Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
válasz cyberkind #67296 üzenetére
Na igen érdekes lesz a 4/8 vs 6 mag. Nekem sima i5ről akár még jó lehet, de ha eszem van beszerzek egy használt 6700/6700k-t és nem kell lapot cserélnem.
De a héten néztem van már 190e-s evga 1080 FTW icx2 újonnan is.. De gyors elhessegettem a gondolatot... Az is elég ami van jelenleg.. Inkább megveszem az új tv-m hamarosan...
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #67298 üzenetére
Én még nem bántanám a 4790-et még szerintem nincs itt az ideje,még egy évet kb kivárnék és majd jó áron hatmagositanák. Addigra az árak is beállnak,meg kiforrja magát az egész.Most a cpu vétel egy ingoványos terület,még nem látszik tisztán a verseny.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
válasz TTomax #67297 üzenetére
Tudod, hogy erre a procira készülök kb ezer éve, és 1080p mellé lesz rakva az 1080 vagy az 1080TI, esetleg a 2070 de már egyre jobban kétlem. I7 ide vagy oda egy Watch Dogs 2-ben 80% is volt a használat, egy Gta-ban átlag az 50 de inkább több, szóval nem kevés, vagy nem érzem annak.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #67296 üzenetére
Az,hogy kell-e proci csere vagy sem attól függ milyen vga van a gépedben,na meg attól milyen felbontáson játszol.Nem kell rögtön rászaladni minden uj tech dologra ami kijön,tudatosabban kell vásárolni,akkor cserélj ha már kevés valami.Persze tudom könnyű ezt ,mondani mert fpsböl sosem elég,no meg az új cucc öröme...stb...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
válasz DeckardCain #67295 üzenetére
Én már a prociban se vagyok biztos, ha a tesztekben 20-25%-kal jobb a 8600K nem biztos, hogy ez játékban olyan sok, így meg aztán megint nem sok értelme volna váltanom de ez még kiderül, mindenesetre nekem ez nem tetszik.
-
cyberkind
félisten
válasz DeckardCain #67291 üzenetére
Korrekt, egy kicsit fejlődtek az Amd hatására a dolgok de árat kell emelni mindenképp. Szerintem nekem már csak i5 lesz ha esz.
[ Szerkesztve ]
-
DeckardCain
senior tag
Intel Core i7-8700K vs. Intel Core i7-7700K
A többi cpu is fent van (8700, 8600k, 8400) -
TTomax
félisten
Ez meg hogy még mindig aktuális.... [link]
-
TTomax
félisten
Ez a Vega egyre jobb vételnek látszik... [link]
-
cyberkind
félisten
Na akkor a Mass Effect új részének is annyi, nem lesz több dlc se javítás a single részhez, a multit még támogatják egy darabig, igazán jó irányba ment el az a széria.
-
törölt tag
Atyaúristen mit indítottam.
-
törölt tag
Két modi egy varázsló és egy házigazda felügyeli a topikot.
Brékó van meg low pass.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Nagyon szép még mindig: [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
A megvalósítás nagyok király....csak ne lenne olyan hamis.....
Bezzeg a szigeten a 40 fokban,nem számított a frencsájz a sárga dzseki ,meg a téli sapka,pedig megnéztem volna hogy esnek össze...Keldor papa: ez tényleg nagyon ott van, ez nem igen lesz PC-re soha...
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
ÁdiBá
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #67275 üzenetére
"Asus adding extra TDP to the BIOS obviously increases total power consumption. That is reflected in under-load figures that are 44W higher than reference."
igazabol ha ez egy peak ertek az megint nem jelent semmit ha az atlagfogyasztason sokat nem lok, viszont segithet kisimitani a frametime plotot. jatek kozben jellemzoen ugral a fogyasztas (van fogyasztasmerom mar par eve).a szamolasod arra epul, hogy a 295W valos. ami nem stimmel:
AMD's primary settings call for 200W and 220W limits with the BIOS switch in the secondary and primary positions, respectively, but given the heavy-duty Asus cooling this card increases those to 240W and 260W, respectively. The other profiles take their cue from these, meaning that Turbo offers another 15 per cent on top, or 299W instead of AMD's 253W. via hexus416W eleve nem is lehetne. 532Wbol lejon a tap hatasfoka, szamoljunk 500Wot a rendszerre. a 6700k@4.6 tippre biztosan 100W felett van (anandtech par CPUval mert, jellemzoen 140-160W), erre rajon ket OCs memoria, ket hattertar, az alaplap es a ventik. a 300W koruli alatti/koruli peak a realis szerintem, meghuzva is. persze egy kartya alapjan nem mondunk velemenyt, meg lehet valogatott modellt kaptak, lehet szoras, etc.
