Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Bedobsz egy-két HD modot és társait máris 99%-os a vga kihasználtság ha süt a Nap, nálam most ez van, igaz qrva szép a játék.
Amúgy alapon igen, elég a 980TI 1440p-re is ahogy írod.
Egyébként én szerintem nem veszek brutál vga-t csak 1080-at vagy 2060-at amíg nem jön ilyen szintű játék.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz akoska07 #69194 üzenetére
Legalább annyit mint a 980TI-re az 1080TI, szóval majdnem 100%-ot, de ha 4K sok hz kell akkor sose elég a kakaóból, bár ennyi és ilyen konzolportok mellett ez nehéz, meg hát ha belegondolok abba, hogy egy The Witcher 3 modolatlanul de fullon (1080p) simán betud zabálni egy 980TI-t és megvan az 50fps érdekes a 4K sok hz téma.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bombibmw #69190 üzenetére
Én is 1080Ti használok 1440p 144Hz G-Sync.
Ennek van értelme.
Belőttem úgy a játékot (Division),hogy 130-150 fps legyen,elég kellemes.1070Ti nem a te kártyád lesz sajna.
Volt ahol olyat írtak,hogy idén jöhet vmi volta,de szvsz leghamarabb 2018 Q1,ha jön.
Attól függ mit virít majd az amd,lesz-e értelme kiadniuk ellenfél hiányában.Nagyon kíváncsi leszek majd rá,mit hoz egy 2080Ti vagy mittomén mi lesz majd a neve.
Ott már erősen 4K-ra kell gyúrniuk 100-144Hz.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #69191 üzenetére
Ezt várnám én is, de nem vagyok ebben teljesen biztos, azért GOG-on van egy pár cím ami vagy volt vagy nem is volt Steam-re, ott van az 1nsane is.
Annyi különbség van az új Mafia 1 és a régi között, hogy nincs benne az újban a liszenszelt zenék, na most hogy ez melyik lenne az jó kérdés.
Amúgy rohadék volt a 2K meg a Mafia FB oldala is mert ezerrel lőtték a posztokat az egyről a 15 éves évfordulóra.
-
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz monosz #69187 üzenetére
A 9800GTX-re nem is tippeltem volna
Az AMD kártyákat sikerült eltalálnom? Mármint a képen HD 5970 és 5870 van?
A Mafia 2 nálam GTX 275-el szaladt i5 750@3.2Ghz mellett.
Meg megcsináltam azt a mókolást, hogy csak Vito-nak számolta a ruhafizikát, a többiekét nem. Azzal is lehetett plusz FPS-eket szerezni nem is keveset, meg persze mindenekelőtt az Nvidia driver-ben átállítottam, hogy a GPU-n fusson a PhysX és ne CPU-n."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
monosz
őstag
válasz hackeeeee #69175 üzenetére
Már megtapasztaltam én is a több kártyás cumókat. Az sli még működött is,de cf csak bench-ben volt jó!Játékoknál,ha nem volt megfelelelő támogatás,akkor fingfogás volt a több Gpu-s "radeon". (szellemkép,25 Fps) Crysys 2 megjelenés után,csak kb.2 hónap mulva tudtam használni a játékot multi gpu-s ( radeon) rendszerrel.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
-
cyberkind
félisten
Éééééééééééés felkerült egy digitális boltba a Mafia első része miután levették Steam-ről, valszeg ezután oda is vissza kéne kerülnie.
Mi lesz a sok 1000$-os staemgiftekkel, ki veszi így meg azokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lol!
-
nagyúr
válasz akoska07 #69173 üzenetére
Ezért nem is a jelent írtam. Ehhez a módihoz "elég", de amiről én beszélek a közvetlen GPU erőforrás kapcsolat, ahhoz kevés lenne mind sávszél, mind késleltetésileg, nem véletlen csináltak NVLinket.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #69173 üzenetére
ja lenne elonye harom kartyanak akkor mar nalam is lehet tekerne egy harmadik.
mas, ugy nez ki nagyon ramaty a cpu blokkom hoatadasa, szoval le kene bontani kipucolni a rendszert. lazan kapcsolodik: decemberben lehet szabit kene kivenni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #69172 üzenetére
Nincs gond a pci-e 3.0-val.
Ha jól emlékszem anno a GTX970 2-3 way sli szépen ment a játékok többségében (kellett is a multimonitor miatt).
Aztán szépen lassan eltünt az sli előnye ugyanabban a pci-e 3.0-ban.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz akoska07 #69171 üzenetére
Szerintem akkor lesz ebből érdemben valami, ha behozzák multi chip GPU-kat... és lesz egy kivezetés amin keresztül (ugyan lassabban) de hozzá lehet kötni majd egy másik GPU kártyát is valamilyen formában, pl az NVLink következő iterációin keresztül majd, vagy ki tudja a PCIE 4 vagy 5 mit hoz majd.
Addig tök felesleges SLI-be ruházni szvsz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz TTomax #69165 üzenetére
Sosem tennék másképp egy 4K-s monitoron.
----------------
Az a 8400 proci nem rossz.
Gondolkodom az otthoni gép cseréjén.
--------------------
#69167 hackeeeee :
Vhol lehetett olvasni,hogy vissza fogják hozni a multi gpu-t,csak azt nem,hogy mikor.
Én nem bánnám,nagy SLI rajongó voltam-vagyok.
Ha megérné én összeraknék 3-way SLI-t is,csak üssön az az SLI.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
TTomax
félisten
válasz lezso6 #69164 üzenetére
Nem tudom,még tesztet nem láttam róla,de igazából mindegy is ha a 60fpst is elég nehéz tartani 4kban.... a frametime már ott bukik.Persze lehet butitani is de akkor meg olcsóbban is kijössz egy 1440ps monitorral.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
TTomax
félisten
Hmmm..... ROG Swift PG27UQ
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Erdei88 #69154 üzenetére
Jah tudom, MedveÚrral diskuráltunk már erről, gondolkoztam, hogy egy H110, vagy annak utódját fel lehetne tenni a procira az SA helyett, valszeg a deliddel együtt szépen dolgoznának.
Asszem a H115 volt amin agyaltam, csak annyiért...
Plusz akkor meg kellene fordítanom a légáramlást is, mert szívósra tudnám csak feltenni, vagyis, hogy szívja lefelé a meleget a bordáról a venti, vagy befelé tolnám a meleget, ami nem túl jó. Bár, így gondolkodva, ez a vga-nál is így lenne.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #69149 üzenetére
Feküdj vissza bolhás.
-
Milka 78
nagyúr
válasz hackeeeee #69148 üzenetére
A gpura cuppra.A vrm résszel viszont játszani kell,mert bordát neked kell szerezni.Gugliz utána,de ha jól rémlik Giga fe-re simán ráment.
Nekem kopprafeszelve 55-60 fok körül mefogja a kártyámat 144hz-en.
Amíg 60hz-es monitoron voltam addig 50 fok körül megfogta.[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
Reggelre:
- Mi a különbség a KFC és a BMW között?
- A KFC kirakja az indexet!© asszongya'hogy
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Milka 78
nagyúr
válasz hackeeeee #69146 üzenetére
Attól függ mennyi a pénzmag.A Frostflow 240g amit én is használok kemény 22 ropi és nemhivatalosan felmegy az 1080ti-re..Bármikor odaver egy léghűtést,de egy rendes vízzel nem tudja tartani a lépést ami viszont sokkal drágább.
Nekem pl mindenen kompakt van már vagy 2 éve.Volt proci és kártyacsere is és kerül vagy 50 ropimba az egész kompaktos móka.Épített vízre se időm,se pénzem,így lett ez.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érdeklődő kérdés.. Annak van értelme, hogy mondjuk első körben kapna egy épített vizet a gpu, aztán majd valamikor egyszer talán a proci is? Vagy ha ez így tolódna, akkor csak inkább egy kompakt víz kellene a vga-ra?
Véleményem szubjektív...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #69132 üzenetére
hat jo.
mondjuk ugyis neztem, hogy lehet dugulas van a rendszerben mert kb 20 fokkal melegebb a proci mint nyar elejen, szoval valamit majd alkotni kell.
viszont epitett viz melle majdnem kotelezo az edzotermi berlet, avagy a 40 kilos gephazat mokas dontogetni, hogy a kedves legbuborek vegre hajlando legyen megmozdulni
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz Erdei88 #69135 üzenetére
Vágom,biztosan nem szóltak neki,hogy néhány 64es Vegan 40mikron szint difi van a gpu és a hbm között.Bár most se fogja megtudni mert szerencsére tiltóra rakott,aminek én nagyon örülök,mert így nem kell prémiumot vennem....
