Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #68893 üzenetére
4K-ra igazan soha nem volt elegendo.
Bar tudom ezzel a kijelentesemmel sokan most megkoveznek, mert nem igy van...pedig jah, soha nem volt a 4K-hoz eleg az 1080 Ti.
Arra a felbontasra mar biztos, hogy johetne a Volta
Csak kerdes, hogy az GTX1180/2080 eleg lesz-e 4K-ra, mert ha kovetik a megszokott utemet akkor a Ti-ra meg sokat kell varjunk.
Jo persze ott lesz a Titan, de azert annyi penzt nem sokan akarnak majd kiadni egy VGA ert...
-
TTomax
félisten
Ennyire vakok lennének a Vega tulajok? [link] Nem veszik észre ha az AF bugos?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz hackeeeee #68895 üzenetére
Dehogy az övék,az nV is be épiti ha kell.Oda ahova kell,meg ha van értelme.Az AMDnek mindenképpen be kellett épitenie,hogy a fogyasztáson javitsanak,még igy se nagyon sikerült,cserébe adhatjék a kártyákat nullszaldón...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz hackeeeee #68888 üzenetére
Annak idején még a Pascalt is HBM2 -vel pletykálták, bár igaz is, HMB2 jött, csak professzionális vonalra.
(#68888) hackeeeee Annyira nem is a memória rész az izgalmas, hanem hogy 5100 körüli mennyiségű CUDA-t írnak róla.
Ez elég betegül hangzik.(#68893) Keldor papa Nyilván közepes szépség mellett a 1080Ti is elég 4K-ban 144Hz-hez.
De ilyen szinten már a 1080Ti is lóf@sz.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
válasz #Morcosmedve #68891 üzenetére
Hugom gepeben is az van egy 7700K mellett, FHD-ban elvan mindennel O is.
Orom van meg bo'dotta'...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz FollowTheORI #68889 üzenetére
Tök vicces, most szereztem egy ref 980-at és tök jó tuningban, jól is viszi a játékokat (FHD), pedig nem reméltem ennyire jónak...
© asszongya'hogy
-
Devid_81
félisten
válasz FollowTheORI #68889 üzenetére
Persze nah, biztos nem kell mar neki a minden-koxon beallitas, de meg elviszi eleg jol FHD-ban a dolgokat, "koszonhetjuk" a konzolok erejenek
...
-
nagyúr
válasz Devid_81 #68887 üzenetére
Dehogy visz... koros az a 980/970 már... első kézből tudom.
Nyilván persze értem én... együtt lehet vele élni attól még kompromisszumokkal, kinek mi, énis azt teszem.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ÁdiBá
veterán
GTX Volta cards Use GDDR5X and GDDR6 not HBM2!
Na, jó lenne ha lassan ébresztőt fújnának az zöldeknél, ezt a borzasztó sikeres VEGA kártyát valami új Voltával...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #68882 üzenetére
Nem lenne baj, ha a játékok kihasználnák a 12/16/24/32 szálakat, mert CPU az lenne rá. Igaz jó drágák ezek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz keIdor #68881 üzenetére
Naja... jelenlegi GPU-kkal ezt csak CPU limites beállításban lehet hozni... oda még az sem lepne meg ha az OC 5GHz 8700K is kevés lenne néha, olyan beállításoknál amin megvan a 200+ mindig a mai játékokban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #68874 üzenetére
Én most akarom kipróbálni az Asus PG258Q-t. Ez 1080p@240Hz monitor, kíváncsi vagyok a 240Hz-re, tapasztalatra vágyom. Ide aztán kell CPU erő, persze az is igaz, hogy ilyen 200fps-eknél az ingadozás is hatalmas.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz Puma K #68878 üzenetére
Szerintem a 6/12 jobb választás, kiegyensúlyozottabb lesz.
No meg OC 5GHz (ha ezt tényleg tudja majd a retail is így kisujjból, mint a tesztekben), kb sose kell majd lecserélni... a rozsda viszi el majd a gépet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Puma K #68878 üzenetére
A plusz szál mindig jól jön, és ha mégsem kell, letiltható. Szal, kárba nem veszik..
De így, hogy 6 szál van már az i5-ben is, így szerintem már jó választás lehet simán. Főként, ha tényleg kifog az ember valami tuningosabb darabot.
Persze, 1080p-n még mindig jól jön a több szál, itt a kérdés a Wqhd és a 4k. Persze azt is tudjuk, hogy 4K-n még egy 4560 is elég..
Itt a kérdés a pénztárca, hogy az mit enged..
Ha nem látom, nem hiszem el, de kipróbáltam 4.9-en 4/4-et és 4/8-at, és játékok alatt semmi különbséget nem tapasztaltam 141 fps lock mellett.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Puma K
nagyúr
válasz hackeeeee #68877 üzenetére
Ezen gondolkodom én is, hogy most melyik lehet a jobb választás minden szempontból (használhatóság, időtállóság, ár, megtérülés stb), hogy ha most egy 6/6-os CPU-t vesz az ember és megtuningolja amennyire csak lehet (5Ghz-cet elég sok tesztben látható... de azok tesztek... majd az emberek eredményei után levonható a konklúzió) vagy beszerez egy 6/12-es verziót és annak tolja amennyire lehet.
6 szál magas órajelen olcsóbban vs 12 szál magas órajelen drágábban
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jah, lényegében játékokban sincs semmi különbség 4 és 8 szállal, 1440p-ben. Szal itt túl sokat nem számít a HT..
Így nézve, simán jó lehet egy tuningosabb 8600K.
Persze, ha valaki olyan játékkal játszik, aminek semmi sem elég, akkor nagyjából tökmindegy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz akoska07 #68873 üzenetére
Dióhélyban annyira, hogy simán jó vétel lehet egy 8600K, ha tuningos darab, és lehet többet érhet, mint egy 8700K.
Persze, az, h lényegében nem fejlődtünk semmit, azon már meg sem lepődünk..
Haswell i7-ről szerintem simán van értelme kávé i5-re lépni, és még lehet többet is fog érni, ha jó darab...
FollowTheORI: Szerintem, ártól függően a 8600K-nak is van értelme.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz keIdor #68871 üzenetére
CPU limites játékoknál csoda is lenne, ha nem jönne elő... de igazából ha valóban megizzasztod a GPU-t, semmi nincs köztük. Mondjuk ezt ő is mondja.
Én ezt mindig így nézem... persze igen, jó tudni, hogy van még "headroom"... csak minek?
Meg azért a 8700K is boostolgat ám nem kicsit, főleg kevés szálas terhelésnél... abból van ez nagyrészt.
Turbo frequency:
4700 MHz (1 core)
4600 MHz (2 cores)
4400 MHz (3 or 4 cores)
4300 MHz (5 or 6 cores)De, ha olyan game van ami a Ti-t is megizzasztja 1080p-n is, ott semmi különbség nincs.
Persze ezért is mondom inkább úgy, ha OC van, akkor nincs akkora különbség ami még validálna egy többszázezres kiadást.
Nyilván ma venni bármit 8700K alatt botorság lenne... de rá cserélni is szvsz egy Haswell vagy későbbi OC i7-ről.
(Persze racionális döntéseknél... most a van della hova toljam "Barry Seal" embereket nem számítom ide. )[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hackeeeee #68872 üzenetére
pl. Linx alatt porig aláztam a 8 szálas eredményeimet..
Ez mit is jelentene ?
Mit mikor mivel hogyan ?
----------
jaaa... hogy nem a témához szól.. ... akkor ok.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #68857 üzenetére
DigitalFoundry videóban pedig látni, hogy van játék, ahol a Haswell és a Coffee Lake között jelentős különbség van utóbbi javàra.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #68869 üzenetére
Az vagy te'
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #68867 üzenetére
1. Te itt nem viszlát-ozhacc.
2. Itt a banánozás mindennél fontosabb téma.
3. Ez itt az elit. Viszlát!VISZLÁT !
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #68860 üzenetére
Nem tévesztetted el véletlenül a topikot ?
Egyébként nem tudom kit keres itt a még csak szenzorok ezreivel sem küzdő rájzeny2.
Ajánlom figyelmedbe az aláírásomat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem, ez csak annyit tesz, hogy ugyanaz a motor van kb alatta, mint a Syndicate alatt és ugyanúgy is fog futni.
Annak is pont ugyanez volt a gépigénye... vagy pedig copy paste marketing volt.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz proci985 #68862 üzenetére
Jah, bár azis nagyrészt az órajelek miatt van... remélem a Ryzen2-vel sikerül majd orvosolni és akkor tényleg semmi előny nem lesz már intel oldalon.
Fő a verseny és az alacsony árak.Ha nincs a Ryzen nagyon kíváncsi lettem volna mikor jön egy ilyen proci.
Mert azért most az intel is megmutatta, hogy tudott volna jót jó áron hozni már sokkal korábban is.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #68860 üzenetére
8 szalon jobb, viszont ha kell egyszalas es tobbszalas teljesitmeny is (jellemzoen fejlesztoi feladatok, visual studio is mostanaban kezdett el tobbszalon forditani pl).
(nagyon durva kozelitessel) +25% egyszalas teljesitmeny vs +33% mag es tobb cache.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #68841 üzenetére
Ezen nekem is megakadt a szemem Vagy nagyon eltaláltak valamit, vagy nagyon elírtak
Gondolkodom az elővételben, nagyon tetszik a játék. A Rogue-t meg a Syndicate-t kivéve mindegyiket végigtoltam, több részt kétszer is. A Rouge közben kijött valami más játék, ami jobban lekötött, a Syndicate meg nem tetszett.
De ez nagyon jónak tűnik, főleg, hogy Wildlands látványt várhatunk, és lehet fejleszteni a karaktert. A környezet és a hangulat is nagyon beszippantott. Nagyon kíváncsi vagyok rá.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #68857 üzenetére
jatekra egyelore tenyleg felelsleges a valtas, viszont nekem nem feltetlenul csak arra kene.
plusz eloszor van az, hogy a mainstream platformos proci egyertelmuen teljesitmenyben elkalapal egy szennehuzott 3930/3960/4930/4960 varianst, ami foleg az 5820 / 6800ra igaz.
-
nagyúr
válasz proci985 #68856 üzenetére
Érdekes mennyire máshogy látja az ember ezeket a dolgokat... én még mindig úgy érzem egy Haswellről is még mindig felesleges váltani... nem hogy előző genről.
Főleg ha csak játszik az ember.
Ha meg OC is van ami összemossa az órajelelőnyöket, pláne semmi ok.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #68853 üzenetére
jaja, 200 USD alatt vagyok kivancsi mi lesz, ott a Ryzen se csinalt tul sok mindent.
(#68855) TTomax : hat ja.
viszont ahogy jelenleg kinez intel oldalrol ket megoldas volt, vagy remenykedni, hogy a "best single thread performance" mantra eleg igy 2017ben dupla magszam ellen es kihasznalni hogy az AMDnel ellatasi problemak is voltak, vagy kihozni a 8700Kt meg azelott hogy Q1re elkeszul a Ryzen2 es ezzel intel oldalrol gyakorlatilag kivegezni a HEDT platform aljat. ami 2066 klasszikus prosumer ertelemben eleve halvaszuletett volt.
a 8700K mondjuk tetszetos. kevesebb magja van mint az 1800Xnek, viszont egy szalon gyorsabb annyival hogy vegeredmenyben tobbszalas teljesitmenyben se legyen sokkal gyengebb, platform szinten is eleg hasonloak tudasban es arban is konkuralnak.
meg eleve az se rosssz, hogy 3930K utan vegre jott a mainstream platformra is egy hatmagos, ha mar negymagos HTval az I7-860 ota volt.
ez egyedul 2066 i5/i7 tulajoknak rossz, de azokon mar amikor megjelentek latszott, hogy az intel tultolta a profitmaximalizalast.
en enduserkent mondjuk eloszor erzem ugy intel i7 startkor mainstream platformon a 3770K startja ota, hogy ez igen, gyakorlatilag az elozo modellrol is adott esetben erdemes valtani.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #68853 üzenetére
A nyolc magos lehet itt az érdekes,ha megy stabilan 5GHzet 24/7.Picit érdekessé teszi az lga2066ot,mert eddig az a vonal azért időtálló volt...
-
nagyúr
válasz Devid_81 #68851 üzenetére
Igazából egy 6 magos 7700K,ami talán nem baj.
De azért jól adja.Ami érdekes ebben a szériában,az az i3 és az olcsóbb i5,mindkettő 200$ alatt lesz.
Jövőre jön talán Q3 a Z390.
Intel kicsit elsiette a 8700K kiadást.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #68838 üzenetére
egyebkent ez valtozo, nalam se nagyon jellemzo a mikroakadas. mondjuk nekem gyakorlatilag egy 3770Knek kb megfelelo valamim van ahhoz kepest dupla memsavszellel.
csak arra akartam ramutatni, hogy attol meg, hogy egy i5 kontrollalt kornyezetben virusirto/dropbox/ts/skype/spotify/anyamkinyja nelkul jol fut es eleg a programnak a negy szal, attol ez valos felhasznalonal nem feltetlenul van igy.
en mondjuk extrem pelda vagyok azzal, hogy neha ugy kezdek el jatszani, hogy fut egy virtualis gep.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #68845 üzenetére
Amugy i7 8700 NDA-ra akartam visszajonni, de ellottem a ban-t par oraval
By the way, nezegetem a teszteket, de erosen latszik, hogy meg nem sok minden tamogatja a 4+ magos gepeket.
Valahogy nem csinalt kedvet a vasarlashoz meg mindig nekem az intel[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #68844 üzenetére
Az egesz ugy kezdodott (par eve), hogy linkeltunk a bekescsabai/kecskemeti topikban egy egy csajt...
Aztan a vegen minden napra volt valami napi csaj "kedvcsinalo"...de legalabb volt mirol beszelgessunk unalmas hetkoznapjainkban
Aztan persze elszabadult a pokol...de mar hanyszor
En ugyan ezert mar kaptam legalabb 3 bant eddig
Jo tudom nem artott volna tanulni belole, nah de egyik masik lanyt vetek volt nem megosztani nah......
-
nagyúr
válasz cyberkind #68840 üzenetére
Jönnek majd a bios-ok is hamarosan meg az unlockolható amd procik,megint.
Amúgy ezt a smiley-t akartam oda rakni.
#68843 Devid_81 :
Engem is érdekelne amit Cyber kérdezett.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Sziasztok....lemeradtam valamirol?
Amugy olvasgattam minden nap, hogy mizu...
-
ÁdiBá
veterán
Nem beszélve arról hogy ha végig nézitek ti is a CPU tesztet FullHD-ban, a processzorok 90% - ban GPU limit van... 1080p-vel 1080Ti-vel.
Mai napig elég játékra egy 4790K... simán elég minden játékra.
Egyszerűen már a 8700K is hülyeség, játékra... ha így állapítjuk meg, egy FPS el nem tud többet, viszont már 6 magos, csak a játékok 99% - ban a hajunkra kenhetjük.
Viszont legalább gyorsabban dolgozik, jobban befogható munkára.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
-
nagyúr
Na mit mondtam ...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #68836 üzenetére
ha beesik neha 60 ala az szemmel is latszik.
lathato mikroakadasok miatt fontos.
pl ha egy frame 0.5 sec, aztan utana a rendszer kitol magabol 100 framet egyenkent 5 milisec alatt, akkor az adott framere az atlag 101fps lesz (ami ugye boven nagyon jo akar VRhez is), gyakorlatban viszont lesz egy elegge lathato es erezheto beakadas.
namost ha nem labor korulmenyek kozott nezzuk a procikat, hanem mondjuk a jatek mellett megy a virusirto, par program a hatterben, a teamspeak meg esetleg a netflix a masodik kijelzon, akkor azert kritikusabb tud lenni, ha valami mas process is a rendszerben nekiall dolgozni, akar csak pillanatokra is. na ott tud beesni a frametime pl.
-
keIdor
titán
A frametime is sokkal smoothabb.
h1mpi: Ebben a videóban nem. A DDR3-2400MHz visszafogja őket ott, ahol a játéknak sávszélesség kell.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
jaja
viszont masik oldalrol ekkora ugrast utoljara talan a sandy bridge / bulldozer startkor lattam processzor fronton. 200 es 400 USD kozott ott egy csomo erdekes modell, kezdve az 1600al, az 1600Xel, a 8600Kval (fele a thread de +25% koruli tempot tud egy threaden), az 1700al es vegul az 1700X-8700K-1800X harmassal 400USD fele kozelitve.
a kerdes mar csak az, hogy tenyleg valos mennyiseggel megy-e a launch (errol a heten volt hir skandinaviaban), illetve hogy mennyire kaptak valogatott darabokat a tesztelok (ld 7700K tesztek vs retail procik OCben azert eltertek).
eloszor erzem ugy, hogy lenne ertelme valtanom intel oldalon a <450USD kategoriaban.
-
cyberkind
félisten
válasz DeckardCain #68832 üzenetére
Én 8/16-ot akarok de ha ennyire jól megy a 4790K nem tudom mi lesz.
-
proci985
MODERÁTOR
lejart a 8600k/8700k NDA
guru3d
anadtech
tomshardware
hocpHOCPn ahogy nezem epitett vizzel teszteltek. es ahogy nezem HOCP alapjan IPC szinten nem gyorsult.
viszont ahogy nezem bejott a tippem, hogy a 7800Xet elveri a 8700K computation teruleten is. es a 7740Xet meg elveri egyszalon, szoval innentol a teljes socket 2066 elveszti az ertelmet (kiveve extrem memsavszeligenyes helyzetekben a 7800Xnel, de oda jellemzoen nem prosumer masinat vesznek).
---
tomshardware eleg erdekes mondjuk, csomo olyan program amivel eddig nem szoktak benchelni, viszont se a threadripper, se az i9ek nincsenek mellekelve. guru3d computation szinten lenyegesen teljesebb kepet ad szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
pl tervezesre / orvosi felhasznalasra / en block kutatasra / prototypingre nagyon remek.
ettol fuggetlenul en is otthon szorakozni hasznalom csak a sajat Oculus Riftem egyelore, es arra is eszmeletlen elmeny. marmint azon kivul is, hogy alapvetoen a VR sokkal de sokkal tobb mindenre is jo.
csak jelenleg elni nincs idom nem pedig arra, hogy nekialljak kozelebbrol ismerkedni az Unity / Oculus SDK hazassagaval. pedig ahogy nezem boven van anyag elkezdeni tutorial / example alapon.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Azért iPhone 8-on az AR elég komoly szerintem. De aláírom, ez sem olyan ficsőr, amit használnék minden nap.[link]
Ha elmész az IKEA-ba venni valami bútort, tök jó, hogy előtte otthon a telefonon meg tudod nézni befér-e, hogyan nézne ki stb. azért ez elég komoly szerintem. Bár biztos tudja más telefon is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #68821 üzenetére
Ez jó mert pont azt írták az SE topikban, hogy az 5s-en már a régebbi rendszer is rosszabb volt a mostani meg még rosszabb, jövőre meg az SE-nek tesznek be.
-
nagyúr
válasz cyberkind #68820 üzenetére
Benne van... bár az 5S óta alig történt ilyesmi... 5S-en is még faszán megy a legújabb iOS is.
Szóval én nem várom azt hogy hamarosan elavulna ilyen téren bármi 5S feletti készülék még legalább 1-2 évig.
Akkoris első körben az 5S meg max a 6-os esne ki. Szóval 3-4 éves modellek, amik akkor már 4-5-6 évesek lesznek... az meg belefér... annyi idő alatt cserélsz úgyis (meg van időd megkeresni rá a pénzt ).(#68822) cyberkind
Az akkor user error max.
(Amúgy lehetnek gondok a 11-el, de az OS bug, nem lassítás vagy "szándékos" dolog. Majd javítják.)[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #68818 üzenetére
Most pedig gonosz leszek, az Apple úgyis rá fog kényszeríteni, hogy váltsatok mert belassítja a telót.
(#68819) Keldor papa
Köszi, azt hittem találtál egy jobb GSM boltot.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem sem kell kapkodni iPhone terén... várni kell 1-2 évet és jóval olcsóbban megkapod, és még akkoris bőven jó lesz.
Mondjuk, ha 2 évente kimész amerikába nyaralni, akkor még olcsóbb lenne.
Én most voltam kint, de nem vettem semmit, mert úgy voltam vele 2 év múlva megkapom majd olcsóbban ugyanazt... vagy az X techje bekerül a kisebb olcsóbb modellekbe is majd.
Énis egy 6-ossal tolom és nem látom semmi értelmét a váltásnak... sőt a nyaraláskor készült fotók is jó lettek már ezzel is... egyedül a front kamera szar, azért érdemes lenne cserélni max, hogy a szelfik is szépek legyenek végre.
Egy dolgon gondolkoztam csak el, hozni kellett volna egy EVGA 1080-at, vagy Ti-t... csak későn gondoltam át eléggé. Így azis kimaradt... 140-ből lett volna pl egy sima 1080, az a hazai árakhoz képest ajándék.
Jah AC széria nálam is kispadon van egy ideje, ezt az újat is majd csak 1-2 év múlva húzom majd be... no meg rengeteg idő kivinni mindegyiket, és még az előző részt se toltam ki.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Tőlem aztán a jövőbe a visszamehet (na jó akkor már kéne ), azzal se lennék beljebb, kb semmit se használok a sok új ficsörből, az akkuidő meg az SE-nél nagyon jó, engem nem lehet ilyenekkel megvenni, technikai emberként meg pláne mert bőven nem annyira jók az Apple telefonok mint azt hittem, látszik, hogy Jobs óta csak a méret nőtt és nincs semmi innovatív dolog.
(#68816) Keldor papa
Na igen, csak a hardvert azt azért nap mint nap kihasználom de a telefonba érkező új dolgokat meg nem, boltból vagy magánembertől veszed az S8-at?[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #68799 üzenetére
Minden egyre drágább, a hardverek is.
Én holnap megyek a (sima) Samsung Galaxy S8-ért, 0km-es, független, fekete 160k-ért. Kíváncsi leszek...
Nekem a sima iPhone 8 is tetszik, viszont az X meg valahogy nem. Persze majd élőben kiderül, de videókból egyáltalán nem látom szépnek. Keret nélküli, de a Samsung sokkal szebben megcsinálta pl. de az LG is.
Ízlések és pofonok, egyedül azt bánom, hogy nem maradt a 16:9 képarány.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
Nekem tetszik a keret körbe, lehet régi módi vagyok Azért is vettem fehéret, hogy meglegyen a kontraszt a fekete/fehér Na meg ezért nem vártam meg az X-et, se a még nagyobb kijelző, se a káva mentesség nem szükséges. +150K-ért meg főleg. Talán a OLED kijelző az egyetlen ami érdekel abból, de majd a 9-es tudni fogja
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
MODERÁTOR
-
h1mpi
félisten
Kamu ez az egész, 16 millióból lett 2-3 ilyen, az az akku gyártás normál hiba százaléka vagy még annyi sem
Mindenki tudja hogy ez 7S, így kell kezelni. Mindenben jobb mint a 7-es, de pont annyival mint az S szériák szoktak. Nekem évek óra csak S van, ezért a váltás érzésre mindig nagyobb, mert az S-ek mindig nagyobbat lépnek előre.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz cyberkind #68810 üzenetére
2 napja nyomkodom az i8 Plust és elég meggyőző. Gyors, hibátlan működés. A 6S-hez képest komoly az előre lépés is. A kamera annyira nem érezhetően jobb, mert a 6S is már bőven jó képeket csinált, de tény élesebbek lettek a képek. A Plusban a portré mód nagyon komoly, és az akku idő is döbbenetes. Egész napos chat, FB, telefonálás, némi játék is csak 54%-ra meríti meg reggel 6-18 óra között a telefont. Nagyon meggyőző, a minősége pedig elképesztően jó, ahogy a kezembe veszem mindig meg van a KELL érzés
[ Szerkesztve ]
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #68799 üzenetére
ja hat a nexus4 idoknek vege, bar a nexus4 az tenyleg dev telefon volt. marmint olyan ertelemben, hogy epp elfogadhato kamera, HTC flagship viszonylatban is rossz (altalaban pedig katasztrofa) aku, meg kb nulla sallang. azert imadtam.
a pixelnek amerikaban van ertelme, ott van meg a hangvezerelt intelligent homehoz minden, ami kellhet. a hangvezerles / kereso / IoT integracio nelkul csak kb a fo featurejat nem lehet kihasznalni, ugy meg kb minek.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz TTomax #68804 üzenetére
Nekem se nagyon, még azt se mondanám, hogy telefonálni kell a telefon mert azt se szoktam gyakran. Nekem fullra kimaradt az AC széria de megvan már mind, most a 4-et tolom, de tervben van mindegyik, persze ott a Witcher 3 is újra, az annyira jó volt.
GW2 mit is jelentene?
Amúgy meg eszembe jutott mit vennék, az új Nokia 9-et de az is 700Eu-ról indul vagy még többről.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #68803 üzenetére
Én iphone6ról nem tudom mit vegyek,azt hiszem nagy levegőt.Nincs szükségem a sok csillivillire,majd ha meghal akkor cserélek.Nekem valahogy az egész AC széria elcsúszott valahol a 3körül...tegnap vettem elő a GW2öt,jött hozzá új kieg csak én felejtettem el játszani.Most lehet rákattanok egy picit.
-
cyberkind
félisten
válasz TTomax #68802 üzenetére
Nem is esek mert fogalmam sincs mit vennék most, persze nem is akarok az SE-ről menni de ha hasonló marad a kínálat nem tudom mit veszek.
----------------
Új AC-ról vannak új vidik, szép a játék, hatalmas a map, fejlődni is lehet de, hogy a mellékesek milyenek ez jó kérdés, ezen bukik az egész, bár nekem így se tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #68801 üzenetére
Nem kell pánikba esni,fél éves korára úgy is felére esik majdnem mindegyik ára,talán csak a Apple nem.
-
cyberkind
félisten
válasz #Morcosmedve #68800 üzenetére
Ez így van, csak amíg egy Apple nem az olcsóságáról vagy a jól árazott cuccairól volt híres addig a többieknél fel-felvillant ilyen, de most standard lesz a 999Eu minden csúcsmobilnál, legyen az akármilyen gyártó.
Így belegondolva lassan ingyen volt az SE.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Need for Speed: World Online