wcctechnel meg nem eleg, hogy az egesz cikk kulso forrason alapul, meg szamolni se tudnak.
btw asusoknal korabban volt olyan, hogy eleg alacsony volt a TDP keret az oc modelleknel a gyariakhoz kepest is, most is valami hasonlo lehet.
btw, egy gondolat: ahogy neztem a vega refek 295W tdp mellett olyan 84 fok korul tetoznek. a 300Wos (gyak 310-330) 290Xnel a 90-94 fok volt a normalis. tehat a 250es turbo lehet realis, hacsak nem csinaltak valami csodat a blower designban amit viszont nem hinnek. ami meg mindig eleg sok, de az a +50W jelenti a kulonbseget az "ugyelni kell a hutesere de megoldhato" es a "vulkan" kozott.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #67273 üzenetére
Valoban a wccftech elb@cta a dolgot (nem ujdonsag toluk, raadasul en sem nezterm utana az eredetinek, csak siman beleugrottam a wcctech butasaganak)
Mivel nem fejtettek ki, hogy most minek is van ekkora aramfelvetele ez igy megvezeto.
Sott kulon ki is hangsulyozva mindenhol vastagon az 500W feletti aramfelvetelt..
Tehat pontositva, az eredeti RX 64 hez kepest az ASUS mar 44Wattal eleve feljebb van:"Asus adding extra TDP to the BIOS obviously increases total power consumption. That is reflected in under-load figures that are 44W higher than reference."
Es a 455Wattos ossz fogyasztast tetoztek extra 77Wattal, es igy ertek el az 532Wattot konnektorbol.
Tehat akkor egy kis gyors matek az eredeti RX 64 TDP-je az AMD szerint 295Wattl, feltetelezve, hogy ez itt most ahhoz van merve, es nem a vizeshez.
Tehat 295+44+77, avagy alap+Asus OC+Extra OC=416Watt, ha a szamolasom helytallo.
Sokkal csinosabb mint az 532Watt, de meg mindig eleg magas ahhoz, hogy az ember szivet megdobbantsa
...
-
TTomax
félisten
A PCI-E 8pin 200-250Wig bírja .... a 6pines is 150et tud,igaz a +2PIN csak ground.A 1080FE is be tudott kajálni custom biossal 250W felett,volt is olyan tulaj aki vizezte csak a 8pines csati (mert azon csak egy van) szépen megolvadt.A tápokkal nem lehet gond révén,hogy single rail a mai tápok nagy része,azoknak bírniuk kell.Viszont a gagyibb csatik közül lehet lesz olyan ami kicsit lekormol...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #67254 üzenetére
nezd meg az eredeti hexusos cikket. akik atvettek azok nem fogjak fel a kulonbseget a rendszer fogyasztas es a gpu fogyasztas kozott: The downside of this voltage-induced performance is that power consumption rose to 532W at the wall.
"The modified power delivery system sets the power limit at 260W compared to the reference 220W which helps the card maintain higher clocks for better performance"
kb +60W fogyasztasrol beszelunk konnektorbol nezve.
egyebkent ez nem sok, anno a q6600+6950 2GB kombom evett 500Wot konnektorbol, az i5-760+7850 CF kombom szinten ennyit, az i7-3820+290X meg belenyalt a 600Wba is.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Az még hagyján, de milyen szabványokba fér ez bele..? 2x8 PIN van rajta, az 375W, ill. 450, ha feltételezzük, a PCIe sloton 150W átmehet. Honnan a többi delej, mit rángat jobban? A vízbül nem gyün okszigén..balhé volt az RXek startján a PCIe overloaddal, akkor ez most mennyire out of specifications?
-
ÁdiBá
veterán
Hogyan lehetséges ez hogy ennyit eszik az új kártya?!
Valamit elszúrtak, vagy nem jó mérik le a teljesítményt...
Nagyon sokallom az 530W a kártyára, az rengeteg...ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
ASUS ROG STRIX Vega 64 Can Achieve An Overclock of 1980 MHz (Core), 1000 MHz (Memory) But Sips in Over 500 Watts of Power....
When it comes to overclocking, the non-reference board delivers some amazing overclock potential of 1980 MHz on the core and 1000 MHz on the memory. This nets a total of 6-7% performance gain but on the downside, we are looking at 532W of power which is a shockingly high figure for a single GPU.....
[ Szerkesztve ]
...
-
ÁdiBá
veterán
válasz Devid_81 #67251 üzenetére
Én a helyükben szólnék a zöldeknek, hogy segítsenek... driver írni.
Félre téve a viccet, ezzel az lesz a baj, hogy mire felzárkózik bemutatkozik a pici Volta, ami szintén a fogyasztást, hőtermelést fogja csökkenteni az előzőszériához, úgy hogy a teljesítmény meg nől.
Most ha az nvidia megint hozza ezt a szintet akkor egy 180W körüli 1080 nál gyorsabb kártyával hogy versenyez az AMD, a maga 300W kártyájával?
Ráadásul nem esett még szó a HBM2 útról az nvidiánál, egyedül professzionális szinten kapható náluk olyan kártya amin 16 GB HBM2 csücsül.
Nem tartom kizártnak hogy most az nvidia majd csepegtetni fog Volta *új Titán sorozatánál egy két olyan terméket amin bezony HBM2 ül.
Főleg úgy, hogy egyedül uralja a piacot, elég csak a termékeken végig nézni, eladásokat.
Kilóra megvenné az AMD-t, ez már nem verseny...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
válasz TTomax #67243 üzenetére
Az a baj, hogy turelmetlen vagy
A Vega is a jovore epitett tech.
Nem igaz nincs 2-3 eved megvarni, hogy vegre felzarkozzonEgyebkent az a qrw@ nagy helyzet, hogy technologiaban megint egesz turheto elorelepes lenne a vas.
De drivert nem tudnak irni a sajat sz@rukra.
Pedig ha kepesek lennenek ra, meg lehet, hogy eletkepes konkurencia is lennenek am
Kulfoldi forumokon is azt irjak, hogy azt a Ragya Koduri akarkit kellene (kellett volna mar regen) kib@cni a halalba onnan.
Mert miota O (ujra) ott van azota gyengelkedik a grafikus reszleg
2013 ban ment vissza az AMD-hez az Apple-tol...lehet az Apple azota is fizet neki,hogy szivassa az AMD-t
Persze nem, mert az Alma most is bevallalta a Vegat meg mindent......
-
Devid_81
félisten
Pooor Vega....ize Volta...mindig keverem a kettot
Nah megint mi folyik Gyongyoson?Players jo ideje nem ir sokat ide, mi van vele?
Multkor azt irta, feleslegesen vart es majd vesz most mar vmi VGA-t...lehet megvette es jatszik egyfolytaban azota[ Szerkesztve ]
...
-
törölt tag
Hidd el nekem, itt hármat foghatsz: A Kossuthot, a Szabad Európát meg a pofádat.
-
TTomax
félisten
válasz lezso6 #67242 üzenetére
Csak hogy az AMD még csak véletlen sem ezt kommunikálta hanem azt,hogy az RX lesz a gaming vga és performer,ez nekem a bajom az egésszel.Nem az a baj,hogy az FE is már jobban megy ,hanem az hogy az RX nem megy elég jól,nem annyira mint ahogy azt ők állították anno.
-
válasz TTomax #67240 üzenetére
Itt megjelenésekről volt szó, erre reagáltam. Witcher 3 @ 4K: az FE a fos régi driverrel 20%-kal le van maradva az RX-től. Persze ma az RX meg a FE között gyakorlatilag semmi különbség nincs már játékban, hisz azonos a GPU meg a driver is.
Itt a bizonyíték a nulladik csodadriverre. Hurrá.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
TTomax
félisten
válasz TTomax #67239 üzenetére
A topic szavazást is érdemes megnézni...
"What do we think about Vega?"
A legtöbben a "What has AMD been doing for the past 1-2 years?"-t választották...
-
TTomax
félisten
válasz lezso6 #67238 üzenetére
Továbbra sem erről van szó...hanem arról hogy az RX nagyságrendekkel jobb lesz játékra az AMD szerint mint az FE,hát nem.Ott a videó,hogy 4kban nincs ekkora difi,2-4fps.... de biztosan lesz 1440pben is... ott sem hinném hogy az 5%ból hirtelen 20lesz mint ahogy erről a grafikonról leolvasni lehet.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ezt akár én is írhattam volna.... ehh
-
válasz TTomax #67235 üzenetére
Hát a mai driverral persze, hogy alig van különbség. Itt a régi driveres FE-t eresztették össze Vega RX-szel, s már jelentős a különbség:
Amikor a FE kijött, akkor még a mostaninál is harmatosabb volt a driver, csak az 1070 szintjét tudta. Most meg az 1080-at. Persze ez is kevés, kétszer ekkorát kellett volna ugrania...