-
Puma K
nagyúr
-
ScomComputer
veterán
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #69131 üzenetére
Csak a kreativitásod szab határt.Ha van hely akkor pl WC papír közepe,feketére festve.Abból párat egymásra ragasztasz akár a vganak helyet is vághatsz bele.Ha nincs hely akkor pl legoból de akár egy darab fa is megteszi pl cserépléc méretre faragva.Ne költs erre mert felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tr alatt max 42 fokos a gpu az jó?
-
Milka 78
nagyúr
Az EVGA bekaphatja,mind faluk vagytok és Players tápjának napjai vannak hátra,mert krémsajt van a szilárd kondikba...olyan ud3 kategória!
-
Erdei88
veterán
válasz Firestormhun #69120 üzenetére
De most Milka megmondta hogy ez EVGA-t utálni kell és mondjon le!
-
Firestormhun
senior tag
Nálam egy Seasonic beles gold Corsair AX750 ment tönkre 3 év használat után. Kakukk lett a készenléti áramkörének.
2014-ben a Super Flower Leadex Platinum beles tápokat tartották a legjobbnak(minőségi alkatrészek, zero coil whine, rakás garancia), így EVGA 1000W P2-t választottam utána. Eddig gond nélkül megy....
-
nagyúr
-
törölt tag
Kezdek pánikba esni nekem ilyen van ez most bírja vagy nem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #69112 üzenetére
Csak ha van baki, akkor el kell ismerni, nem kell mentegetőzni..
Lásd vga baki, sikerült menteni, bár az is elég nehéz volt..
Véleményem szubjektív...
-
Milka 78
nagyúr
válasz #Morcosmedve #69112 üzenetére
Pl a HX650M Gold-tól a G3 jobb is és ajánlottba is...azaz volt és ezt a tápos profok is megmondták.Ez azért mókás,mert én pont a HX650M-et akartam megvenni,de lebeszélt róla a fél PH,mert az EVGA és az SF bél "azatyaúristenésacwtmagaazördög"
Az egészbe az a flusztráló,hogy lehet az én tápom teljesen jó és nulla probléma van vele,de az csak akkor derülne ki,ha kinyitnánk és akkor ugrik a gari.FollowTheORI : Igen ez is benne van a pakliban,de ha csak 80-20% a minőségi és a veszélyes bél között,már az sem elfogadható.Az egyértelmű,hogy vegyesen vannak tápok a B3-as sorozat alatt,ez bizonyítva is lett és fotóval is illusztrálták a két példány közti különbséget,ami nem szerkezeti hanem minőségi/forrasztási/összeszerelési különbségekben merül ki.Ez nem klikk vadászat ez sajnos tény.
Különben érdekes,hogy egy egész korrekt belet,hogy tönkre lehet vágni,trehány munkával...
Inkább itt az EVGA hallgatása a gyanús és az,hogy elzárkóznak a bevizsgálástól...valami bűzlik Dániában (ahogy ma mondás is szól)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Milka 78 #69113 üzenetére
A legjobbak is hibázhatnak néha... amúgymeg a konkrét ügy szerintem egy hülyeség... tehát 1-2 darab tápból általános következtetést levonni és ezt így szétkürtölni, kicsit gáz szerintem.
Ha még vettek volna mégegyszer 2-3 tápot és azok is mind leégtek volna, akkor azt mondom oké, tényleg valami bibi van a szériával. De 1 mintavétellel általánosítani és vádaskodni, szvsz baromság volt, de legalábbis "szakmaiatlan", cserébe a klikkvadászat megvan, meg nyilván emiatt a kétségek is mostmár.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz FollowTheORI #69108 üzenetére
Légy erős,de a B3-ba is SF bél van,azt nézd hova jutottunk
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Milka 78 #69104 üzenetére
Tudom, ettől még hiába, most is kiderült, hogy mégsem olyan jó, akkor lehet a régi sem jó, csak nem tudsz (még) róla?! Lehet konspirálni (szolgáltatásokban sok jó táp van, az már ma kevés).
Ilyen nincs, hogy rizsföld vagy eVGA küldte verzió (persze midnenki érti/tudja, amit az előbb írtam, hogy két gyár nem egyező gyártás), eVGA B3 van és van belőle day0 több hibás is. Az oka teljesen mindegy, szerintem méretezés/vezérlés hiba. Ez a lehet probléma/nem lehet probléma...nem is fognak nekiállni kitesztelni, ha igen, azzal elismerik, hogy sz@r és ingyen kell cserélgetniük, végső esetben vissza kell hívni...
Persze, talán nem számít a jelölés, ha a táp önmagában jó, fel sem merült ez a téma (leginkább pénzügyileg szokott ez a téma előjönni, hogy most akkor egy közép-vagy alsó kat. táp mennyire is jó, mert nincs 15-20k-nál több tápra).
A védelmi hibák.. hááát, majd megmondják, hogy kritikusra hajtottad, aztán garmegvonás lehet ez funkció... viccet férre téve, szerintem is illene lekapcsolnia, legalább valami rated 5-10 %-os túlterhelésnél és egységesen teljesíteni adott szóráson belül... nem is értem, hogy minek ez a peak tudás és, hogy miért kell akármenynit is bínia, mint a megadott látszólagos hatásfok? Venni kell nagyobb tápot.. 1,5-2x akkorát, mint, ami kell, az legalább jól lesz terhelve és jellemzően nincs nagy árkülönbség egy normál PC-nél...így elég lehet a bronz/gold. Platinának elvileg akkor jön ki az előnye, ha jól vettél tápot a konfighoz és 50% környékén hajtod, illetve jobban biztosra akarsz menni, ha már sok pénzt adsz ki a nagyobb garival kéz a kézben (tudván, hogy mit pakoltak bele).Én nem találkoztam hibás G2-vel, de mivel van újabb G3, azt szoktam venni, ha valaki G-set akar.
Lehet, most kezdenek a gyengébb régi példányok megfáradni? Nem tudom...ezen is lehet monfondírozni.
Mondjuk én eleve előbb vennék P szériát, de ez én vagyok, eddig nem hallottam semmi rosszat felőlük (nem csak azért mert van P2 itthon), HX850i is van, az is elég jó fajta, nem hallotam sok rosszat róla, de már lehet olvasni elvétve negatívat...a CM V szériát is szerettem, olyan is volt, csak a venti volt hangos. Corsair RMi/x/etc. viszont kukáztam én is párat.. de nyilván amiből sok van, abből nem nehéz hibásat találni, hiába jó.Szerk.: olvasgatva több helyet most...platina alatt nem lehet már biztosra menni, hiába bizonyos gyártóknál csak matrica...ha hibás, akor is 10 évig "védve" leszel.
Szóval ebből is azt szűrném le, hogy szét kell nézni...akár használtan venni jót.
Heki: Szerintem a jó ár/értékű és jó példányai megérik, ilyen megfontolásból lehett sok embernek az a bevésődése, hogy ezért best of. De úgy látszik, hogy szépen idővel mennek lefele színvonalban, furcsa. Lehet szerncséim voltak? Mint írtam, G3 szimpatikusabb, ha már G-sekről volt szó.
Szerk.: nem is furcsa, lásd némely VGA baki.Mindenben lehet szar, de, hogy nem vizsgálják be, mert az többe kerül, az ezer %.
Újat nem szoktak már adni az utóbbi időben, főleg, ha jobbat kéne adniuk, mint amit vettél (nem csak táp esetében)FollowTheORI: Szerintem is túl van picit, azért írtam Hekinek, hogy ennyi alapján tudsz választani, aztán hajrá, valami lesz. Minden más alkatrésznél is ez van, csak itt mindenki a gépét félti, ezért pörögnek rá, pörgünk rá.
deja vu: Mert nem attól lesz jó valami, hogy rá van írva egy márka, hanem adott termék.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
deja vu
addikt
válasz FollowTheORI #69108 üzenetére
Akkor most már nem a Seasonic a csúcs, hanem a SuperFlower? Én ráálltam, hogy csak Seasonic tápot veszek, mert mindig abban a hitben éltem, hogy az a legjobb.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
nagyúr
válasz deja vu #69107 üzenetére
Mert általában nem igaz...
De a csúcs EVGA tápok SuperFlower belesek és azok viszont ott vannak/jobbak, mint a Seasonic-ok, és ezért mondták ezt sokan. Mert az SF tápok is ugyanolyan jók/jobbak, mint a Seasonic tápok.
Persze arany árban mérve itt is...
(#69109) deja vu
Szerintem a kettő között mindegy (egy bizonyos ár felett - kb Ferrari/Lamborghini kérdéskör), csak az SF az amolyan ferrári/prémium státusz szimbólum volt mindigis... ha megnézed nincs/nem nagyon van olcsó tápjuk (saját)... Seasonicnak van/több van ma már.
Bár mind a kettő nyit mostanában az OEM/olcsóbb tápok piaca felé... nyilván kell a piacbővítés meg a még több zsé, mert kapitalizmus van.[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
válasz hackeeeee #69101 üzenetére
Én sosem hallottam ilyet, hogy az EVGA tápjai lennének a legjobbak. Én mindenkitől azt hallom, hogy a Seasonic Titanium Prime a legjobb, meg úgy a Seasonic tápok a Platinától kezdve.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
nagyúr
válasz #Morcosmedve #69103 üzenetére
Ahogy JG is leírta már, a brand tápok sem mind feltétlen egy helyen gyártódnak csak, még a Seasonic is készülhet OEM bérgyártásban, és elég ha ott benéznek valami alkatrészt a soron aztán máris esett a minőség vagy a hibalehetőség.
Szóval tökmindegy kitől veszed...Ezek általában kis(ebb) cégek, és ha túl nagy a kereslet és nembírják akkor megy az outsource.
JG is azt írta amúgy a techpowerup cikk alá, hogy néha pont érdemesebb matricázott tápot venni (aka EVGA), mert, ha minden egy helyen készül a hibalehetőség és annak feltárása is nehezebb egy cégen belül... míg egy matricázó, megkapja készen a főbb alkatrészeket, összeszerelteti és ha a QC megfelelő akkor kisebb valószínűséggel csúszik át valami, meg a hibát is gyorsabb korrigálni/megtalálni.Kicsit amúgy túl van lihegve ez a táp téma is (mint ugye sokminden más is) ebben az "elit" PC világban.
Ennek meg is van az ára persze...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
A gond az, hogy többször elhangzik az, hogy az EVGA a besztof táp, és abból nem nagyon lehet hibás.. Ha meg van hibás, akkor lényegében a reakció annyi, hogy "ez lehetetlen"..
Emlékszem rá, hogy mindig jött rá a "sablon", hogy biztos gyártási hibás volt, és ezért állt meg.. De, azt senki sem nagyon hajlandó elismerni, hogy igen, ilyen kategóriában is van szar.
Nálam az volt az érdekes, hogy akár, ha egy egyszerű hiba volt, akkor miért nem cserélték? Akár újra, vagy akár javítják (bár Náluk ez nem nagyon szokás..).
Mert, a beszállító visszaküldte volna teszt oké, és én kértem, hogy küldjék ki.. Majd jött, hogy hát bocsi, nincs mit tenni, jóváírás..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Milka 78
nagyúr
A B széria minden tesztben toppon volt a maga árkategóriájában,kifejezetten ajánlott darab volt,mind szolgáltatások,mind pedig a teszt értékei szerint,sőt nála komolyabb tápokat is lenyomott.Olvass kicsit utána.
Két baja van,hogy a bementi kábel irtó rövid és hajlamos áthúzni,szikrázni (állítólag hiányzik is egy emi szűrő róla) és a fő baj,hogy a túlfeszvédelem nem jól van konfigurálva.A 450-es táp 12v-n 580-nál felrobbant.Mondhatnánk az is hogy ez igen,hogy egy nyavajás 450-es ezt kibírta,de ugye elméletileg a védelemnek le kellett volna lőnie mondjuk 500-nál.Eme hibákat okozhatja a silány kivitelezés vagy tervezési hiba,de ezek csak a rizsföld editionnál állnak fenn és az EVGA által küldött tesztpéldányok kiválóan működnek.
Na innentől gyanús az EVGA mert lapít mint szar a fűben és nem akarta bevizsgálni Tomék két leégett példányát sem (ezt ők megpróbálják kinyomozni egy javítás után,(remélem az eredmény ide is eljut magyarisztánba).
Onnantól kezd a termék veszteni a presztízséből,hogy az SF mint anyacég aki gyártotta vagy rizsföld edition.
Egyedül a Bronz mivolta az ami miatt fittyogni lehet,mert ma platina is trendi dolog,pedig a jó tápot nem ez határozza meg (ezt megannyi külföldi és magyar tápguru is megerősíti)
Persze akinek 0-24-ben megy annak megérheti és védjük a hódokat is,de nekem aki a szóban forgó gépet használja napi 1-2 órát annak pont tök mindegy.
Volt egy szép kis teszt ahol levetítették egy 80+ és egy gold táp közti különbséget fogyasztás/év ügyileg,nagyon tanulságos volt.hackeeeee : Nálnk is volt visszás G2 még gondolkodtam is,hogy ha ilyen pró a táp akkor miért jött ki több példányból a füst.Azért lassan derengeni kezd a kép.
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Milka 78 #69099 üzenetére
Tudom, olvastam. Az a baj, hogy ilyen erővel minden gyártó lutri (sőt, tesztek bújása nélkül mind az) aka matricázott tápok. Ha adott modell bevált többségében, akkor az már nem olyan rossz. Vagy veszel a seasonic-tól direktben dupla-tripla áron...és az is el tud romlani, mint minden (szélsőséges eset).
Visszatérve:
Tényleg értelek, de ez a “B-s” széria sosem volt jó, pláne középnek nem hívnám, csinálhatnak bármit. Csodák nincsenek...az másik kérdés, hogy szomorú az árazása a tápoknak...mindenki eldönti, hogy mi a fontos neki...ez az, amikor el lehet adni drágán aszartbizonytalant, mert akkor már jó!?
SF-et jelen esetben hívjuk beszállító cégnek, minden ilyen cégnek a hozzáállása számomra nem tartogat meglepetést. Gyakorlatilag bármilyen cég, aki már legalább két gyárat tart fent, más minőséget gyárt, viszont, ha a megrendelő követelményeinek megfelel, megy a piacra. Nekem sem tetszik ez a világ, de 2008-10 óta full fogyasztói.
Egyébként a saját márkás tápok nem véletlen vannak olyan áron, amilyenen, pedig kevesebbet tudnak (minősítés, kábelek, venti, stb.), vajon miért van? Mert ott önmagát árulja.
Kodegány sem olcsó, ez a vicc, hogy lenne “olcsó” egy már értelmesebb nevű gyártó terméke, papíron azonos tudással? Lehetetlen. Mindennek ellenére az eVGA-t rugdosnám meg, ebben az esetben, nem az SF-et, ha már bűnbakot kell keresni...és ettől sem gondolnám, hogy minden SF beles táp kuka, legyen az corsair, cm, evga, nem tudom ki épiti be még.
Szét nyilván nem szeded
Az alaplapos ajánlón kívül a többi szerintem alkalmatlan tényleges ajánlásra. A nagyon kuka termékeket ki lehet esetleg előre lőni, aztán ennyi.Heki: Tudom, hogy elromlott a tápod (ventivezérlője!? - de elromlott). Mit tudsz tenni, ha nekem bekakilna, mit tudnék tenni? Semmit, venni kell másikat mástól/vagy jobbat ugyan attól, de abban is lesznek alkatrészek - overall rating szinten elég megbízhatóak, ezen kívül sokat nem tudsz csinálni, igaz ez akármelyikre, amit mondjuk itt mi megvennénk. Legyen sok garid*, mert az is sorozat gyártott termék, mint minden... ezek a hibák úgy is évek után jönnek ki. Legalább nincsen probléma, kapsz pénzt vissza*. Picit sértettséget érzek rajtad egy típus miatt, ami nem helyes, de lehet nem jól gondolom.
Ne akarjatok minden terméket piedesztára emelni, miközben nincs tökéletes. Törekedni kell a legjobbra, adott helyzetben (ár, infó, teszt, stb.)*. Lehet engem utálni, szerintem ennyi a történet.
*gari nem 5 év, hanem 7, de inkább 10 egy tápra. Ez azt is jelenti, hogy pl. 10 évig nem kell foglalkozzál vele, ha mégis kell, lesz új vagy vehetsz újat/jobbat, a pénzt megkapod.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
cyberkind
félisten
Ezt a tuning ellenes 1070TI-t, hogy kell elképzelni, felrakom az Afterburner-t és csak ventiprofilt tudok állítani vagy mi?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Milka 78 #69099 üzenetére
Érdekes ez az egész..
Én amikor megvettem a 850--es G2 EVGA-t, akkor is több helyről azt kaptam, hogy lényegében a legjobbak, szinte kizárt, hogy hibás legyen.
Erre, a környezetemben volt 3 vagy 4 darab, ami vagy csak megállt, volt ami lényegében szénné égett, és egyéb hasonló földi jók.. A szénné égett darab pedig 1000w+-os darab volt, azt hiszem 1300-as. Az enyém szerencsére nem volt ennyire vészes, de akkor is érdekes volt a kattogó hibajelenség, amit produkált, mert végül nem tudták cserélni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Warhammer 40.000
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple notebookok
- Hobby rádiós topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest