Ettol fuggetlenul valahol az Intel 10nm korul van ha jol tudom, bar lehet tevedek.
Viszont most ugy fest AMD technologia elonyben van/lett az intellel szemben.
Innen is latszik, hogy az intel sem bizott abban, hogy az AMD piackepes termeket (Zen) tesz le az asztalra.
Masik oldalon meg elindult a kapkodas, sorban veszik at az embereket a konkurenciaktol.
Erdekes latni egy ekkora oriast mint az Intel, kisse szorult helyzetben.
En azt mondom nekunk, felhasznaloknak ez elonyunkre is valhat, mert majd az arverseny donti el, hogy ki hova. -
keIdor
titán
válasz
Devid_81 #74168 üzenetére
Eddig se vártam Cannonlake-et 2018-ra, szóval no surprises there. Ez a Cannonlake amúgy csak ilyen low watt TDP 2 magosokkal jön. Icelake ami már érdekesebb. Ugye nem ez volt a terv, de közbeszólt a fizika, ennek Skylake után kellett volna érkeznie több maggal.
Azt olvastam, hogy Vega 7nm is lesz év végére, de én abban sem bíznék. Kis Vega talán, egy HBM modul mellett. Mint ami van a Hades Canyonban, de erősebb kizárt. -
Devid_81
félisten
Intel has problems with 10nm and moves volume production towards 2019
Erre csak ennyit tudok mondani hogy
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #74166 üzenetére
Bazz
-
-
-
válasz
Devid_81 #74139 üzenetére
Akkor erről ennyit, hogy a nagykerek és kiskerek adták pofátlanul drágán a kártyákat, szegény gyártók pedig továbbra is eredeti áron értékesítettek...
Ha pl. a giga +1millió kártyát adott el előző évhez képest, viszont a nyeresége duplázódott, akkor ott nyilván volt egy kis matekozás az árakkal is.Most meg sajnálni kellene őket...
-
cyberkind
félisten
válasz
Devid_81 #74153 üzenetére
Én remélem is, hogy minél több szarság lesz, nekem ezzel a bányászarral annyira elegem lett az egészből, (nyilván ott vannak a ram árak, a hdd/ssd árak is) hogy bármi legyen eladom a gépemet és veszek 1060-as lapost, vagy ha addig kijönnek az új vgas meg procis laposok, akkor abból egyet azt jó napot, utána megyek konzolra az új játékoknak, szórakozzanak a halál kis pöcsével.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
DeckardCain #74154 üzenetére
7820Xnek jelenleg nincs ertelme a piacon ha nem abszolut muszaj a negycsatornas memvezerlo ES erzekeny a rendszer a threadripper felosztasara (mert ezeket leszamitva az 1800x/1900x/8700k harmas ellen eleg rosszul all). ha a 9700Kt bearazzak 5-600 eurora akkor igazabol az a kerdes, hogy meger e mondjuk +20% tempo 330eurohoz (2700X) kepest majdnem dupla arat.
-
Habugi
addikt
válasz
DeckardCain #74084 üzenetére
35
(#74121) Devid_81:
Bakker, abból szeptembernél korábban nem lesz 8/16-osom..
-
Devid_81
félisten
Techpowerup osszeszedte nekunk a lehetseges hardware-ket a kozeljovore, persze semmi konkret, csak megkozelito, de azert erdemes atnezni.
-
Devid_81
félisten
válasz
DeckardCain #74147 üzenetére
Jah en is nezten, Tesla, most Intel.
Majd Rajaval mehetne vegre ujra hivatalosan is kocsmazni -
DeckardCain
senior tag
Telorol nem megy a link.
Jim Keller megy az Intelhez. Kitguru-n van a cikk. -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Devid_81 #74142 üzenetére
Handmaidennel ovatosan, az Oldboy rendezojenek a filmje es par esetben explicit. viszont nagyon jol ossze van rakva.
sorozatbol en utoljara az one punch mant neztem (ha anno neztel Dragon Ballt akkor zsenialis), meg a santa clarita diet ami totalisan elborult es vegre lett masodik evada.
-
Devid_81
félisten
válasz
proci985 #74140 üzenetére
Ezt a The Handmaiden filmet nem is lattuk meg...
Hoppa, lehet megis lesz vmi jo a hetvegi film probakra?
Koszi a tippet!Mi mostanaban sorozatokra mentunk ra, "sajnos" azt kell mondjam sokkal szorakoztatobbak mint a filmek 95%-a.
Egyetlen baj van veluk, sokszor meg kell nezni beloluk par reszt, hogy az ember eldontse megeri-e szenvedni veluk -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Devid_81 #74139 üzenetére
itt valtozo, van, hogy honapokig semmi (foleg amikor felhuztam magam, hogy a Sacred Deert nem adtak itt de lehet a Death of Stalinra is ki kell varnom), aztan tavaly tavasszal hetente jartunk moziba masfel honapon keresztul.
pl a Handmaiden zsenialis volt.
mondjuk szuperhosos filmeket en jellemzoen unom, foleg, ha univerzumepitesre mennek ra. mondjuk a Blade of the Immortal tavaly remek volt Takeshii Miketol es gyakorlatilag az is kepregenyfilm.
-
Devid_81
félisten
válasz
cyberkind #74138 üzenetére
Mi az asszonnyal mar lecsokkentettuk a moziba jarasok szamat evi 3 ra
A legtobb film max seedelesre alkalmas, masra nemSzerk: kozben a VGA gyartok meg szembesultek egy laza 40% keresleti csokkenessel.
Nagyon sajnalom oket, nem tudom hogy tartjak fenn igy a fel ev alatt osszeszedett milliokat...
Lehet gyujtest kellene nekik szervezni?!
Talan itt lenne az ideje a maradek tobb mint ket eve piacon levo 1080/1070 stb.-ket kiarulni normal piaci arukon.
Ez az osszes TI-t is termeszetesen. -
Erdei88
veterán
válasz
ScomComputer #74116 üzenetére
Szerintem az egy jó vétel volt. Gondoltam é is ránézek már nincs a promoban a hűtő
-
Devid_81
félisten
válasz
Meg jo, hogy kozben az AMD rajott, hogy ez egy regrol fenn maradt aprobetus resz, kulonben most hiaba varnad a szuper vizhutodet a Ryzenhez, buknad a garanciat
Egyebkent remelem megkapod a Ryzened hamarosan, engem tokre erdekelne egy teljesen fuggetlen felhasznalo teszt/velemeny.
Foleg, hogy van a birtokodban egy 8700K/5GHz es konfig.
Szoval hajra! -
-
RazoR
veterán
Nem tudom ki Marveles, de most jövök az Infinity War-ról.....
-
Devid_81
félisten
válasz
proci985 #74125 üzenetére
Nagyon ugy fest, hogy az Intel nem hatral meg pedig.
Szerk: AMD kezdte ezt a nevlopast,nem?Viszont ami azert jo is, a Z390 (ugy nez ki) tamogatni fogja a Cannon Lake procikat is, ami 10nm-es elvileg.
Ugy latom erdekes nyarnak nezunk elebe -
válasz
ScomComputer #74119 üzenetére
Korán volt még nekem akkor.
-
Devid_81
félisten
Z390 and X399 Chipset Confirmed
Computex-re tippelik a bejelentest.
Ami Junius 5-9 kozott lesz.
Annyit mindenkeppen varni kell aki fejleszteni akar (foleg ram vonatkozik)
-
cyberkind
félisten
Resident Evil 7 – PS4 Pro vs. Xbox One X Enhanced Patch Frame Rate Test & Graphics Comparison
Észre nem veszem ha játszok, sőt még akkor se mert nem lenne ott az Xbox képe.
-
válasz
Milyen az ajándék víz ?
-
ScomComputer
veterán
Gondoltam,kipróbálom az "új" ryzent mit tud....rendelném az alzától....van raktáron proci meg lap is DE nem küldik,mert az ajándék víz csak 05.10.-én várható....felhívom őket,hogy nem kell a játékvíz ...mondják:csak együtt lehet.....háát kapják be,amúgy van hero VII is de azt sem küldik ki csak megjön a játékvíz...
Úgy,hogy a valós tesztek elmaradnak.....pedig a 8700K-t már kiteszteltem vagy 20 féle progival játékkal.. -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
keIdor #74110 üzenetére
igazabol az a boutique builder reteg, az meg azert elegge szuk. vagy akkor van ertelme, ha eleg radija van az embernek felpasszivan is elvinni a rendszert, pl ahogy irod ket 480as slim 95+180Wra egy nyitott hazban. viszont ugy meg felmerul a kerdes, hogy ki ad ki 1000 eurot csak egy kozepszeru hutesre haz nelkul (aminek a harmada csak a ventik) amikor annyibol kijon ket kor ket gpu+cpuval kb a legjobb komponensekbol, hazzal meg mindennel es meg marad is.
-
keIdor
titán
válasz
TTomax #74108 üzenetére
Igen de én tier2 GPU-kra gondoltam, aztán lehet keverem, mert az 180W? Nem emlékszem már. GTX-1080, GTX-980 félékre...
CPU alatt is az LGA11xx fajtára, azok azért nem melegszenek annyira.
Én azért látom ezeknek a piacát, én nem vennék, ha már látvány, nekem ugyanúgy megteszi ha körben világít... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
TTomax #74104 üzenetére
ezt mondjuk amikor kijott is lehetett tudni.
arctic cooling anno az F12 szeriaban probalkozott hasonlo keretnelkuli felfogatassal, az is katasztrofa volt. kb 1500rpmen volt versenyben az 1200as SFlexel, csak utobbi legalabb 3-5dbAval halkabb volt.
aztan leszabalyozva ezen meg sikerult rontania, 1000rpmen a 800as Sflex kb 15%ot vert ra deltaTben mikozben hangra hat igy megintcsak a harmada korul volt.
Keldor papa: ja latvanyra, vagy kiallitasra, ott nem szempont, hogy az ejjel kozepen csendes-e.
-
válasz
DeckardCain #74084 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max