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz proci985 #67231 üzenetére
Ezzel nekem egy problémám van (időrendben)
Titan 2688:224:48 (14 SMX 5 GPC)
780 2304:192:48 (12 SMX 4 GPC)
290X 2816:176:64 (44 CU 4 SE)
290 2560:160:64 (40 CU 4 SE)
780Ti 2880:240:48 (15 SMX 5 GPC)
980 2048:128:64 (16 SMM 4 GPC) magas órajel a korábbi generációhoz képest
980Ti 2816:176:96 (22 SMM 6 GPC) magas órajel a korábbi generációhoz képest
Fury X 4096:256:64 (64 CU 4 SE)
Fury 3584:224:64 (56 CU 4 SE)Szerintem látható miért öregedett szépen Hawaii.
Jelenleg:
GTX 1080 2560:160:64 (20 SMP 4 GPC) még magasabb órajel
GTX 1070 1920:120:64 (15 SMP 4 GPC) még magasabb órajel
GTX 1080Ti 3584:224:88 (28 SMP 6 GPC) magas órajel
Vega64 4096:256:64 (64 CU 4 SE) magas órajel és feszültség
Vega56 3584:224:64 (56 CU 4 SE) magas órajel és feszültségHa meglépné AMD amit anno HD 7870 GHz-cel HD 7950-nel szemben (kevesebb CU, ugyanannyi SE és backend, magasabb GPU órajel, akár keskenyebbb busz), akkor talán lenne egy lapkája, ami ütőképes mégsem eszik sokat). Ha a HBCC tényleg hatékony és bíznak benne hát legyen rajta (vagy a kisebbiken) csak 4 GB vagy és lassabb HBM2 de 1,2 V-on max). Vega 48: 3072:192:64 ill 44 vagy 40-es variáns, ami akár notebookban nem 723-909 MHz-en teker (M295X, M395X).
NV-nél az ultravékony gamer gépekben éppen visszafogott tier 2 kerül
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz lezso6 #67234 üzenetére
Ugye nem nézted meg a videót?Tehát az FE egy vicc volt akkor az RX meg vicc+5%.Mert annyival megy jobban mint az FE.Egyébként fogas kérdés,de tudod-e hogy mi a difi az FE és az RX között GPUban?Semmi?Bingó!
[ Szerkesztve ]
-
válasz TTomax #67233 üzenetére
A Frontier az elég vicc kategória volt, amikor játékokkal tesztelték. Még az 1070 szintjét is alig érte el, driver híján. Megszépültek az emlékeid?
Most az RX Vega 64 az 1080 szintjét tudja kb. És ennél csak gyorsabb lesz. Szeptemberben jön a kis csodadriver és valamikor télen pedig a nagy csodadriver.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #67229 üzenetére
Látom nem egészen érted,amikor az AMD kiadta az FE Vegat tesztelték,és nem voltak elalélva tőle.Akkor az volt rá a válasz,hogy az FE Vega nem játékra van az egy félporf. kártya,majd az RX Vega,az határozottan gyorsabb lesz... hát látjuk mennyivel,elég lehangoló...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz FLATRONW #67230 üzenetére
amikor kijott meg csak a 780 volt piacon de a Ti utana ket hettel jelent meg, szoval kb ja.
viszont a 780Ti ahogy emlekszem ott meg jellemzoen gyorsabb volt es a 290Xnel voltak vicces anomaliak mikrothrottling miatt.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hogy az RX Vega mennyivel gyorsabb mint az FE Vega....Szinte semmivel
Gyönyörű mondhatom...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Speed® #67223 üzenetére
best case scenarionak errol nekem a 290X jut eszembe, az a 780 ellen indult rajtkor es az eletciklusa vegen felhasznalastol fuggoen befogta a 970/980at. a rajt ott is eszmeletlenul docogos volt es emlekszem amikor vettem a kartyakat anyaztam eleget ha nem derult ki milyen varianst hasznaltak, mert a ref egy korai driverrel nem adott relevans kepet a kartya tudasarol.
a worst case scenario meg a fury.
-
TTomax
félisten
8GB VRAM nem 12db.....a másik oldalon meg ott egy rakás selejt amit nem sikerül az interposerra rakni.Olyankor persze az egész kuka,még vagdosni vagy letiltani sincs lehetőség.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Jelenleg is alig szól valami a vétel mellett, ha emelnek az áron, az totális bukta lesz, borítékolható. Ráadásul nincs sweet spot kivitel, ezeket is csak kis mennyiségben veszik véglények, nem tudom miből akarnak profitot termelni Annyira érthetetlen amúgy..mindenki tudja, hol-miben gyenge az AMD (driver/marketing), mi a bánatért nem tesznek ellene? Elméletileg van egy top tudású vas a kezükben, gyakorlatilag nem tudják eladni..hihetetlen, mióta szívnak ezzel
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz keIdor #67220 üzenetére
Ezekkel az a baj, hogy nem számolják azt, hogy mit tartalmaz a wafer szerződés. A GloFo nekik nagyon olcsón szállít wafert, mert van a szerződésben egy kötelezettség is, hogy bármi is lesz, egy meghatározott fix mennyiséget rendelnek. Ha nem teszik meg, akkor életbe lép egy büntetési tétel, ami tulajdonképpen pénzbüntetés a szerződési feltételek megszegéséért. Cserébe a waferár rendkívül kedvező. Ilyen tételt nemrég vállalt egyébként az AMD (100 millió dolláros összköltség), mert volt pár pont, ahol meg akarták szegni a szerződést, és ennek a módosításnak a büntetését fizetik még a mostani Q3-ban is.
De még ha szimplán take&pay szerződés van a waferre, akkor is olcsóbb a GloFo a TSMC-nél. Kb. annyiért gyártanak, mint a Samsung. Ugye az NV csak azért vitte a Samsunghoz az olcsó kártyáit, mert a TSMC waferára az egeket verdesi, mert az Apple-nek nem gond a TSMC árazási modelljéhez igazodni, amivel felverik a waferárat.
Szóval ez az összehasonlítom, mert tudok olvasni a vonalzóról semmit nem ér a szerződés ismerete nélkül.
A másik amivel nem számolnak, hogy a HBM2 igazából már most olcsóbb a GDDR5X-nél. Egyszerűen azért, mert ebből kettő stack kell, míg GDDR5X-ből 12. Az biztos, hogy a GDDR5X egy stack szintjén olcsóbb, mint egy HBM2 stack, de nem tudsz csúcskártyát építeni csupán két GDDR5/GDDR5X stackből, míg két HBM2-ből igen. Egyébként annyit tudni, hogy a Samsungnál egy HBM2 stack három GDDR5 stack árával egyezik meg. A Hynixnál nem tudni az arányokat, de nem lényeges, mert az AMD tőlük mostantól nem rendel.Egyébként a Vega valószínűleg még drágább lesz. A custom modelleket már a 17.32-es eredményekhez fogják árazni. Ezért várják vele a szeptembert. Az alpha fázis már biztonságos a teljesítmény meghatározására. Szóval drágulásra számítsatok. A mostani árak a 17.30-as eredményekhez vannak igazítva.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #67220 üzenetére
Ez okay,csak ettől nem biztos hogy jó kártya is lesz.A 64air Vega ára ha 50fonttal van a 1080Ti alatt,az aios meg olyan árban megy mint a legjobb custom 1080Tik.Nem gondolom hogy az 56os olcsóbb lesz mint a 1080ak.Én egyiket sem látom jó vételnél jelenleg...
-
keIdor
titán
válasz TTomax #67212 üzenetére
Kiderül majd.
Egyébként ebből kiderül, hogy szinte semmit nem keres az AMD a Vega 56-al, talán még bukó is van a kártyákon. A Vega 64 talán hoz egy minimális összeget nekik. 2:00 körül van a lényeg.Drága a HBM2, drága az Interposer, drága a VRM, mert zabál és maga a mag is nagy.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #67218 üzenetére
Ha bluetooth akkor felejtos...
Kistesoja van nekem, gyonyoru hangja van.
Akkuja lehetne jobb, de amugy semmi panasz ra addig amig nem akarom hasznalni a beepitett mikrofonjat es hangszoroit is egyszerre egy idoben.
Mert akkor a windows lekorlatozza a hangminoseget bluetooth savszelessegi korlatok miatt (ami jo nagy f@szsag, talan a legelso szabvany nem tudott sokat, de azota mar elegge felfejlodott a szabvany savszelben is)
Szoval vagy ki kell trukkozni a windowsban a korlatozast (win 10 alatt nem tudtam megcsinalni) vagy asztali miki+madzagmentes fules...
Sokat szivtam vele, aztan egyszeruen csak feladtam a harcot az MS sz@rja ellen...
-
proci985
MODERÁTOR
ja, nem hagytak le a memhutest, atdolgoztak a backplatet es kapott egy nagyobb bordat.
---
fules tema: Sony MDR-100ABN akcioban esetleg?
sajat tapasztalatom nincs vele, viszont a szeriabol korabbi modellel volt es az kb kenyelmes volt.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #67210 üzenetére
Proci vonalon teljesen más a helyzet...Én nem büntetnék senkit egy Vegaval,az értelmes freesync monitorok se olcsóbbak annyival,mert igen van sok olcsóbb csak sokszor nem egész azok a paraméterei mint a gsyncesnek.Egyébként meg majd ha meglátod a Vega 56os árát akkor minden eszedbe fog jutni,csak nem az hogy ajánld valakinek,ha a 64es AIR most 600font,az AIO meg 700 akkor 500alatt nem nagyon lesz custom AIB56-os azért meg már 1080at is lehet kapni....azt meg csak csendesen jegyzem meg,hogy akik azt várják,hogy karácsonyra lesz olyan driver amiben/vel ki lesz hasznva/be lesz kapcsolva minden azok csalódni fognak ismét.Túl sok minden hiányzik,és nincs bekapcsolva.3-4hónap kevés lesz,majd esetleg jövő tavasszal,nyár elejére,pont mire jön a Volta,akkor aztán meg végképp nem lesz jó vétel... Fiji reloaded,ez van el kell engedni.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz akoska07 #67125 üzenetére
Nincsen semmi, próbálok független szemmel nézni az eseményekre. Képzeld, már Ryzent is ajánlottam ismerősnek. Látom benne a potenciált, ennyi az egész. Lehet RX Vega 56 is lesz a gépében.
Egyszerű, egy Ryzen 7 1700 picit olcsóbb és még időtállóbb is, mint egy i7-7700K, most 3-4 évig szolgáló gépről beszélünk. RX Vega 56 meg a FreeSync monitor miatt jobb választás. Vagy 200€-val olcsóbb az a variáns.Nem magamnak kell, mert én úgyis cserélek bármit ha elkap a gépszíj, de neki 3-4 évre az tökéletes lesz, szerintem. Meg a monitor sokkal olcsóbb.
Arról nem is beszélve, hogy az AM4-be lehet majd rakni frissebb generációt is, míg a Z270-et kiadták év elején, de már most kuka, mert bővíteni sem lehet Coffee Lake-el.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
Razer ManO'War Wireless fülessel van valakinek tapasztalat? Akármilyen király a Cloud és bármely zsinóros füles elegem van a zsinórból.
Ki mit ajánlana 50k körül, nem kell zsinóros többet.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
stratova
veterán
válasz proci985 #67191 üzenetére
Vega 64-nél Asus esetében boritékolt tier1 azaz GTX 1080Ti szintű vagy inkább azzal meggyező hűtő. A kérdés itt a valamivel barátságosabb Vega 56 hűtése. De ha követik az R9 390X/390 komolyabb hűtésti elgondolását, akkor egyes gyártóknál az AMD kártyák hűtése combosabb lehet a tier2 1080, 1070 párosénál (érthető okokból).
-
törölt tag
-
proci985
MODERÁTOR
csinalhatnanak errol is egy remaket
(egyebkent 12 eves a kartya es akkoriban nem tudom mert e valaki suketszobaban hogy legyen osszehasonlitas. az R9 290X es a GTX480 is elvileg hasonloan hangos volt a gyari hutovel, illetve valahol az Intelnek volt a 3.73GHz EEje ami a gyari hutovel szinten elviselhetetlen volt).
igazabol azert lepett meg a dolog, mert a 290Xnel tenyleg hatraltatta az eladasokat, hogy mennyire problemas volt a kazansaga miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz proci985 #67191 üzenetére
Ez a video sem véletlen készült el a 290x mintájára.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
cyberkind
félisten
Csak nem akar ez a rohadt SW elengedni mert készül az Obi-Wan film, ha McGregor lesz a mester akkor ezt is megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest