- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Habugi #74999 üzenetére
emiatt kellett, de igy nem banok semmit
. azota kb a fel barati kornek megvan, igy super mario snes helyett tokeletes.
a harom azert kell, mert igy lehet a kanapen dogleni, a negyedik meg jellemzoen az aki pcn nott fel es a bill jobban kezre all neki (vagy ez en vagyok mert nekem kb mindegy).
az ugy volt egyebkent, hogy vettem egy wirelesst kiprobalni a kanapen fetrengve gamelest (konzolom sose volt), aztan igy street fighter miatt lett megegy, aztan akkor meg mar broforce miatt kenyelmesebb volt a harmadik szoval egy hazibuli elott akcioban szereztem egy harmadikat
-
cyberkind
félisten
válasz
Habugi #74999 üzenetére
Az nagyon jó ár, nekem csak a SP 20 volt, a játék meg 40Font, de meglett a Steelbook-os kiadás.
Mivel írtad a VR streamet, akkor tudod, hogy ő mivel tolja, az a dex build, gyors és pontos, de cserébe nem sokat bírsz ki, és a pajzs annyira nem passzol a stílusba. Ha jól emlékszem kezdőknek általában a knight-ot ajánlják, csak egy fokkal lassabb de van mindene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged