Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #112250 üzenetére
Én alaphangon béna vagyok, bármennyit játszhatok bármilyen shooterrel, egyszerűen nem áll rá semmim a mechanikákra, legyen az Halo (aminek a játékmenete 20 éve uaz.), vagy legyen az a legújabb CoD, nem az én világom, mert a soulslike játékokat se kell órákat tolnom, hogy ne legyek béna, egyszerűen érzem az egészet.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz cyberkind #112252 üzenetére
Seggbekukiwatt?
A videocardz.com szerint amúgy csak sima 4090, de mutogatják a TI keretét is.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
cyberkind
félisten
válasz -=RelakS=- #112256 üzenetére
Aha, úgyis annyit fogyaszt mint az időgép, de lehet ez már többet is.
-
Raymond
félisten
válasz cyberkind #112263 üzenetére
Nem az NV iranyitja a crypto piacot hanem forditva. Aztan ha nem mennek a kartyak banyaszni akkor kiadhatnak itt akarmilyen 40-es sorozatot, nagy eladasok abbol nem lesznek ha ragaszkodnak a kesobbi 30-as sorozat kartyainak arazasahoz es ott van a mostani sorozat halmokban raktaron plusz a hasznalt kartyak amikor tartosan 2000 alatt lesz az ETH.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #112266 üzenetére
Csak most nincsenek új meg visszatérő bányászok. Minden attól függ, hogy alakul az árfolyam majd, meg ott a difficulty is. Vannak, akik hisznek a “nagy visszatérésben”, hogy majd egyszer visszakapaszkodik az árfolyam, azok még mindig csinálják, de a legtöbben opportunisták és azok szállnak ki mostanában.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Raymond
félisten
Elerkeztunk a 2-essel kezdodo arazashoz a beleposzintu 30-as sorozatnal:
299eur - Inno3D 3050 8GB [link]
Az Inno3D ugy latszik az elso aki ugy gondolta itt az ido lepni valamit mert toluk van a 679-es 3070 es a 749-es 3070Ti plusz a 869-es 3080 is.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Devid_81
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #112270 üzenetére
nezd meg mennyibe fajnak hozza a DLCk is, completekent erdemes megvenni mindket season passal.
egyebkent kb szepen kiforrott. mai napig nincs benne annyi content, mint a BL2ben, cserebe viszont ami van, az valtozatos es rendesen ki van egyensulyozva (khm Dexiduous the actually invincible, amit konkretan le se lehet hozni adott nehezsegen!).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #112273 üzenetére
Életmentő!
-
ScomComputer
veterán
Jön a "Death Stranding 2"....is... [link]
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #112276 üzenetére
Ez az, Halálos Strandolás 2 - Még jobban belelátva Ánusz Rídusz Vágásába.
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #112278 üzenetére
Remélem egyesével szkennelik be a szőrszálakat az úriember hátuljáról!
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #112276 üzenetére
Az első rész is felesleges volt, a folytatás is az lesz..
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ScomComputer
veterán
Már megint.. [link] ..látom van az a pénz amiért a régi szereplők csak elvállalják újra és újra,pedig mindig azt mondják többet nem...
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #112281 üzenetére
Inkább azt írogassad, hogy már az Electronic Anus is menekülni akar a gaming iparból a jelenlegi formájában, a kérdés csak az, ki veszi meg ilyen feltételekkel.
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #112281 üzenetére
En ennek mar lemaradtam egy par reszerol, lassan olyan mint a Transformers, hogy mindenki is jatszik mar benne, csak gyozzed kovetni
Valoszinuleg erre sem ulunk be az aszonnyal mozizni (meg itthon sem )...
-
ScomComputer
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #112290 üzenetére
Ami nyilvánvaló volt eddig is, ezek a konzolok abszolút jók a mindennapokra játszani.
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #112290 üzenetére
Teljesen jo, £460 vs £1500-2000...teljesen jo a konzol annyiert PC-hez hasonlitva
...
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #112295 üzenetére
Felesegemnek mit mondjak majd?
Rendeltem kinai kajat es ez jott helyette?...
-
Devid_81
félisten
AMD reveals its X670 Extreme, X670 and B650 chipsets for first-gen AM5 motherboards
Ez az Extreme cucc felesleges penzverdenek hangzik, mar a fullos X670 se fullos
Szerk: legjobb, hogy a Zen4 meg csak osszel jon, eleg korai volt a chipsetekrol barmit is megtudni
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
...
-
snecy20
nagyúr
válasz Devid_81 #112298 üzenetére
Én fölírtam noteszbe, hogy majd 2025-ben vagy 2026-ban lesz alaplap+processzor csere... Idén januárban vagyok túl egy költözésen, inkább nem írom le hogy azóta is kb. milyen költségek adódtak, meg még fognak is a következő években...
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest