Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz #59036672 #75596 üzenetére
"nice aimbot"
Ezektől az idiótáktól kivagyok... van jó konfigod, billentyűzeted, egered és a játékra is figyelsz amit éppen űzöl erre már csalóznak-aimbot-oznak...
Szépen szétkaptad őket
Amit te használsz az egy automata shoti?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Erdei88
veterán
válasz ScomComputer #75597 üzenetére
Rángat az aim rendesen
-
Puma K
nagyúr
válasz Anubris #75588 üzenetére
Basszus... az ilyen címek azok amik még tudnak érdekelni... és hajlandó lennék venni egy PS-t is, de nem akarok konzolt itthonra...
PC-n az OW-GTA:Online duó között mozgok már egy jó ideje................
néha Age of Empires II HD multi haverokkal (6-8 órás csaták lol) vagy Synergy és akkor a HL2-öt toljuk co-opban vagy valami zúzda szerverre felmegyünk... deh a Synergy készítői ide jutottak:"Remember we have grown up from our 15-17 age groups and now have our own places, gotten married, some of us have kids. One of us turned out homeless. Another one became an adult rated star. Our old lead programmer is running his own business in Canada. Things have changed drastically so I'm sorry we haven't changed or updated this for you in so long. I really truly am. [/nosarcasm]" - [link]
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
keIdor
titán
-
Anubris
őstag
Hát ez elég jónak tűnik, igaz én elfogult vagyok mert Iaido-ztam egy ideig, de sztem ez meg a red dead 2 miatt veszek egy konzolt idén.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #75584 üzenetére
ja es Piteå meg valamennyire egyszeruen megkozelitheto, marmint ugy nezve, hogy Stockholmbol kb 10 ora az ut autoval.
egyebkent folyamatos osz-tavasz ciklusokra Izland se rossz, csak az meg 2008 utan miutan kilabaltak a valsagbol iszonyatosan draga lett, marmint Stockholm / Oslo / København viszonylatban is. meg ott annyira -20 fok sincs ahogy tudom.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
keIdor
titán
-
ScomComputer
veterán
válasz cyberkind #75575 üzenetére
Én nem utálom....de néha már annyi sz@r folyik a csövön,hogy lassan nehéz lesz befogni a szám....és akkor húúúúú...
(#75576) Erdei88:
Melyik az,már most szeretem ![ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz ScomComputer #75574 üzenetére
Innen csak Hupszi a burzsi
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #75574 üzenetére
Még jobb ha utálod az embereket mint én de muszáj elviselned őket.
-
Erdei88
veterán
válasz ScomComputer #75568 üzenetére
"kurv@szegény országban"...mi....hehehe..
Ezt a következtetést miből vontad le?
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #75568 üzenetére
Majd valoszinuleg en is adok neki egy probat, de eloszor is megvarom az kezdeti rohamot, ami miatt "veletlenul" tularraznak mindent "keszlet hiany miatt"
Orulok neki, hogy eladtal mindent, ez tenyleg gyors volt!...
-
ScomComputer
veterán
-
Devid_81
félisten
Intel’s 8-core Coffee Lake coming in September
Nah tessek, most meg mindenki raugrott a 8086K-ra, mintha muszaj lenne
Meg majdnem en is...
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #75548 üzenetére
Ez lesz az idén. Bár azt nem tudom kint milyen idő van de jövő héten megyek ki 5 napra, remélem nem lesz meleg.
Nekem 30 fölött már rossz, de konkrétan nyár se kell, én azt szeretem amikor minden elpusztul és meghal mint ősszel és aztán télen, maga a tökély.
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
Cber hogy birod a 35 fokot?
-
törölt tag
Aztán jött a roham ám...
Mentem is az ágy alá.
Találkoztam két kacsával...
Az egyik kacsa az volt hogy jól élünk, ...aztán tele lett az is... -
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #75525 üzenetére
Pont ezt akartam en is mondani, csak a kollegak nem hagytak ma dolgozni, ize forumozni sem
Ez elviekben tenyleg egy kozepkategorias kartya lesz.
Az 1080as szintet nem tudom surolni fogja-e vagy csak az RTG-s nagyot almodasok egyike.
De ha ebbol tenyleg tobbet osszetudnak drotozni es azok hajlandoak egyutt dolgozni rendesen en nem banom
Felolem osszedrotozhatnak 4 GPU-t is igy, csak legyen vegre valami konkurencia es ne kelljen mar az nVidia kozep es csucs kartyakert vesevel fizetni...
Remelem most a CPU eladasokbol gatyaba razzak az RTG-t is....
-
VTom
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #75526 üzenetére
jaja, igy ertettem a toljanak ossze kettot mint az epycnel. vagy negyet, bar azt lehet mar dragalnam.
kene mar egy kis verseny, ha az NV a 2080at bearazza 1080Ti arra "dehat kevesebbet fogyaszt es ugyanolyan gyors" alapon az nem lenne jo es vannak olyan hirek.
-
keIdor
titán
válasz proci985 #75524 üzenetére
Ez amúgy nem CF lesz, azzal bukta lenne. A 2 vagy 4 GPU-t egynek fogja látni a rendszer, ahogy a Threadripper, Epyc is egy foglalat.
Az nVidia egy nagy monolitikus lapkával fog válaszolni, kb. mint a GV100 most, csak GeForce variánssal.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz keIdor #75523 üzenetére
Ja, jövök forrással is.
AMD's next-gen Navi: GTX 1080 performance for $250?!
Szerepel is, hogy "or GPU"
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz #59036672 #75515 üzenetére
Oda jön, GTX-1080 teljesítmény lesz, 250$ msrp és konzolba nem mellesleg egy Zen-el jó páros is lenne. Már fél éves hír, de:
[link]
Nem lesz többet nagy GPU mint a Vega vagy Fiji.A Navi-t viszont skálázni tudják, mint a Ryzen Threadripper-t, elvileg. Pl. közel 2x 1080 erő már nem rossz. Ha, tegyük fel 2x lesz a skálázódás is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
its funny because its true
bar azert mentsegere legyen mondva, hogy nekem harom-harom es fel eve van meg a ket kartya (fel ev diffel vettem a masodikat kb) es ehhez kepest meg mindig eleg jol tartajak magukat ahhoz, hogy egyaltalan fel se meruljon, hogy mikor cserelem oket. Far Cry 5 5760x1080@highon stabilan 60 fpsem van (meg igy a 30 fokos melegben kereszthuzat mert annyira futenek *).
btw csaladban egyebkent van egy 280X OC, egesz szepen teszi a dolgat. foleg, hogy asszem anno meg a banyaszlaz elott 80 euroert vettem hasznaltan. 10 eve egy hat es fel eves kartya kb semmire se lett volna jo, ehhez kepest csaladtag fHDn tokjol elvan vele.
* viszont ezert nem fogok kiadni 600-800 (minusz kb 300 amiert elmennenek talan a kartyak) eurot egy hasonlo tudasu 1080/TIre foleg amennyit mostanaban jatszom.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #75509 üzenetére
Nekem semmi bajom vele.
Az a baj, a trailert akkor láttam egy éve, nem emlékszem már.
Trailer csak kedvcsináló, egyszer megnézem őket, azt annyi, valamelyikbe bele is tekerek ha unom, gameplayre többször visszanézek, az a fontos, abból lehet tudni kell-e valami vagy felejtő.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #75506 üzenetére
Láttam, nem rossz de nekem nem jött át, persze az egyet se szerettem valamiért még akkor se mikor toltam, most meg imádom +2 kör után, szóval jó lesz ez. Viszont a csaj feje szar, köze sincs az eredetihez.
Ha meg DLC lenne akkor nem kérhetnének 60EU-t vagy többet.
Nekem a Cyberpunk mindent vitt, ehhez mérten még a The Last of Us 2 is kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
keIdor
titán
Nem tudom, ez mennyire korhű... (semennyire) [link]
Durván minden Originsből van.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #75502 üzenetére
Mint kb eddig az összes metro...látszatra. Nagyon nagyon sokba kerülne az ezzel a grafikával,nem véletlen hogy az open world játékok sohasem néznek ki olyan jól.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest